5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Δημοσίευση από spyretto »

Νομίζω όλοι συμφωνούμε ότι είναι καλή προσθήκη που μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Σιδεροκέφαλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Παρ 29 Ιαν 2016, 20:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Καλώς ήρθες ψηλέ. Υγεία και αγάπη για την ομάδα και βρήκαμε κεντρικό αμυντικό για πολλά χρόνια.
Πάντα επιτυχίες :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Όπως και οι περισσότερες από τις μεταγραφές του καλοκαιριού έτσι μου αρέσει και η σημερινή ...

Έχω καλό ένστικτο για εσένα παλίκαρε ... κυρίως από φάτσα ...

παιχτικά θα φανείς στο γήπεδο, εκεί που ξεχωρίζουν τα γατιά από αυτούς που αξίζουν να φορούν φανέλες σαν την σημερινή επετειακή ...

Μου θυμίζεις στην φάτσα ΠΑΟΚ ... ελπίζω να είσαι ΠΑΟΚ στην καρδιά και στην ψυχή ...
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πίσω Φουντουκίδηδες στην ψυχή και Contreres στην τέχνη ...

Εύχομαι να έχεις έστω και λίγο από αυτά τα στοιχεία και ο Παοκτσής θα σε αγκαλιάσει όπως σου αξίζει ...

υποσ.
επειδή έχεις γεννηθεί εδώ ξέρεις καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ ... ελπίζω να έχεις μεγάλες φιλοδοξίες και να μην ασχολήσε με παπαριές, γκόμενες και εξόδους ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το παιδι πρεπει να στηριχτει μαγκες,τεραστιο το βημα που κανει,40 συμμετοχες εχει στην Α εθνικη,χειροκροτημα θελει στο πρωτο λαθος που θα κανει.
Αντε και να εχουμε καλη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλη τυχη και σου ευχομαι καθε επιρυχια με την ομαδα μας. Επειδη εισαι απο εδω, ξερεις που εμπλεξες οποτε καλη υπομονη!! :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Καλώς ήρθες Δημήτρη! Εύχομαι να είσαι υγιής και ελπίζω ότι με πολλή δουλειά να γίνεις ένα βασικό στέλεχος μιας πολύ επιτυχημένης ομάδας.
Τα τάκλιν του μου αρέσουν πολύ, στα ψηλά δεν τον φοβάμαι, από ταχύτητα δεν είναι κακός. Αν βγάζει και την μπάλα καλά από την άμυνα, θα βγάλουμε γούστα με αυτόν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλές εμφανίσεις ευχομαι διεθνής κλπ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλώς ήρθες :pano:
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

obanebane έγραψε:Το παιδι πρεπει να στηριχτει μαγκες,τεραστιο το βημα που κανει, 40 συμμετοχες εχει στην Α εθνικη, χειροκροτημα θελει στο πρωτο λαθος που θα κανει.

Επειδή είναι σέντερ μπακ και τα λάθη "φαίνονται" γιατί συχνά κοστίζουν σε γκολ... θα υπάρξουν λάθη. Πάντα γίνονται, απλά λίγο κωλοφαρδία, λίγο αστοχία του αντιπάλου και λίγο που θα σώσει ο τερματοφύλακας, μπορεί να τη γλιτώσεις. Και τα πιο μεγάλα σεντερ μπακ, τις ζεμπεκιές τους τις έχουν ρίξει και μάλιστα αρκετές φορές.
Και ενώ μπορεί να καθαρίσει 20 επικίνδυνες φάσεις, μπορεί να φάει και ένα γκολ από τον παίκτη του και να μείνει αυτό ως εντύπωση.

Οπότε:

Στο 1ο τσαφ δε θα γίνει τίποτα.
Στο 2ο θ' αρχίσει η μουρμούρα.
Στο 3ο θ' αρχίσει "μλκ Ίβιτς γιατί δε βάζεις το Μαλεζά, αφού το λελέκι είναι άψητο"
Στο 4ο "που πας ρε με... Χατζηαβάτη.....το μπούλο χτες το παλτό που μας φόρτωσαν"

Ο ΠΑΟΚτσής κάνει υπομονή 2-3 μήνες το πολύ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν τον ξερω τον παικτη,δεν τον εχω προσεξει στα λιγα παιχνιδια του νιονιου που εχω δει,εκανε αλμα περσυ και φετος για να φτασει στα 24 να μεταγραφεται στον ΠΑΟΚ μετα απο 40 παιχνιδια στην κατηγορια,λιγα για την ηλικια του,κατι που συγχρονως τρομαζει αλλα και συγχρονως γεννα ελπιδες για δυνατοτητες εξελιξης.Αλλο ενα στοιχημα που ειναι απαραιτητο να πλαισιωθει το καλοκαιρι με συμπαικτη υψηλου επιπεδου που θα τον ''εκπαιδευσει'' αλλα και θα τον βοηθησει οταν χρειαστει.Υγεια και τυχη!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

καλως ηρθες! :pano:
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Τα σχόλια που γράφουν οι πάνθηρες για αυτόν είναι πολύ θετικά. Βέβαια άλλο νιόνιος άλλο ΠΑΟΚ. Δεν τον έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη, στις φωτο όμως φαίνεται ότι, αν μη τι άλλο, έχει τον απαραίτητο όγκο για τη θέση. Καλώς ήρθε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

anekfrastos έγραψε:
obanebane έγραψε:Το παιδι πρεπει να στηριχτει μαγκες,τεραστιο το βημα που κανει, 40 συμμετοχες εχει στην Α εθνικη, χειροκροτημα θελει στο πρωτο λαθος που θα κανει.

Επειδή είναι σέντερ μπακ και τα λάθη "φαίνονται" γιατί συχνά κοστίζουν σε γκολ... θα υπάρξουν λάθη. Πάντα γίνονται, απλά λίγο κωλοφαρδία, λίγο αστοχία του αντιπάλου και λίγο που θα σώσει ο τερματοφύλακας, μπορεί να τη γλιτώσεις. Και τα πιο μεγάλα σεντερ μπακ, τις ζεμπεκιές τους τις έχουν ρίξει και μάλιστα αρκετές φορές.
Και ενώ μπορεί να καθαρίσει 20 επικίνδυνες φάσεις, μπορεί να φάει και ένα γκολ από τον παίκτη του και να μείνει αυτό ως εντύπωση.

Οπότε:

Στο 1ο τσαφ δε θα γίνει τίποτα.
Στο 2ο θ' αρχίσει η μουρμούρα.
Στο 3ο θ' αρχίσει "μλκ Ίβιτς γιατί δε βάζεις το Μαλεζά, αφού το λελέκι είναι άψητο"
Στο 4ο "που πας ρε με... Χατζηαβάτη.....το μπούλο χτες το παλτό που μας φόρτωσαν"

Ο ΠΑΟΚτσής κάνει υπομονή 2-3 μήνες το πολύ.

Το Ίβιτς ξέφυγε ; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Καλώς ήρθες στην ΠΑΟΚΑΡΑ
Ελπίζω να μας βγεις λίρα 100 γιατί πονάμε εκεί πίσω
:pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »