Π.Α.Ο.Κ-ΑΕΛ Καλλονή, 3-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ-ΑΕΛ Καλλονή, 3-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Οποιος ειδε και σημερα το ματς και συνεχιζει να περιμενει τον Τουντορ στη γωνια...τι να πεις ρε πουστη. Αντε στο διαλο ρε αμπαλοι.
Επισης με ενοχλησε σημερα η οποια μουρμουρα απο καποιους στην κερκιδα γιατι σε ΚΑΝΕΝΑ σημειο του παιχνιδιου η ομαδα και ΚΑΝΕΝΑΣ παικτης δεν εδωσε οποιοδηποτε λογο για γκρινια. Η ομαδα επαιξε καλα απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο.
Επισης με ενοχλησε σημερα η οποια μουρμουρα απο καποιους στην κερκιδα γιατι σε ΚΑΝΕΝΑ σημειο του παιχνιδιου η ομαδα και ΚΑΝΕΝΑΣ παικτης δεν εδωσε οποιοδηποτε λογο για γκρινια. Η ομαδα επαιξε καλα απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο.
Σωστά
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Μπράβο ΠΑΟΚάρα για τη πρόκριση!! Δεν πρόλαβα να δω τίποτα δυστυχώς...
Δεν πίστεψα ότι θα μέναμε έξω από το κύπελλο, τουλάχιστον τόσο νωρίς...
Δεν πίστεψα ότι θα μέναμε έξω από το κύπελλο, τουλάχιστον τόσο νωρίς...
Αυτός ο δαυκος μαγνήτη είχε όπως ο τζορβας στο ματς με τις 29 τελικές
- xrictoforoc
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω το ματς αλλά χαμογελαω με αυτά που διαβάζω.Μπράβο στα παιδιά λοιπον.Μακάρι η συνέχεια να είναι ανάλογη
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μυστακιδη και εσύ είσαι πολύ ελπιδοφόρος
πολυ καλη η ομαδα παλι, πολλοι παικτες καλοι, τερματοφυλαξ αντιπαλων κλασικα το ματς της ζωης του, κορακι απροσδοκητα καλο (και ο βοηθος επνιξε μια φαση στο α των καλλονων), Μπερμπα απολαυστικος, σκορ μικρο πιο δικαιο το 6-0
μακαρι να συνεχισουμε ετσι
για μεταγραφικα ας ελπισουμε οτι οι (πολλοι) αρμοδιοι εχουν το νου τους - εγω προσωπικα ιν φρανκ αϊ τραστ
μακαρι να συνεχισουμε ετσι
για μεταγραφικα ας ελπισουμε οτι οι (πολλοι) αρμοδιοι εχουν το νου τους - εγω προσωπικα ιν φρανκ αϊ τραστ
Ά και κάτι ακόμα που τονιστηκε πολύ πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά επειδή το ποδόσφαιρο είναι πολύ περίεργο άθλημα... Εκθετει κοσμο
.....
Αναφέρομαι στη θέση του τερματοφύλακα.
Εκ του αποτελέσματος , με την εικόνα του αγώνα.
Κι έναν κωνο να βάζαμε σήμερα, γκολ δε θα τρώγαμε. (κι ας έκαναν φιλότιμες προσπάθειες τα μπακ)
SM-G920F
.....
Αναφέρομαι στη θέση του τερματοφύλακα.
Εκ του αποτελέσματος , με την εικόνα του αγώνα.
Κι έναν κωνο να βάζαμε σήμερα, γκολ δε θα τρώγαμε. (κι ας έκαναν φιλότιμες προσπάθειες τα μπακ)
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 14 Ιαν 2016, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπράβο ωραία παίξαμε...
Τσίμι-Χαρίσης μακράν το καλύτερο δίδυμο Ελλάδα...
Ο Μάκ σήμερα το πείρε μόνος του, αυτός μας πέρασε στο κυπελλο!
Ξεκάθαρα η ομάδα χωλαίνει σε ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ και ΔΕΚΑΡΙ...
Μακάρι να ξεκινάει στα ευκολάκια και τον μπερμπάτοφ το παλικάρι δεν υπάρχει...αν και ο Κλάους σήμερα ήταν καλούτσικος αλλα έχει το γνωστό θέμα με τα Κοντρόλ του Σάλπι...
Ο βίτορ δεν με χάλασε σήμερα, ούτε ο τζαβέλας...αλλά και οι δύο μαζί είναι λίγο επικινδυνοι
Τσίμι-Χαρίσης μακράν το καλύτερο δίδυμο Ελλάδα...
Ο Μάκ σήμερα το πείρε μόνος του, αυτός μας πέρασε στο κυπελλο!
Ξεκάθαρα η ομάδα χωλαίνει σε ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ και ΔΕΚΑΡΙ...
Μακάρι να ξεκινάει στα ευκολάκια και τον μπερμπάτοφ το παλικάρι δεν υπάρχει...αν και ο Κλάους σήμερα ήταν καλούτσικος αλλα έχει το γνωστό θέμα με τα Κοντρόλ του Σάλπι...
Ο βίτορ δεν με χάλασε σήμερα, ούτε ο τζαβέλας...αλλά και οι δύο μαζί είναι λίγο επικινδυνοι
- PAOK_Antarctica
Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Απλά δεν μπήκαν στο πρώτο και μπήκαν μαζεμένα στο δεύτερο. Μπορούσαμε και περισσότερα αλλά ο τερματάς τους έκανε πολύ καλή εμφάνιση.
Ίδια εμφάνιση με Βέροια την Κυριακή και ετοιμαζόμαστε για εκδρομούλα Ξάνθη και στο καπάκι τα χανούμια
Ίδια εμφάνιση με Βέροια την Κυριακή και ετοιμαζόμαστε για εκδρομούλα Ξάνθη και στο καπάκι τα χανούμια

Μια χαρά - ήταν (όπως γραφει και στην κεντρική)
να μπει το πρώτο.
Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που χαιρόμαστε να βλέπουμε κάποια όμορφα πράγματα.
Γενικά μου άρεσε το ομαδικό πνεύμα σήμερα. Ελάχιστοι ατομικισμοί. Και αν δεν κάνω λάθος σχεδόν κάθε παίκτης (εκτος Τζιώλη και Leovac)είχε τουλάχιστον από μια τελική προσπάθεια.
Κορυφαίοι για μένα Tσιμιροτ - Χαρίσης - Μακ.
Πολύ σημαντικό ότι το πρώτο γκολ ήταν από Klaus που ελπιζω να βρει τα πατήματα του.
Όλοι χρήσιμοι είναι.
Επίσης πολύ σημαντικό ότι έβαλε ο Berba γκολ.
Berba- τι να πει κανεις για αυτόν τον παίκτη. Είναι κινούμενο σεμινάριο ποδοσφαίρου - εν μέσω πολλών μαθητευομενων.
Συμπαίκτες του Berba - αυτού του απίθανου Deep teaching playmaker- ξυπνήστε! Αυτή η παικτουρα σας παίζει την μπάλα εκεί ακριβώς που πρέπει να πάει, στο καλύτερο δυνατό σημείο. Και εσείς λόγω αργής σκέψης κολλάτε.
Αρπάξτε την ευκαιρία και μάθετε πέντε πράγμτα διπλα του. Τέτοια ευκαιρία δεν πρόκειται να ξαναέρθει.
(Όλα τα λεφτά: πως ελευθερώνεται στο γκολ από τον αντίπαλο αμυντικό. )
να μπει το πρώτο.
Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που χαιρόμαστε να βλέπουμε κάποια όμορφα πράγματα.
Γενικά μου άρεσε το ομαδικό πνεύμα σήμερα. Ελάχιστοι ατομικισμοί. Και αν δεν κάνω λάθος σχεδόν κάθε παίκτης (εκτος Τζιώλη και Leovac)είχε τουλάχιστον από μια τελική προσπάθεια.
Κορυφαίοι για μένα Tσιμιροτ - Χαρίσης - Μακ.
Πολύ σημαντικό ότι το πρώτο γκολ ήταν από Klaus που ελπιζω να βρει τα πατήματα του.
Όλοι χρήσιμοι είναι.
Επίσης πολύ σημαντικό ότι έβαλε ο Berba γκολ.
Berba- τι να πει κανεις για αυτόν τον παίκτη. Είναι κινούμενο σεμινάριο ποδοσφαίρου - εν μέσω πολλών μαθητευομενων.
Συμπαίκτες του Berba - αυτού του απίθανου Deep teaching playmaker- ξυπνήστε! Αυτή η παικτουρα σας παίζει την μπάλα εκεί ακριβώς που πρέπει να πάει, στο καλύτερο δυνατό σημείο. Και εσείς λόγω αργής σκέψης κολλάτε.
Αρπάξτε την ευκαιρία και μάθετε πέντε πράγμτα διπλα του. Τέτοια ευκαιρία δεν πρόκειται να ξαναέρθει.
(Όλα τα λεφτά: πως ελευθερώνεται στο γκολ από τον αντίπαλο αμυντικό. )
Το ματσάκι δεν το είδα λόγω δουλειάς αλλά .... το άκουγα...
MVP μοιρασμένος μεταξύ ΜΑΚ και Μιστερ ΜΥΣΤ.... Ψήφισα το 1ο λόγο του Γκολ...
Θα παρακαλούσα για εκτεταμένα στιγμιότυπα για όποιον έχει άκρη!!!!

MVP μοιρασμένος μεταξύ ΜΑΚ και Μιστερ ΜΥΣΤ.... Ψήφισα το 1ο λόγο του Γκολ...
Θα παρακαλούσα για εκτεταμένα στιγμιότυπα για όποιον έχει άκρη!!!!

Ρόμπα τον έκανε ο Τούντορ τον βλ@κα τον Τοτσκιστή... Είπαμε ρε φίλε, μια ζωή Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚτσήδες θεοποιούν τους πάντες και στο άλλο ματς τους βγάζουν άχρηστους...
Μπράβο ρε Μυστακίδη
Και σεντερμπακ να σε βαλει καλύτερος θα σαι απ αυτούς που παίζουν σεντερμπακ
Εισαι παιχταρας και δουλευταράς τέτοιο πολυθεσιτη εύχεται να εχει καθε προπονητής
Και σεντερμπακ να σε βαλει καλύτερος θα σαι απ αυτούς που παίζουν σεντερμπακ
Εισαι παιχταρας και δουλευταράς τέτοιο πολυθεσιτη εύχεται να εχει καθε προπονητής
Εντάξει, του είπε, αν είναι φίλος του ο Μυστακιδης...
SM-G920F
SM-G920F