52.Erik Sabo
- navigator11
- Καπετάνιος
Re: Erik Sabo
Η αληθεια ειναι πως δε σε πιστευα καθολου αλλα πιστευω στην επιλογη φρανκ κ τουντορ!
Ευχομαι να εισαι υγειης και να με κανεις να βγω ψευτης και να αρχισω τις κωλοτουμπες!
Καλως ηρθες
Ευχομαι να εισαι υγειης και να με κανεις να βγω ψευτης και να αρχισω τις κωλοτουμπες!
Καλως ηρθες
- PAOK_Antarctica
- falconakis
- desperando
- Επικοινωνία:
καλως ηρθες λευκε πογμπα
πιστευω πολυ σ εσενα και απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα στην Τουμπα σε φανταστηκα με τα ασπρομαυρα.
μακαρι να φανεις ανταξιος των προσδοκιων μας
πιστευω πολυ σ εσενα και απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα στην Τουμπα σε φανταστηκα με τα ασπρομαυρα.
μακαρι να φανεις ανταξιος των προσδοκιων μας
Καλώς τον!!!
@georgedoulk, πιστεύω σήμερα άνοιξες ένα πολύ σημαντικό τόπικ για το άμεσο μέλλον του ΠΑΟΚ!!! μακάρι να δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου και πιστεύω θα το κάνει και με το παραπάνω!
υγ: μου άρεσε ότι το βίντεο της παε επικεντρώνεται στο ότι είναι ένας μέσος που πατάει περιοχή και σκοράρει!

@georgedoulk, πιστεύω σήμερα άνοιξες ένα πολύ σημαντικό τόπικ για το άμεσο μέλλον του ΠΑΟΚ!!! μακάρι να δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου και πιστεύω θα το κάνει και με το παραπάνω!
υγ: μου άρεσε ότι το βίντεο της παε επικεντρώνεται στο ότι είναι ένας μέσος που πατάει περιοχή και σκοράρει!
Καλωσηρθες στον ΠΑΟΚ, υγεια και πολλες επιτυχιες με την ομαδα!
Σαν να την εγραψε ο μπουλης την ανακοινωση,
, ακου "παταει περιοχη και σκοραρει",
!
Προιον εκτεταμενου σκαουτινγκ, οχι παιζουμε....
Σαν να την εγραψε ο μπουλης την ανακοινωση,

Προιον εκτεταμενου σκαουτινγκ, οχι παιζουμε....

Re: 52.Erik Sabo
Μεγάλες προσδοκίες δεν έχω και για τον Sabo. Ελπίζω να πάρει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν και να τις αξιοποιήσει. 

Εγω στην αρχη σε ηθελα, μετα αλλαξα γνωμη, και δεν σε ηθελα, αλλα μετα, οταν ειδα οτι σε ηθελε ο Φρανκ, αλλαξα παλι γνωμη, και τωρα σε θελω στην ομαδα.
Περα απ την πλακα, καλως ορισες, και γρηγορη προσαρμογη να εχεις. Δεν πιστευω πως θα βαλεις τοσα γκολ οσα εβαζες στη Σλοβακια, γιατι οι αντιπαλοι θα παρκαρουν το πουλμαν, και θα προσπαθουν να μην σε αφηνουν να πατας περιοχη. Παντως, ειχαμε αναγκη εδω και πολλα χρονια καποιον με σταθερα καλο μακρινο σουτ.
Περα απ την πλακα, καλως ορισες, και γρηγορη προσαρμογη να εχεις. Δεν πιστευω πως θα βαλεις τοσα γκολ οσα εβαζες στη Σλοβακια, γιατι οι αντιπαλοι θα παρκαρουν το πουλμαν, και θα προσπαθουν να μην σε αφηνουν να πατας περιοχη. Παντως, ειχαμε αναγκη εδω και πολλα χρονια καποιον με σταθερα καλο μακρινο σουτ.
prist64 έγραψε:KOSTAS54 έγραψε:Γιατί μου θυμίζεις τον Καίσαρα Σαράφη?????????
Λιγο πιο στεγνος και........................ισιο μαλλι.
Εχεις "ματι" παντως.
Τηρουμένων των αναλογιών, της διαφορετικής εποχής, περιπου 45 χρόνια.
Μη ξεχνάς οτι ειμαι μια δεκαετία παλαιότερός σου κι εχω ζήσει την εποχή στην καλύτερη ηλικία μου.
«Είδαμε την Τούμπα να καίγεται!»
Τhessports
11 August, 2015, 17:25
No Comments
0
Μεταγραφές, Σάμπο
O Έρικ Σάμπο υπέγραψε σήμερα στον ΠΑΟΚ και ξεκινά… θεραπεία καθώς έχει ενοχλήσεις στον λαγονοψοίτη από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ κι έτσι δεν θα παίξει την Παρασκευή στη Βέροια (8μμ), όπως τα υπόλοιπα νέα αποκτήματα.
Ο Σλοβάκος μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ και αποκάλυψε ότι η πρώτη εικόνα, που είχε από τον ΠΑΟΚ ήταν η Τούμπα να καίγεται, αφού ο προπονητής της Σπάρτακ, τους έδειξε το βίντεο από τη φλεγόμενη Τούμπα στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό!
Ακούστε τι είπε ο 24χρονος μέσος του ΠΑΟΚ…
Τhessports
11 August, 2015, 17:25
No Comments
0
Μεταγραφές, Σάμπο
O Έρικ Σάμπο υπέγραψε σήμερα στον ΠΑΟΚ και ξεκινά… θεραπεία καθώς έχει ενοχλήσεις στον λαγονοψοίτη από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ κι έτσι δεν θα παίξει την Παρασκευή στη Βέροια (8μμ), όπως τα υπόλοιπα νέα αποκτήματα.
Ο Σλοβάκος μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ και αποκάλυψε ότι η πρώτη εικόνα, που είχε από τον ΠΑΟΚ ήταν η Τούμπα να καίγεται, αφού ο προπονητής της Σπάρτακ, τους έδειξε το βίντεο από τη φλεγόμενη Τούμπα στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό!
Ακούστε τι είπε ο 24χρονος μέσος του ΠΑΟΚ…