Κληρώσεις (και ΟΧΙ κλήρωση) Europa League 2015-2016
Re: Κληρώσεις (και ΟΧΙ κλήρωση) Europa League 2015-2016
Δεν με νοιάζει ποιός θα κληρωθεί αρκεί να μπούμε στους ομίλους του Europa.
- Μπαρκαρούτσος
Βγες και μπες ξανά σε μιάμιση ώρα.
Αν μας κάτσει η Γκέτεμποργκ έχουμε λιγότερες από πενήντα τις εκατό πιθανότητες να περάσουμε δεδομένης της κατάστασης που θα είναι οι δύο ομάδες σε είκοσι μέρες.
Αν μας κάτσει η Γκέτεμποργκ έχουμε λιγότερες από πενήντα τις εκατό πιθανότητες να περάσουμε δεδομένης της κατάστασης που θα είναι οι δύο ομάδες σε είκοσι μέρες.
- ΑποστόληςΑ
Με Andreas Isaksson τερματά,
με σύστημα 3-5-2 με Rajikovic αριστερό στόπερ, Moledo δεξί και Costa σαν οργανωτή της άμυνας,
με Kvist, Noboa και Kramaric
και με το νέο εξτρέμ.
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
με σύστημα 3-5-2 με Rajikovic αριστερό στόπερ, Moledo δεξί και Costa σαν οργανωτή της άμυνας,
με Kvist, Noboa και Kramaric
και με το νέο εξτρέμ.
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
- GiorgosAtha
- Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστώ, αλλά όπως λέμε κι εδώ μέσα, no possible.. Θα περιμένει κόσμος να μπει σε μιάμιση ώρα και είμαι ήδη σχεδόν μία ώρα μέσα..nico4 έγραψε:Βγες και μπες ξανά σε μιάμιση ώρα.

Το τμήμα Volley φαίνεται να τρολλαρει τoν ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Διαβάστε τη δήλωση του Ανδρέου σχετικά με το πως θα εκπροσωπηθεί η ομάδα Volley στη κλήρωση του CL:
" Στις 2 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση για την Ευρώπη και θα φύγουν δύο εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και θα συμμετέχουν εκεί. Ένας στατιστικολόγος και ένας υπεύθυνος για τα θέματα του Champions League" http://www.paok24.com/volei/45813/paikt ... -o-sepenta
Ναι - καλά διαβάσατε. Παίρνουν μαζί τους και στατιστικολόγο! Ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι στην κλήρωση μονο με το Γκαγκάτση.
Διαβάστε τη δήλωση του Ανδρέου σχετικά με το πως θα εκπροσωπηθεί η ομάδα Volley στη κλήρωση του CL:
" Στις 2 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση για την Ευρώπη και θα φύγουν δύο εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και θα συμμετέχουν εκεί. Ένας στατιστικολόγος και ένας υπεύθυνος για τα θέματα του Champions League" http://www.paok24.com/volei/45813/paikt ... -o-sepenta
Ναι - καλά διαβάσατε. Παίρνουν μαζί τους και στατιστικολόγο! Ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι στην κλήρωση μονο με το Γκαγκάτση.

- ΑποστόληςΑ
Κύμα δεν έχει σήμερα;RoMaN έγραψε:Ευχαριστώ, αλλά όπως λέμε κι εδώ μέσα, no possible.. Θα περιμένει κόσμος να μπει σε μιάμιση ώρα και είμαι ήδη σχεδόν μία ώρα μέσα..nico4 έγραψε:Βγες και μπες ξανά σε μιάμιση ώρα.
Ήταν να πάρω άδεια για τις μέρες του πρώτου αγώνα, αλλά γαμήθηκε το σύμπαν πάλι και έμεινα παραπονούμενος.
Οπότε, ας πέσουμε με καμμιά Μάλτα, ώστε να περάσουμε στα σίγουρα και να πεταχτώ με τον επόμενο αντίπαλο.
Θέλω να πέσουμε με Bordeaux φέτος, για να κάνω και τουρ στα chateaux με τις κρασάρες τους.
Οπότε, ας πέσουμε με καμμιά Μάλτα, ώστε να περάσουμε στα σίγουρα και να πεταχτώ με τον επόμενο αντίπαλο.
Θέλω να πέσουμε με Bordeaux φέτος, για να κάνω και τουρ στα chateaux με τις κρασάρες τους.
- thanos-xanthi
- GiorgosAtha
Έναν λόγο που χρειάζεται να έχουμε στατιστικολόγο σαν ΠΑΕ στην κλήρωση μπορώ να έχω?karl έγραψε: Ναι - καλά διαβάσατε. Παίρνουν μαζί τους και στατιστικολόγο! Ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι στην κλήρωση μονο με το Γκαγκάτση.
Πραγματικά δεν ξέρω... απλά για να μη "ψαχνόμαστε για μίρλα χωρίς αιτία"... αφού κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος ΑΡΔ να το δει από εδώ και να αρχίσει την "δουλεία".
κανα λινκ εχουμε, χωρις βιντεο αν γινετε, βαριεμε να τους βλεπω 

- GiorgosAtha
- Καπετάνιος