Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ, pgetsos!
Τώρα που το λες...μήπως είναι τίποτα ράλλυ;HeartOfDarkness έγραψε:Μια στιγμή, μια στιγμή!!
Διαβαζω για 15 και 20χλμ.
Σε ποσες μερες??????!!!!!![]()
:ugeek:
246 km 36h max με 75 ενδιάμεσα check points με cut off χρόνους το καθένα και περίπου 4000 μετρα συνολικό ανεβοκατεβασμα(εκ τον οποίων τα 1200 ανάβαση στο Παρθενίου όρος μεσα στη νύχτα αμέσως μετα το 160 χιλιόμετρο).Το δυσκολότερο αγώνισμα στον πλανήτη...Ρεκόρ ο μεγαλύτερος δρομέας μεγάλων αποστάσεων που εχει γεννηθεί ποτε, ο Γιαννης ο Κούρος,με το εξωγήινο 20.25!το ξαναγραφω για να το καταλάβετε.20 ώρες και 25 λεπτά.ΥΓ στο αγώνισμα αυτο λαμβάνουν μερος οι καλύτεροι υπερμαραθωνοδρομοι του κόσμου αλλα μονο το 1/3 καταφέρνουν να τερματίσουν.........pgetsos έγραψε:Σπάρτη Αθήνα, μια μέρα δρόμος νομίζω
VictorAK47 έγραψε:Ο δάσκαλος (Kyokushin Karate) μας τρέχει κάθε Κυριακή 5-10 χλμ ανάλογα τα κέφια του + 5 100μετρα σπριντ σε ανηφόρα. Από ότι έχω καταλάβει, η συγκεκριμένη ενασχόληση δεν μου ταιριάζει και πολύ, μιας και όλοι οι υπόλοιποι με αφήνουν πίσω και φεύγουν μόνοι τους.27' τα 5 χλμ τελευταία φορά που μέτρησα
.