Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός, 8/11,17:15,NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός, 8/11,17:15,NS2
Κρίμα γιατί η ομάδα της κομοτηνής μου είναι συμπαθής (έκανα και ένα μεγάλο διάστημα εκεί γαρ) αλλά πιστεύω 4-5-6 τεμάχια αύριο θα τα αρπάξουν. 

Μια εμφατικη νικη με καλη εμφανιση να παρουμε λιγο ψυχολογια.
Τζαβ-Μαλε-Βίτορ
Ροντριγκεζ τζιόλης-χαρίσης-κίτσιου-
Ζάιρο-Μάκ
Κλάους
Η ομάδα θέλει χημεία, οι παίκτες είναι άπειροι νέοι με μεγάλο ποσοστό λαθών και ο μόνος τρόπος να μειωθούν τα λάθη είναι να παίζουν πολλά παιχνίδια μαζί ωστέ να κάνουν κάποια πράγματα μηχανικά
Αλλαγές τσίμιροτ αντί τζιόλη
Πέλκα αντί Μάκ
και Κοροβέση αντί Ροντρίγκεζ
Ροντριγκεζ τζιόλης-χαρίσης-κίτσιου-
Ζάιρο-Μάκ
Κλάους
Η ομάδα θέλει χημεία, οι παίκτες είναι άπειροι νέοι με μεγάλο ποσοστό λαθών και ο μόνος τρόπος να μειωθούν τα λάθη είναι να παίζουν πολλά παιχνίδια μαζί ωστέ να κάνουν κάποια πράγματα μηχανικά
Αλλαγές τσίμιροτ αντί τζιόλη
Πέλκα αντί Μάκ
και Κοροβέση αντί Ροντρίγκεζ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Από το σάιτ της ΠΑΕ Αναρτήθηκε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και από το laola1 μέσω διαδικτύου για εμάς του εξωτερικού
Ακάλυπτος έγραψε:Odi έγραψε:[youtube]CADEAHvko0s[/youtube]
Τίγκα σχεδόν η Τούμπα,πάθος για την ομάδα και πίστη..Και σε 5-6 εβδομάδες τραγουδούσαμε τότε..Τα βλέπω και θλίβομαι με την τωρινή έλλειψη πίστης και πάθους..
Τα βλέπω πότε πότε και μου φαίνεται λες και έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την εποχή της γεμάτης Τούμπας και της χρυσής ενδεκάδας.
Εγω ο ..............φουκαρας που θυμαμαι το γηπεδο τίγκα σε εποχες που δεν υπηρχαν καρεκλακια?
Τελευταια θημηση απο την φιεστα στο τελευταιο ματς με τον βαζελο,
μονο που τοτε φωναζαμε,νατοι-νατοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
Δεν θα ξεχασω τη συγχωρεμενη τη μανα μου που μου ειπε το πρωι.
" Μη τυχόν και φυγετε μονοι σας και δεν με παρετε μαζι σας".
Περσι ημασταν στην κορυφη και φετος απεχουμε μολςι 6 βαθμους απο τον υποβιβασμο...
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΝΙΚΗ
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΝΙΚΗ
Φέτος θα τα κάνουμε ανάποδα σε σχέση με πέρσι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
εκτος απο νικη χρειαζομαστε και καλο ποδοσφαιρο για ψυχολογικους λογους
την πεμπτη ειμασταν πολυ κακοι στην δημιουργια παιχνιδιου
την πεμπτη ειμασταν πολυ κακοι στην δημιουργια παιχνιδιου
Η ομάδα χρειάζεται συνεχόμενες νίκες για να ανέβει η ψυχολογία και να καταλάβουν οι παίκτες τις πραγματικές τους δυνατότητες. Περιμένω να δω Τσίμιροτ, Χαρίση καθώς υπάρχουν πολλές προσδοκίες και επιστροφή Κίτσιου, Κωνσταντινίδη που στην αρχή της σεζόν έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση και πως ταιριάζουν στο 3-4-2-1 του Τούντορ.
Ο Κροάτης θέλει τις νίκες και με καλή εμφάνιση για να φύγει η αμφισβήτηση και να ξαναπιστέψει ο κόσμος στην ομάδα.
Οι σύνδεσμοι θα απέχουν από την Θ4, αλλά θα κάνουν κερκίδα έξω από το γήπεδο. Όποιος έχει εισητήριο για την 4 και θέλει να δει το ματς, μπορεί να πάει στην 8.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Ο Κροάτης θέλει τις νίκες και με καλή εμφάνιση για να φύγει η αμφισβήτηση και να ξαναπιστέψει ο κόσμος στην ομάδα.
Οι σύνδεσμοι θα απέχουν από την Θ4, αλλά θα κάνουν κερκίδα έξω από το γήπεδο. Όποιος έχει εισητήριο για την 4 και θέλει να δει το ματς, μπορεί να πάει στην 8.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
pgetsos έγραψε:Κάρτα φιλαθλου
καλα και τι φταιει η ομαδα τωρα που χρειαζεται στηριξη