paokbc80 έγραψε:η ουσια ομως ειναι οτι μεταξυ ενος στοιχηματος ασσου ασσου και ενως παικτη επιπεδου τεπιτς επιλεγεις τον τεπιτς για πολλους λογους.
διαφωνώ κάθετα αλλά, όπως είπα και σε ένα προηγούμενό μου ποστ, φυσικά είναι under discussion: καταλαβαίνω απόλυτα τον coach που προτιμάει κάποιον που ξέρει. Αλλά δε μου λέει κάτι αυτό και ΠΟΤΕ δεν θα το θεωρήσω σωστή κίνηση. Το recruiting είναι το Α και το Ω στο σύγχρονο μπάσκετ και όποιος κάνει λάθη τον Αύγουστο, τα πληρώνει μέσα στη χρονιά (και επειδή ο ΠΑΟΚ δεν τα πληρώνει με ευρώ, τα πληρώνει με πρόωρους αποκλεισμούς στο γιουροκαπ ας πούμε). Και ξαναανέφερα ένα παράδειγμα: θες για άσσο τον Slaughter, τον Ukic ή τον Tepic επειδή τους ξέρεις? ε πάρτους αλλά άσσοι δεν είναι και κατά συνέπεια δημιουργία από τον point σου δε θα χεις, τον κώλο σου να χτυπάς κάτω. Αν δε, δεν βρείς και δημιουργικό ψηλό να ακουμπάς με πλάτη, τότε θα του γυρίσουμε σε ball move offence, κάτι που δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του ο Μαρκόπουλος.
Αν υπάρχουν παίκτες? Θεωρητικά ναι. Ειδικά φέτος δεν έχω κάτι να προτείνω (γιατί δεν έχω πολύ χρόνο να αφιερώσω) αλλά σίγουρα τους Randle, Holston αλλά και τον Warren που πήρε η ΑΕΚ τους είχα προτείνει πρό 3-4 ετών όταν δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι ανάλογο ακόμα και τώρα...