ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
χαρισης πολυ καλος αξιζει
τζαβελας πολυ καλος
κοροβεσης σταθερος
γακρι ο πιο επικινδυνος..
οι υπολοιποι αναξιοι σχολιασμου θετικου
κλαους δε μας χρειαζεται τετοιος παικτης βασικος
τζιωλης αστα να πανε...
τουντορ εχεις παθει βερτικο
τζαβελας πολυ καλος
κοροβεσης σταθερος
γακρι ο πιο επικινδυνος..
οι υπολοιποι αναξιοι σχολιασμου θετικου
κλαους δε μας χρειαζεται τετοιος παικτης βασικος
τζιωλης αστα να πανε...
τουντορ εχεις παθει βερτικο
δεν θα το αντέξωPAOKpanta έγραψε:εχουν το ΓΧ στη νοβα .... και τον ρωτανε για τα 3 τελευταια χρονια...
ωχ ωχ ωχ

pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ κι ας λέτε ότι θέλετε, στα αρχίδια μου, τακτικά μηδένισε την κούλα.
Κλασικά έφαγες γκολ από το πουθενά.....
Και έτρεχες να γυρίσεις το ματς, χωρίς δεξί μπακ, με ανετοιμο τον Γκάρι και αριστερό μπακ τον φιλότιμο Κοροβεση (μπράβο του και για σήμερα, αυτό μπορεί αυτό δίνει)
Δε θέλω να σταθώ άλλο σε παίκτες, η κούλα είναι πολύ μικρή ομάδα, την έχεις εύκολα, αν είσαι απλά σοβαρός.
Η ομάδα συνεχίζει να παίζει χωρίς συνεπή αμυντική λειτουργία στα στημένα κι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, δεν ήταν πρόβλημα κανένας Ολσεν.
Θέλω να ελπίζω ότι έστω και την τελευταία ώρα, θα βρεθούν λύσεις εκεί που πονάμε, δεξί μπακ, σέντερ μπακ και δεκάρι.
Το καλοκαίρι σίγουρα θέλουμε νέο ΦΟΡ!!!
Υγ μπράβο στον τζαβελα για το πάθος του (κι όμως το λέω εγώ...)
Υγ2 ήρθε είκοσι χρονών από τα Γιάννενα και ξέρει όση μπάλα ξέρετε όλοι εσείς που είστε από τις ακαδημίες μας στην ομάδα
Δυο μετρα και δυο σταθμα οι μοντ';AΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ BAN;
SM-G920F
Περα απο τον αγωνα
Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΛΑΞΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΜΑΙΤΟΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΛΑΞΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΜΑΙΤΟΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
η επιτυχια ειναι ψυχολογια τουλαχιστον κατα το ημισυ στον αθλητισμο
σαυτο το κομματι η ομαδα εχει πιασει πατο
ποιος και τι φταιει ας το βρουν οι υπευθυνοι ιτ φα ισ κτλ κτλ
ντανι οταν βλεπεις ενα προβλημα δηλ θεωρεις οτι η λυση που προτεινει καποιος ειναι μπαχαλο και δθωξτους ολους
τα προβληματα πρεπει να λυθουν το να στρουθοκαμυλιζουμε και να λεμε ηταν ατυχια διαιτητης κτλ και σωστα να ειναι δεν λυνουν το προβλημα
σαυτο το κομματι η ομαδα εχει πιασει πατο
ποιος και τι φταιει ας το βρουν οι υπευθυνοι ιτ φα ισ κτλ κτλ
danirifle έγραψε:η ομάδα δεν απειλήθηκε ΠΟΤΕ
φάγαμε γκολ από στημένο
ο γκάρι έχασε την ευκαιρία, δεν κάναμε γκολ τις φάσεις των στημένων, ενώ αυτοί τις κάνανε.
αυτή είναι η διαφορά.
όσοι ψάχνετε φαντάσματα επειδή θέλετε να ρίξετε κάπου το φταίξιμο και πείτε για αγκαλιές σαββίδη, για βελλίδη πιασμένο, για τούντορ κτλ, συνεχίστε να ψάχνετε....
υγ. να κλάψω λίγο και γω να μην είμαι εκτός θέματος?
ήρθε η καταστροφή! να φύγουν όλοι!
ντανι οταν βλεπεις ενα προβλημα δηλ θεωρεις οτι η λυση που προτεινει καποιος ειναι μπαχαλο και δθωξτους ολους
τα προβληματα πρεπει να λυθουν το να στρουθοκαμυλιζουμε και να λεμε ηταν ατυχια διαιτητης κτλ και σωστα να ειναι δεν λυνουν το προβλημα
Τακτική σωστή. Τζαβελλας και χαρισης κορυφαίοι. Αρχικές επιλογές λανθασμένες..
Κλάους χώμα... μπερμπατοφ βλήμα. Ναι ΒΛΉΜΑ. Απσιτω να μπεις και να δώσεις ηρεμία για να γυρίσουμε το γαμωπαιχνιδι. Μπήκε μέσα με νεύρα, μαλακθζοταν ασυστολα κανοντας συνέχεια φαουλ και πήρε μια σωστό τα τη κόκκινη.δυστυχώς έτσι είναι.οποίος δεν το βλέπει λυπάμαι.
Και μην πει κανείς τον τράβηξε γτ θα του πω το εξης: ας έπεφτε να πάρει πέναλντι.και όχι να του ρίξει 3...ΤΡΕΙΣ αγκωνιες.αρκετά με την ασυλία σε ολους.
Κλάους χώμα... μπερμπατοφ βλήμα. Ναι ΒΛΉΜΑ. Απσιτω να μπεις και να δώσεις ηρεμία για να γυρίσουμε το γαμωπαιχνιδι. Μπήκε μέσα με νεύρα, μαλακθζοταν ασυστολα κανοντας συνέχεια φαουλ και πήρε μια σωστό τα τη κόκκινη.δυστυχώς έτσι είναι.οποίος δεν το βλέπει λυπάμαι.
Και μην πει κανείς τον τράβηξε γτ θα του πω το εξης: ας έπεφτε να πάρει πέναλντι.και όχι να του ρίξει 3...ΤΡΕΙΣ αγκωνιες.αρκετά με την ασυλία σε ολους.
Ό,τι και να πούμε για το αιώνιο κόμπλεξ όταν αγωνιζόμαστε στην αθήνα και ιδιαίτερα στο ΟΑΚΑ είναι λίγο. Με τη χειρότερη αεκ που αντιμετωπίσαμε ποτέ να φοβάσαι να πάρεις το παιχνίδι. Στο τέλος θυμήθηκαν ότι έπρεπε να κυνηγήσουν ένα γκολ. Κατά τ' άλλα οι παρεές με τους 2 των αθηνών θα μας πάνε μπροστά. Το να κάνω κριτική στον καθένα παίκτη περιττεύει όταν το σύνολο είναι καταθληπτικό. Ο ΠΑΟΚ πριν 15-20 χρόνια με μέτριο ρόστερ πάντως δεν έχανε με κάτω τα χέρια. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Γιατί γνωστά αρδοσάιτ γνωρίζουν με ακρίβεια 5-6 ώρες πριν τον αγώνα την ακριβή σύνθεση και διάταξη της ομάδας???
ΥΓ: Όντως, τελικά κάποιοι κατάφεραν να απομυθοποιήσουν τον μπερμπάτοφ...
ΥΓ: Όντως, τελικά κάποιοι κατάφεραν να απομυθοποιήσουν τον μπερμπάτοφ...
ρε φιλε ως ποτε θα ψαχνουμε να ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ απαραδεκτα αποτελεσματαpilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ κι ας λέτε ότι θέλετε, στα αρχίδια μου, τακτικά μηδένισε την κούλα.
Και έτρεχες να γυρίσεις το ματς, χωρίς δεξί μπακ, με ανετοιμο τον Γκάρι και αριστερό μπακ τον φιλότιμο Κοροβεση (μπράβο του και για σήμερα, αυτό μπορεί αυτό δίνει)
Δε θέλω να σταθώ άλλο σε παίκτες, η κούλα είναι πολύ μικρή ομάδα, την έχεις εύκολα, αν είσαι απλά σοβαρός.
Η ομάδα συνεχίζει να παίζει χωρίς συνεπή αμυντική λειτουργία στα στημένα κι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, δεν ήταν πρόβλημα κανένας Ολσεν.
Θέλω να ελπίζω ότι έστω και την τελευταία ώρα, θα βρεθούν λύσεις εκεί που πονάμε, δεξί μπακ, σέντερ μπακ και δεκάρι.
SM-G920F
εχεις δικιο σε γενικες γραμμες ΑΛΛΑ ο ΠΑΟΚ ΕΧΑΣΕ απο ομαδα με το 1/3 του μπατζετ σου, που ηρθε απο τη Γ.
Οσον αφορα στο "τακτικα μηδενισε" διαφωνω. Η κουλα εχασε περισσοτερες ευκαιριες και μεις απειλησαμε ελαχιστα στο τελος
- sourmenetes
- Moderator
Σε ευχαριστω...εγραψες και για μενα..θετικος πολυ και ο ζαιρο...pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ κι ας λέτε ότι θέλετε, στα αρχίδια μου, τακτικά μηδένισε την κούλα.
Υγ2 ήρθε είκοσι χρονών από τα Γιάννενα και ξέρει όση μπάλα ξέρετε όλοι εσείς που είστε από τις ακαδημίες μας στην ομάδα
SM-G920F
Κουφαλα διαιτητη οταν πηδαει ο μπερμπα ειναι ολα φαουλ ρε;;;
danirifle έγραψε:η ομάδα δεν απειλήθηκε ΠΟΤΕ
φάγαμε γκολ από στημένο
ο γκάρι έχασε την ευκαιρία, δεν κάναμε γκολ τις φάσεις των στημένων, ενώ αυτοί τις κάνανε.
αυτή είναι η διαφορά.
όσοι ψάχνετε φαντάσματα επειδή θέλετε να ρίξετε κάπου το φταίξιμο και πείτε για αγκαλιές σαββίδη, για βελλίδη πιασμένο, για τούντορ κτλ, συνεχίστε να ψάχνετε....
υγ. να κλάψω λίγο και γω να μην είμαι εκτός θέματος?
ήρθε η καταστροφή! να φύγουν όλοι!
Αυτο
Ρε Warwick μην μας σπας τα παπάρια...με την κουκούλα κυνηγάς να υποδείξεις!
Έχουμε τον νταλγκα μας έχουμε και σένα
Sent from my mind using boobs power
Επεξεργάστηκε. Λίγο ήρεμα
Έχουμε τον νταλγκα μας έχουμε και σένα
Sent from my mind using boobs power
Επεξεργάστηκε. Λίγο ήρεμα

Απάντησα Στο άλλο θέμα, μάλλον δε το είδεςWARWICK έγραψε:pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ κι ας λέτε ότι θέλετε, στα αρχίδια μου, τακτικά μηδένισε την κούλα.
Δυο μετρα και δυο σταθμα οι μοντ';AΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ BAN;
SM-G920F
Γιατί δε ζητάς το μπαν του φίλου που μας λέει πρόβατα (για να προσθέσω στην εκείνη απάντηση) δάσκαλε;
H κλασική περίοδος που το οικοδόμημα τρέμει με αλλαγμένα πλακάκια σωλήνες μπιντέδες από πέρυσι. Ήρθε η μπάτσα από την ΑΕΚ (που παρόμοιο χωριό με δαύτην δεν υπάρχει) για να αναδείξει όλα τα θέματα μας. Φυσικά σαν βλαχοκάκγουρες που είμαστε δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την διαφορά του να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο με το να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του συλλόγου που υποτίθεται οτι αγαπάμε αλλά αυτο είναι άλλο μεγάλο κεφάλαιο.
Το να ρίξει κανείς ευθύνες σήμερα είναι χαζό καθώς φαίνεται εδώ και δυο μήνες πως κάτι δεν πάει καλά, αλλά σήμερα μερίδιο έχουνε οι παίχτες καθαρά. Οι πιο πολλοί παίζουνε μπάλα χρόνια ώστε να ξέρουνε τα του ποδοσφαίρου και οι πιο πολλοί είναι χρόνια στην Ελλάδα ώστε να ξέρουνε να αντιμετωπίζουνε τέτοια νοοτροπία χωριού που έχει ολόκληρη η ΑΕΚ, από προεδρο μέχρι φιλάθλους.
Είναι εντελώς αστείο να περιμένουν να πεχτεί ποδόσφαιρο και η στάση πριμαντόντας σε ένα ντέρμπι που γιαυτούς είναι οξυγόνο ζωής μόνο γέλιο μου φέρνει. Μπαρουτοκαπνισμένους φέραμε, εμπειρους φέραμε, ταλαντουχους φέραμε, ασχετους φέραμε και το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο.
Εν ολίγης μετά από όσα συμβαίνουν πρέπει να αποδεχτούμε πως δεν πρόκειται στο επόμενο μεγάλο διάστημα να κάνουμε ομάδα της προκοπής και πως κάθε μικρομεσαία ομάδα θα φέρνει αποτελέσματα. Κι αν δεν φέρει, θα της τα φέρουν αυτοι που ξέρουν.
Αυτά, και το τι έγινε σήμερα, λίγη σημασία έχουν.
Ας αλλάξουμε παλι τα πλακακια μέχρι να πετύχουμε έναν συνδυασμό της προκοπής.
Το να ρίξει κανείς ευθύνες σήμερα είναι χαζό καθώς φαίνεται εδώ και δυο μήνες πως κάτι δεν πάει καλά, αλλά σήμερα μερίδιο έχουνε οι παίχτες καθαρά. Οι πιο πολλοί παίζουνε μπάλα χρόνια ώστε να ξέρουνε τα του ποδοσφαίρου και οι πιο πολλοί είναι χρόνια στην Ελλάδα ώστε να ξέρουνε να αντιμετωπίζουνε τέτοια νοοτροπία χωριού που έχει ολόκληρη η ΑΕΚ, από προεδρο μέχρι φιλάθλους.
Είναι εντελώς αστείο να περιμένουν να πεχτεί ποδόσφαιρο και η στάση πριμαντόντας σε ένα ντέρμπι που γιαυτούς είναι οξυγόνο ζωής μόνο γέλιο μου φέρνει. Μπαρουτοκαπνισμένους φέραμε, εμπειρους φέραμε, ταλαντουχους φέραμε, ασχετους φέραμε και το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο.
Εν ολίγης μετά από όσα συμβαίνουν πρέπει να αποδεχτούμε πως δεν πρόκειται στο επόμενο μεγάλο διάστημα να κάνουμε ομάδα της προκοπής και πως κάθε μικρομεσαία ομάδα θα φέρνει αποτελέσματα. Κι αν δεν φέρει, θα της τα φέρουν αυτοι που ξέρουν.
Αυτά, και το τι έγινε σήμερα, λίγη σημασία έχουν.
Ας αλλάξουμε παλι τα πλακακια μέχρι να πετύχουμε έναν συνδυασμό της προκοπής.
- ace79grpaok
Που είναι οφσάιντ?ο Τζιόλης την γυρνάει πίσω,λες και παίζαμε με την τσελσι το παιχνίδι το χάνουν ο βελλιδης που κάνει και το τσαφ σε υτο που περνάει ξυστά και ο τουντορ που κατεβάζει την ομάδα χεσμενη .Αμεσα δεξί Μπακ και δεκάρι αν θέλουν να μην χαθεί και αυτή η χρονια.Επισης μπράβο ιγκορ έκανες τον μπερμπα να μΑς συχαθει με αυτό που κάνει ειναι σαν να λέει διώξτε με