Χρήστος Μελίσσης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
chris8

Δημοσίευση από chris8 »

Κατά τη γνώμη μου πολύ καλός παίκτης, αθόρηβη δουλειά μέσα στο γήπεδο,πολυεργαλείο (σέντερ μπακ, δεξί μπακ, έχει αγωνιστεί και αμυντικό χαφ, αριστερό μπακ), δουλεύει σκληρά, πολύ καλή ηλικία και μεγάλες προοπτικές! Του χρόνου σίγουρα θα είναι βασικός (και όχι άδικα) και αν βελτειωθεί και άλλο μπορεί να αποτελέσει βασικό στέλεχος στον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ και στην εθνική ανδρών!

Αυτά, ελπίζω να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα!

Υ.Γ.:Ο αγαπημένος μου!
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Τι εχετε παθει ολοι με το Σικαμπαλα ρε παιδια?? Σιγα την παιχτουρα! Προτιμω με τα χιλια τα λεφτα!

(Αλλα ειμαι off topic...)
Άβαταρ μέλους
plakos4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από plakos4 »

ο παναθηναικος επανηλθε με μεγαλυτερη προταση παλι για τον μελιση.κοντα στα 800,000. η ομαδα δεν εχει απαντησει κ μαλλον η απαντηση θα ειναι οχι.τετοιος παιχτης να μην φυγει να μεινει στον ΠΑΟΚ. τον χρειαζεται ο ΠΑΟΚ κ το εχεο δειξει στον παιχτη.οσο για τον κυριο (κυριο χαχαχαχα) 990,000 την γνωμη μου την βλεπετε στο τοπικ του.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

βγενοπουλε,τζιγγερ παρτε το χαμπαρι δν πωλειται ο Μελισσης
Άβαταρ μέλους
plakos4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από plakos4 »

αφηστε τους να ελπιζουν δεν πειραζει.εντυπωσεις θελουν να κερδισουν.νεοι ειναι κ αυτοι στην διοικηση κ πρεπει να φανουν καποιοι στα ματια των φιλαθλων τους.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αν τον θέλουν τόσο πολύ τα κουνέλια ας δώσουν 10 μύρια και να τον πάρουν... Τόσο πάει το καπέλο!!! Αει στο διάολο μ' αυτούς!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Μην ασχολείστε - αγχώνεστε με ανύπαρκτα θέματα.
Βγαίνουν αυτές οι τάχα μου ειδήσεις για να ταϊζουνε τους κάτω, τσιμπάμε κι εμείς ..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

Yiankos έγραψε:τσιμπάμε κι εμείς ..

συμφωνω απολυτα!!για μενα δεν φταινε οι φυλλαδες ουτε ο παο ουτε η διοικηση μας..αλλα ολοι εσεις που τσιμπατε..εσεις δινετε μεγαλυτερη εκταση απο οτι δινουν οι φυλλαδες τους..αντε σταματηστε να τρωτε τον παπα τους..
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

lockg4 έγραψε:Ρε παιδια γιατι δεν βγαζουν μια ανακοινωση οτι ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ,τελεια και παυλα!!!!!

γιατι πολυ απλα αδερφε ολα πωλουνται και ολα αγοραζονται.

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΕ Ο ΧΑΜΠΑΡΙ.ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΕΛΟΣ!!!
εδω συμφωνω μαζι σου.αυτο που με ενοχλει εμενα δεν ειναι οτι βγαζουν το ονομα του μελλιση.καλος παιχτης ειναι τον θελουν.τι ποιο φυσιολογικο.αλλα οχι και 800.000€.τους θελετε πακετο με τον λαζαρο???δωστε 6 και πανω και ειναι δικοι σας.αφου ειστε και τοσο απλα τωρα που ολοι εβαλαν απο κανα 10αρι εκατομμυρια.
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Εγω για 3,5 μυρια Μελισση και 2,5 για λαζαρο θα ημουν μια χαρα ευχαριστημενος. Αλλα δεν προκειται να δωσουν πανω απο 2,3 μυρια...
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

αυτο που βλεπω ειναι πως και η διοικιση δν εχει διαθεση ουτε καν να συζητησει την πωληση του Μελησση.οποτε αφηστε τα σεναρια του παο,αλλωστε ολοι εχουν δικαiομα στο ονειρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Δευ 16 Ιουν 2008, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Κι εγώ έτσι νομίζω, αλλά ο Λάζαρος είναι νεότερος, είναι επιθετικός (κοστίζουν παραπάνω) και επιπλέον κουβαλάει την ταμπέλα του μεγάλου ταλέντου (αδικαιολόγητα πιστεύω αλλά...)!
Άβαταρ μέλους
Irontear4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Irontear4 »

Ένώ ακόμα βρισκόμαστε στις μεταγραφές του καλοκαιριού οι χαμουτζίδες άρχισαν από τώρα να ψήνονται γιά έναν ακόμα παίκτη μας!
Ποιόν ενοώ?Φυσικά τον παίκτη στον οποίον αναφέρεται το τοπικ!
Τον ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΗ,που σύμφωνα με το ράδιο Αθήνα 984(η όπως αλλιώς στο διάολο το λένε),υπάρχει συμφωνία να παραχωρηθεί ο παίκτης από τον προσεχή Ιανουάριο στην ομάδα του βάζελου!
Κι αν η πώληση του οικοδόμου ήταν θείο δώρο για μας μιας και δεν επρόκειτο να παίξει μπάλα σε μας,η πώληση του ΜΕΛΙΣΣΗ θα είναι μεγάλο κακό και βήματα πίσω!
Επαναλαμβάνω ότι το συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε μόνο από τον συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό!
Επειδή ο κόσμος πλέον διακατέχεται από καχυποψία και δικαιολογημένα,καλό θα ήταν η διοίκηση μας να ανανεώσει το συμβόλαιο του Χρηστάρα και να ανακοινώσει επίσημα ότι ΔΕΝ ΠΩΛΕΪΤΑΙ ο παίκτης!
Η νέα εποχή γιά τον ΠΑΟΚ μας πρέπει να ανατείλει με τη συμετοχή παικτών που να έχουν την ψυχή του ΜΕΛΙΣΣΗ και να είναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ οπως αυτός που μεγάλωσε βλέποντας τα ινδάλματά του από τα τσιμέντα της 4!
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2230!
Άβαταρ μέλους
paok_re

Δημοσίευση από paok_re »

http://www.express.gr/news/sports/46949oz_2008070146949.php3

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=160311

Γαμ.. την Αθήνα σας ρε.
Δεν φεύγει αυτος ρε...
Σας δώσαμε τον οικοδόμο και νομίζεται οτι ξεπουλάμε???
ΟΥΣΤ.......

ΜΕΛΙΣΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok_re την Τρί 01 Ιούλ 2008, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Ο Μελλισης απλως δεν πρεπει να πουληθει εαν πουληθει θα ειμαι απο τους πρωτους που θα κραξω την διοικηση.Ενταξει ο λαζαρος εφυγε επειδη δεν γουσταρε αλλα και επειδη δεν επαιζε αλλα ο Μελλισης πρεπει να μεινει και να στηριξουμε την αμυνα του ΠΑΟΚ πανω σε αυτο τον παικτη.Ο παικτης αυτος δεν πρεπει να πουληθει.ΤΕΛΟΣ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”