Π.Α.Ο.Κ-Qabala, 0-0, MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ-Qabala, 0-0, MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
στο ΠΑΟΚμάνια η πλειοψηφία των μόνιμων γραφιάδων κράζει και κατηγορεί πάντα αυτούς που γκρινιάζουν, απαιτούν, κριτικάρουν.
τον σεπτέμβριο που σκιζόσασταν για το σοβαρό χτίσιμο που γίνεται όταν κάποια λίγα παλικάρια λέγανε ότι το μπάτζετ είναι από τα λιντλ, μόνο γάυρους δε τους λέγατε.
τώρα που δε μπορείς να κερδίσεις ούτε τις πιο αστείες ομάδες βλέπω ότι κάποιοι έχετε πάλι την ίδια έπαρση, αντί να σηκώσετε ένα χέρι να πείτε έκανα λάθος και ήμουν υπερβολικός και τελικά είχαν δίκιο όσοι κριτίκαραν το μπάτζετ.
υγ. ακόμα και σε εποχές φουτσίνι και γούμενου σε κάτι ρεν έριχνες τάλιρα.
υγ2. η ομάδα είναι υπερβολικά βαριά άρρωστη.
τον σεπτέμβριο που σκιζόσασταν για το σοβαρό χτίσιμο που γίνεται όταν κάποια λίγα παλικάρια λέγανε ότι το μπάτζετ είναι από τα λιντλ, μόνο γάυρους δε τους λέγατε.
τώρα που δε μπορείς να κερδίσεις ούτε τις πιο αστείες ομάδες βλέπω ότι κάποιοι έχετε πάλι την ίδια έπαρση, αντί να σηκώσετε ένα χέρι να πείτε έκανα λάθος και ήμουν υπερβολικός και τελικά είχαν δίκιο όσοι κριτίκαραν το μπάτζετ.
υγ. ακόμα και σε εποχές φουτσίνι και γούμενου σε κάτι ρεν έριχνες τάλιρα.
υγ2. η ομάδα είναι υπερβολικά βαριά άρρωστη.
Στο δεύτερο μέρος κάτι κινήθηκε.Χάσαμε και δυο άχαστα,δείξαμε και λίγο πάθος,πιέσαμε και λίγο παραπάνω.
Βρήκαμε την θέση του Σάμπο σήμερα μάλλον.
Για τον Τζαβέλα μπορείτε να λέτε οτι θέλετε,εγώ σήμερα τον είδα πολύ καλό.
Πέλκας αόρατος.
Έχετε γράψει 100.000 φορές για τον Τούντορ.Ξεκολλάτε,οι ομάδες ντεφορμάρονται και το να διώχνεις κάθε 4 μήνες τον προπονητή δεν είναι ομάδα,είναι καφενείο.
Βρήκαμε την θέση του Σάμπο σήμερα μάλλον.
Για τον Τζαβέλα μπορείτε να λέτε οτι θέλετε,εγώ σήμερα τον είδα πολύ καλό.
Πέλκας αόρατος.
Έχετε γράψει 100.000 φορές για τον Τούντορ.Ξεκολλάτε,οι ομάδες ντεφορμάρονται και το να διώχνεις κάθε 4 μήνες τον προπονητή δεν είναι ομάδα,είναι καφενείο.
ο Αουρελιάνο Μπουέντια δεν ήταν αυτός που "κουρασμένος¨ απο τις 30 μάχες που είχε χάσει (αν κανω λάθος στον αριθμό διόρθωσε με), έκατσε κουρνιασμένος κάτω απο το δέντρο του σπιτιού του μέχρι να τον βρεί ο θάνατος;
στα 100 χρόνια μοναξιας αναφέρομαι...
ναι, οφ τοπικ.
υγ: αν σηκώσω χερι, πρέπει να το γράψω ότι το σήκωσα ή θα το καταλάβεις;
στα 100 χρόνια μοναξιας αναφέρομαι...
ναι, οφ τοπικ.

υγ: αν σηκώσω χερι, πρέπει να το γράψω ότι το σήκωσα ή θα το καταλάβεις;
με την καλή έννοιαMANIAKOS έγραψε:Και οι οπαδοί άρρωστοι ομως
Για MVP δε νομίζω. Για MFP μια χαρά είναι.spyretto έγραψε:Σάμπο MVP θα βγάλετε;
Του δίνει έτοιμο γκολ ο Μπέρμπα και το χάνει...επιθετικά όλες οι μπαλιές του άστοχες.
Κάτι πίνετε μάλλον.
εγώ που δεν το κατάλαβα το f θα μου το εξηγήσεις παρακαλώ;
Αυτο σε πειραξε και οχι οι 5 αυτη τη στιγμη που εχουν ψηφισει Τζιολη και Κατσε?spyretto έγραψε:Σάμπο MVP θα βγάλετε;
Του δίνει έτοιμο γκολ ο Μπέρμπα και το χάνει...επιθετικά όλες οι μπαλιές του άστοχες.
Κάτι πίνετε μάλλον.
Τι ειναι με τον Τζιολη ρε μαλακα ΗΜΑΡΤΩΝ που λεει κι ο γεωργιου
- Aureliano Buendia
Επίσης, έφτιαχνε και ψαράκια στο εργαστήριό του καταστρέφοντάς τα αμέσως μετά, βυθιζόμενος σε μία δίνη περί ματαιότητας χρόνου και σε ένα ντεμαράζ σισύφειου μύθου. Επίσης, οργάνωσε τριανταδύο ένοπλες εξεγέρσεις και τις έχασε όλες. Απόκτησε δεκαεφτά αρσενικά παιδιά από δεκαεφτά διαφορετικές γυναίκες που εξοντώθηκαν όλα το ένα μετά το άλλο μέσα σε μια και μόνη νύχτα πριν το μεγαλύτερο φτάσει στην ηλικία των τριανταπέντε χρόνων. Ο ίδιος επέζησε μετά από δεκατέσσερις απόπειρες δολοφονίας, εβδομήντα τρεις ενέδρες κι ένα εκτελεστικό απόσπασμα. Έζησε, παρ' όλο που ήπιε με τον καφέ του μια δόση στρυχνίνης, που θα ήταν αρκετή για να σκοτώσει ένα άλογ ξέρω καλά τον ήρωά μου, νόου γουόριζ.
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κ Α Ν Ε Ν Α.
Εγώ ζω και αναπνέω για τον ΠΑΟΚ και να βολοδέρνει στην αφάνεια.
Έχω και μια ηδονοπαθιολογική εμμονή με την ήττα και τις φρούδες ελπίδες, θα τα καταφέρω εγώ, όλα καλά.
Η δική μου στάση δεν έχει όμως Κ Α Μ Ι Α σχέση με την κασέτα ότι κάλο χτίζεται.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα νοσεί και πολύ άσχημα. Η παθογένεια δεν έχει καμία σχέση με το χτίσιμο.
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κ Α Ν Ε Ν Α.
Εγώ ζω και αναπνέω για τον ΠΑΟΚ και να βολοδέρνει στην αφάνεια.
Έχω και μια ηδονοπαθιολογική εμμονή με την ήττα και τις φρούδες ελπίδες, θα τα καταφέρω εγώ, όλα καλά.
Η δική μου στάση δεν έχει όμως Κ Α Μ Ι Α σχέση με την κασέτα ότι κάλο χτίζεται.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα νοσεί και πολύ άσχημα. Η παθογένεια δεν έχει καμία σχέση με το χτίσιμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Παρ 27 Νοέμ 2015, 00:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγω με την κακη εννοούσαpilotos έγραψε:με την καλή έννοιαMANIAKOS έγραψε:Και οι οπαδοί άρρωστοι ομως
Υγ περαστικά
FatalK_geo έγραψε:εγώ που δεν το κατάλαβα το f θα μου το εξηγήσεις παρακαλώ;
Βγαλαμε τα ματια μας
Μας βγηκαν τα ματια
Αλλαξτε μας ματια ή αλλαξτε παιχτες...
Μυστακιδη εσυ σουπερ σταρ
Μπερμπατοφ δρομο στο χωριο σου αυτα εδω Σαλονικα
Μας βγηκαν τα ματια
Αλλαξτε μας ματια ή αλλαξτε παιχτες...
Μυστακιδη εσυ σουπερ σταρ
Μπερμπατοφ δρομο στο χωριο σου αυτα εδω Σαλονικα
χαμένη χρονιά μάλλον και φέτος, ας μείνει ο Τούντορας με τον άρνεσεν να χώσουν κανένα φράγκο παραπάνω να ψωνίσουν πιο σοβαρά και απ του χρόνου βλέπουμε...
Εντάξει 1 χρόνο χωρίς διακρήση θα την αντέξετε....φτάνει με την γκρίνια, το καταλάβαμε Σκατά είμαστε και φέτος
Εντάξει 1 χρόνο χωρίς διακρήση θα την αντέξετε....φτάνει με την γκρίνια, το καταλάβαμε Σκατά είμαστε και φέτος
δε ξέρω moderator, έβλεπες χτίσιμο το σεπτέμβριο και ειρωνευόσουν με το ίδιο ύφος όπως παραπάνω όσους δε το έβλεπαν;K_geo έγραψε:υγ: αν σηκώσω χερι, πρέπει να το γράψω ότι το σήκωσα ή θα το καταλάβεις;
αν ναι, τότε καλό είναι.