Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 01/11,15:00,NS2
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 01/11,15:00,NS2
Εκεί δεν πήγα,πέρασα όμως από το Σχιστοβούνι που η ομίχλη ήταν πηχτή σαν κοτόσουπα Χειμώνα-Καλοκαίρι.. 

Δεν ξέρω αν είναι το μέρος η φταίει μόνο το εργοστάσιο..
Η Καλαμάτα πάντως είναι ωραίος νομός, οπότε δε ξέρω αν χαλάνε το τοπίο
Η χειρότερη εκδρομή που έχω κάνει ποτέ πάντως ήταν ένα Λεβαδειακός-Πανιώνιος, τέλος Νοέμβρη. Δε θυμάμαι ξανά τέτοιο κρύο και αέρα με το που έπεσε ο ήλιος. Τρίπολη μια φορά πήγα για αγώνα ίδια εποχή περίπου και ήταν τροπικοι μπροστά στη Λιβαδειά

Η χειρότερη εκδρομή που έχω κάνει ποτέ πάντως ήταν ένα Λεβαδειακός-Πανιώνιος, τέλος Νοέμβρη. Δε θυμάμαι ξανά τέτοιο κρύο και αέρα με το που έπεσε ο ήλιος. Τρίπολη μια φορά πήγα για αγώνα ίδια εποχή περίπου και ήταν τροπικοι μπροστά στη Λιβαδειά
Λεβαδειακός-Πανιώνιος;
Γιατί παληκάρι μου;
Τί προβλήματα έχεις;
Πες με να σε βοηθήσω, αν μπορώ.
Γιατί παληκάρι μου;
Τί προβλήματα έχεις;
Ήρθε η ώρα για την "αποκαθήλωση" αυτουνού με το ονοματεπώνυμο εφοπλιστή που το παίζει προπονητής...Άκου εκεί "Στάικος Βεργέτης" προπονητής...Εμείς σε κάναμε προπονητή ρε τυχάρπαστε και μεις οφείλουμε να σε ξαναστείλουμε στην τρύπα σου...Άντε παλικάρια για ένα εμφατικό 0-4 κι όποιος έμεινε έμεινε μετά!!!

Ούτε εμένα μου αρέσει η Τρίπολη, αλλά με το συμπάθιο: Γρεβενά, Αγρίνιο και Λάρισα είναι στάνταρ οι χειρότερες πόλεις της Ελλάδας, μ'αυτή τη σειρά...Odi έγραψε:Να σημειώσω επίσης (άσχετο βέβαια) ότι την Κυριακή παίζουμε στην κατ εμέ μακράν ασχημότερη πόλη της Ελλάδας.
Μιλάμε απλά δεν βλέπεται.Μουντή,γκρίζα,κρύα,γεμάτη ομίχλη,ασχήμια όχι αστεία..Όταν πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ.
Sorry αν έχουμε κανέναν από την Τρίπολη στο forum,αλλά η αλήθεια να λέγεται..

Οικογενειακή εκδρομή, δε φταίωAle έγραψε:Λεβαδειακός-Πανιώνιος;
Γιατί παληκάρι μου;
Τί προβλήματα έχεις;

- john4serres
θελω επιτελους μια ανετη εμφανιση εκει μεσα
0-2 στο ρελαντι γιατι εχουμε και ρωσια την πεμπτη.
0-2 στο ρελαντι γιατι εχουμε και ρωσια την πεμπτη.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δυστυχώς έχω πολύ άσχημη εικόνα από πέρυσι. Με το ζόρι συγκρατιεμαι να μη γράψω κάτι άσχημο. Ελπίζω σε αγώνα εξιλέωσης
-
ΓΛΥΚΟΣ
ΒΙΤΟΡ ΚΟΣΤΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΓΚΟΛΑΣΑ ΤΖΙΟΛΗΣ ΛΕΟΒΑΤΣ
ΠΕΛΚΑΣ
ΜΑΚ ΖΑΙΡΟ
ΒΙΤΟΡ ΚΟΣΤΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
ΠΕΛΚΑΣ
ΜΑΚ ΖΑΙΡΟ
Εμένα με αρέσουν τα Γρεβενά. Τρίπολη δεν έχω πάει αλλά μπαι φαρ ότι ασχημοτερο έχω δει είναι η Θήβα. Και σορι για το οφ τοπικ.zaffodb έγραψε:Ούτε εμένα μου αρέσει η Τρίπολη, αλλά με το συμπάθιο: Γρεβενά, Αγρίνιο και Λάρισα είναι στάνταρ οι χειρότερες πόλεις της Ελλάδας, μ'αυτή τη σειρά...Odi έγραψε:Να σημειώσω επίσης (άσχετο βέβαια) ότι την Κυριακή παίζουμε στην κατ εμέ μακράν ασχημότερη πόλη της Ελλάδας.
Μιλάμε απλά δεν βλέπεται.Μουντή,γκρίζα,κρύα,γεμάτη ομίχλη,ασχήμια όχι αστεία..Όταν πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ.
Sorry αν έχουμε κανέναν από την Τρίπολη στο forum,αλλά η αλήθεια να λέγεται..
Η τριπολη σιγουρα ειναι ωραιοτερη απο την θηβα που μαζι με τον πυργο παιζει να ειναι οι ασχημοτερες πολεις της Ελλαδας.
ον τοπικ,θα ειμαι και φετος εκει με την ευχη να φυγω μια φορα χαμογελαστος απο αυτο το κωλο γηπεδο.
ον τοπικ,θα ειμαι και φετος εκει με την ευχη να φυγω μια φορα χαμογελαστος απο αυτο το κωλο γηπεδο.
ΓΛΥΚΟΣ
ΒΙΤΟΡ ΚΟΣΤΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
ΠΕΛΚΑΣ
ΜΑΚ ΖΑΙΡΟ
++++
ΒΙΤΟΡ ΚΟΣΤΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
ΠΕΛΚΑΣ
ΜΑΚ ΖΑΙΡΟ
++++