Π.Α.Ο.Κ. - Αρκαδικός 74-54,Σχόλια και Παραλειπόμενα.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αρκαδικός 28/11 17:00 (NS2 παράλληλη μετάδοση

Δημοσίευση από Odi »

Με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο (δεχθήκαμε μόλις 20 πόντους),τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα με 74-54. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paprica

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αρκαδικός 74-54,Σχόλια και Παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από paprica »

Μπράβο στην ομάδα. Ανεβαίνουμε σιγά σιγά στη βαθμολογία μετά το 0-4 στην αρχή.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

1500 άτομα, 30 συνδεσμίτες στη μούγγα καθιστοί. Κερκίδα μόνο στο 3ο από τους απέναντι. Ξέχασαν και τον ύμνο. Αυτά.

Μπάσκετ είδαμε μόνο στο τρίτο. Στο 4ο διατήρηση αποτελέσματος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μπραβο ρε ρομαν για οσα κανεις μπραβο αν και δεν το κανεις για τα μπραβο αν ειμασταν ολοι σαν εσενα η ομαδα μας ΣΕ ΟΛΑ τα αθληματα η ομαδα θα ηταν πολυ καλλιτερη .......στους 500-1000 αντε 2000 ρομαν που εχουμε απλα ενα μεγαλο RESPECT
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Μετα απο ενα επιεικως τραγικο ημιχρονο η ομαδα ξεμπουκωσε στο τριτο,με πιεση κλεψιματα και ευκολα καλαθια.Βεβαια ηταν και οι αλλοι αστεια ομαδα,τι συμπερασματα να βγουν.Καπου 1000 ατομα,χωρις τις ακαδημιες ομως οι γνωστοι 600-700 :?
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Από τα 23 τρίποντα του Αρκαδικού, τα 22 παίζει να ήταν ελεύθερα. Αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι, ειδικά όταν ήταν μπροστά στο σκορ, θα είχαμε πρόβλημα.

Για τον κόσμο τα γνωστά και χιλιοειπωμένα, έχει σημειωθεί μεν μια πολύ μικρή αύξηση αλλά για δεδομένα ΠΑΟΚ εντελώς ξεφτίλα. Όποιος ξανατραγουδήσει "εμείς δε φύγαμε ποτέ" μπορεί να πέσει κεραυνός να τον κάψει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, το τεχνικό team και όλους τους συντελεστές της ΟΜΑΔΑΣ... ;)
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Roman πρέπει να είσαι από τις λίγους που ασχολείσαι με το μπάσκετ η καλύτερα με όλα τα ομαδικά αθλήματα που έχει το έμβλημα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ!Μπορεί να διαψευσθώ αλλά πιστεύω ότι η ομάδα όσο περνάει ο καιρός και χωρίς την Ευρώπη και με κατάλληλη προσθήκη (έτσι ακούγετε ότι θα γίνει) θα βελτιώσει πολύ το παιχνίδι της!Όλα ξεκινάνε από την άμυνα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ΠΑΟΚάρα είμαι χάλια, βλέπω γύρω μου 1500 κεφάλια! :mrgreen: Όλοι γράφουν ότι ήμασταν με το ζόρι 1000, οπότε θα το δεχτώ έτσι...

Δεν είναι πρώτη φορά που φεύγω ξενερωμένος μετά από νίκη, αλλά είναι πρώτη φορά που φεύγω ΤΟΣΟ ξενερωμένος και άδειος από το γήπεδο. Δεν τραγουδήσαμε ούτε τον ύμνο στο τέλος...η απόλυτη ΠΑΟΚτσήδικη ξεφτίλα. Τον θυμήθηκαν οι συνδεσμίτες(?) στο 40:00 ακριβώς και δεν τους πρόσεξε κανείς..ήταν το μόνο σύνθημα που πήραν πρωτοβουλία να φωνάξουν και δεν τους ακολούθησα. Ντροπή. Το ξέχασαν...

Eorptol & ilovegame, δεν το κάνω για τα μπράβο, για τον Δικέφαλο το κάνω...γιατί έχω αυτήν την μαλακία/τρέλα/αρρώστια και θέλω να τρέχω παντού... Και πάλι θέλω περισσότερο και δεν με φτάνουν τα γκαφρά...
Και δεν το παίζω ούτε φόλα μπασκετικός ούτε με μεγάλωσαν με Π.Α.Ο.Κ., στο Γυμνάσιο ξεκίνησα και μόνο με Π.Α.Ε., αλλά ποτέ δεν είναι αργά...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πρωτα απο ολα μπραβο σε οσους στηριζουν και νιωθουν ΠΑΟΚ, φωναξτε και για εμας που ειμαστε χλμ μακρια και δεν εχουμε τη δυνατοτητα να μαστε.Απο κει και περα δεν εχω εικονα του αγωνα απ οτι διαβασα η ομαδα ηταν κακη στο α ημιχρονο με αισθητη βελτιωση στο β κυριως παιζοντας αμυνα αφου ειδα οτι καταφερε να δεχτει στο τριτο δεκαλεπτο μονο 5 ποντους :o Δεν ξερω αλλα μου προξενει τεραστια εκπληξη αυτο αφου θεωρω ετσι οπως ειναι δομημενη η ομαδα δεν εχει τους παικτε,ς με ελαχιστες εξαιρεσεις για δυνατες πιεστικες αμυνες και μπορει ο καθενας να μας βαλει 70συν ποντους.Παντως ειμαι αισιοδοξος για τη συνεχεια αφου χωρις ευρωπη και με καλη ενισχυση με δυο αθλητικων αμερικανων πιστευω κοντου και ψηλου η ομαδα θα ειναι εντελως διαφορετικη και θα τα δωσει ολα για τον στοχο που ειναι ο τελικος κυπελλου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το ηξερα ,το χα καταλαβει οτι κατι δε παει καλα μαζι σου :lol: ,οτι δεν εισαι σαν τους αλλους..Απο κεινο το ποστ,θυμασαι?

από kataramenos5 » Δευτ Μάιος 07, 2012 12:21 pm

RoMaN έγραψε:
Σήμερα ξύπνησα αγχωμένος..
Είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω. Πραγματικά δεν μπορούσε να τύχει να ψηφίσω σε πιο δύσκολες εκλογές.
Δεν πέρασε απ'το μυαλό μου να απέχω. Η αποχή είναι συνενοχή. Η ψήφος στις εκλογές, απ'τα ελάχιστα πράγματα που με αφήνουν να κάνω ατιμώρητος και χωρίς να πληρώσω χρήματα γι'αυτό. Και αυτό που θα κάνω σήμερα, είναι ο ορισμός της υψίστης αρχής της Δημοκρατίας, η Λαϊκή Κυριαρχία.
Δεν είμαι χθεσινός πιστεύω. Παρακολουθώ εδώ και 2-3 χρόνια τι γίνεται στην Ελλάδα, συμμετέχω σε πολιτικές συζητήσεις με συνομιλήκους και μη, είδα ποιοι πόνεσαν το χώμα που πατώ.
Όμως δεν είδα κανέναν πολιτικό να το ευεργετεί. Κανένα κόμμα να εκφράζει επ' ακριβώς τα πιστεύω μου.
Δεν ξέρω τι να ψηφίσω... Αυτό που με εκφράζει όσο καλύτερα γίνεται, δύσκολα θα μπει στη Βουλή (δυστυχώς).
Φοβάμαι πως ό,τι και να ψηφίσω, καλό δεν θα δει η Ελλάδα.
Αλλά θα ψηφίσω, θα βάλω τα καλά μου και θα πάω να ψηφίσω. Είναι από τις τελευταίες επλίδες που έχω...

Εσείς που θα ψηφίσετε σήμερα...φροντίστε να μην ξαναγίνει το ίδιο λάθος!

Κι εκει που λές οτι δε σωζόμαστε σαν λαός έρχεται ένα ποστ σαν το παραπάνω που δείχνει οτι κατι μπορεί να αλλάξει.RESPECT στο RoMaN για τις ανησυχίες και για τη στάση του.

ΥΓ Όταν έχεις αμφιβολίες και ανησυχείς είσαι σε καλό δρόμο.Οταν είσαι σίγουρος για κάτι τοτε να φοβάσαι.

Ευτυχως υπαρχουν ακομα καποιοι.."περιεργοι" σαν και σενα και μας κανουν να πιστευουμε οτι υπαρχει ελπιδα,υπαρχει αυριο και για την ΠΑΟΚΑΡΑ και για την Ελλαδιτσα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Α, επίσης κάτι που με εξόργισε στο γήπεδο:

Εικόνα

Εικόνα

Πώς έχουν το δικαίωμα να έχουν στο roster τον αδερφό του Chuck Norris;;; :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Κατεβάσαμε δηλαδή εμείς την 5άδα των Tune Squad από το Space Jam να 'ούμε;;;

[youtube]oJbOLMvKk1E[/youtube]

Καταραμένε, θυμάμαι...να 'σαι καλά και να 'σαι Π.Α.Ο.Κ., αυτό φίλε... :)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε:Βρήκες να κάτσεις τουλ;

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

RoMaN έγραψε:29-34 ημίχρονο. Χάλια ασπρόμαυρα

Ντροπή σε όλους.
Πέντε πόντους
από την Τριπολιτσά τρώμε στη μάπα.
Πάλι στη φάπα
Έχουμε κόμπλεξ μ' αυτήν την πόλη.
Να φύγουν όλοι.

Odi έγραψε:Με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο (δεχθήκαμε μόλις 20 πόντους), τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα με 74-54. :opaokara:

Τί, κερδίσαμε; :shock:

Ok, θα κράξω στο επόμενο.

:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Υπομονή Στέφανε :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”