Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
πληρη απαξιωση γι αυτη την ομαδα...τιποτα αλλο...
Re: Απ: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Χα χα χα. Αγαπητέ μου είσαι πολύ μικρός και σε ηλικία και σε iq για να μιλήσεις μαζί μου.paoki1985 έγραψε:Α ρε μπουφε. Εισαι μεγαλος coach. Φανταζομαι τωρα τελειωνεις και την γυμναστικη ακαδημια αν εισαι μικρος η μπορει αυτο να ειναι το ονειρο σου. Εκτος αν εισαι ηδη μεγαλος και καταξιωμενος προπονητης εστω και σε ερασιτεχνικο επιπεδο. ΡΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΟ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΑΙ. Δες την εθνικη νεων που ειχε καποτε ο γιωτας αυτος που κανει τον προπονητη και μου λες μετα για αυτοματισμους. Αντε γιατι μερικοι παιξατε ενα μαμημενο μανατζερ και γιναται μαγκες της προπονητολογιας.buffos έγραψε:Φίλε μου, όπως φαντάζομαι θα ξέρεις, οι αυτοματισμοί σε όλα τα αθλήματα νικήσαμε την κούραση και κερδίσουν κόπο και ενέργεια.MANIAKOS έγραψε:Καλά και περςι δεν καναν τακτική .. Καθε χρονο συγκεντρώνουμε ταβαιτιαβτουωκακου σ ενα πρόσωπο
Η ομαδα ειναι άρρωστη απο παν έως ΚΑΤ
Το Ότι και πέρσι και φέτος η ομάδα καταρρέει και δεν έχει δουλέψει Όταν πρέπει δεν είναι τυχαίο.
Αν ξέρεις το σωστό χωρίς να σκεφτείς και να καταναλώσεις ενέργεια έχεις διάρκεια.
Αν δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφω δεν είναι τίποτα άλλο από την ΑΒ κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας, Δεν φταίω εγώ. Τόσο καταλαβαίνεις.
Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑΑΑΑΑΑ....
ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑΑΑΑΑΑ....
υ.γ.Ποιο χαμενα ομως δεν γινετε...
ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑΑΑΑΑΑ....
υ.γ.Ποιο χαμενα ομως δεν γινετε...

Μανιάκε Δυστυχώς η αλλαγή προπονητή ήταν λάθος. Έπρεπε να μείνει και να χρεωθεί το κατασκεύασμα του.
Αυτό που γίνετε τώρα είναι αποπροσανατολισμός και δίνει άλλοθι στα αγγελοσκυλα
Χάσαμε, παίξαμε χάλια, αλλά χαρακτηρισμούς όχι εδώ μέσα.
δε φταιει ο ιβαν οταν υπαρχει τετοια συστοιχια πυροβολικου, οργανωμενων συμφεροντων συμφεροντων και βλακειας/.
συγνωμη αγαπητοι συμΠΑΟΚΤσηδες αλλα πρεπει να καταλαβετε οτι πρεπει να ειστε αντικειμενικοι!
οχι για να υπερασπιζουμε τη αποψη μας να βαζουμε το συμφερον του ΠΑΟΚ στην ακρη
ειναι γελοιο να ριχνουμε τα παντα στον αα!
τελικα εσεις εχετε το κολλημα.
σας παρακαλω φιλικα σταματηστε το και δειτε καταματα την πραγματικοτητα
η οποια ειναι οτι τοσα χρονια μερικοι μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες
πειτε μου αν αξιζει ο κλαους 700000
πειτε μου αν το ροστερ του ΠΑΟΚ ειναι πραγματικα καλο
σας παρακαλω ας ξεκολλησουμε απο τις εμμονες εμεις μονο μπορουμε μεσω της ορθης κρισης κατευθυνομενης στους πραγματικα υπαιτιους να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ μας
συγνωμη αγαπητοι συμΠΑΟΚΤσηδες αλλα πρεπει να καταλαβετε οτι πρεπει να ειστε αντικειμενικοι!
σας παρακαλω ας ξεκολλησουμε απο τις εμμονες εμεις μονο μπορουμε μεσω της ορθης κρισης κατευθυνομενης στους πραγματικα υπαιτιους να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ μας
Εμένα μπούφος να πω την αληθεια δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι αγγελομαχοι ούτε τα αγγελοσκυλα κλπ ποιος θα δικαιωθεί δυστυχως η ομαδα δεν εμπνέει οτι μπορει στα πλέι οφ να αποφύγει ίσως και την τελευταια θεςη
Ο πρώτος που φταίει ειναι ο ιδιοκτήτης που ναι μυρωδιάς απο ποδοσφαιρο
Αν δεν κανω λαθος ο κοσμος του ΠΑΟΚ δεν απειλουσε θεους και δαιμονες αν δεν υπογραψει ο Κλαους;;;;ariskatiforos έγραψε:δε φταιει ο ιβαν οταν υπαρχει τετοια συστοιχια πυροβολικου, οργανωμενων συμφεροντων συμφεροντων και βλακειας/.
Κανενας δεν του πουλησε φυκια...απλος τα ζηταει ο οργανισμος του...
buffos πιστευεις οτι η ομαδα σερνεται επειδη δεν εχει αυτοματισμους;
μ αρεσει που κανεις οτι ξερεις κι απο μπαλα..
δεν κατηγορησε κανενας τον ΓΧ για το πως κατεβασε την ομαδα για τις αλλαγες τ ακουει που ειναι και οι τρεις αθλιες.
οσον αφορα τον αγιορειτη αρκετα διχαστηκε ο κοσμος.ασε που ειναι η πιο φθηνη δικαιολογια που μπορουμε να δωσουμε στην ομαδα.
ωραιος ο τιτλος του σαιτ για τον αγωνα
μ αρεσει που κανεις οτι ξερεις κι απο μπαλα..
δεν κατηγορησε κανενας τον ΓΧ για το πως κατεβασε την ομαδα για τις αλλαγες τ ακουει που ειναι και οι τρεις αθλιες.
οσον αφορα τον αγιορειτη αρκετα διχαστηκε ο κοσμος.ασε που ειναι η πιο φθηνη δικαιολογια που μπορουμε να δωσουμε στην ομαδα.
ωραιος ο τιτλος του σαιτ για τον αγωνα
Αλλαγή προπονητή σημαίνει φέρνω άλλον προπονητή και όχι "τύπου". Αν δεν μπορώ αφήνω τον ίδιο να υποστεί τις συνέπειες ... Δεν ξέρω αν θα ήμασταν χειρότεροι ή καλύτεροι. Απλά θα είχαμε κλείσει θετικά ή αρνητικά το κεφάλαιο ΑΑ.buffos έγραψε:Μανιάκε Δυστυχώς η αλλαγή προπονητή ήταν λάθος. Έπρεπε να μείνει και να χρεωθεί το κατασκεύασμα του.
Τώρα όλοι ξέρουν ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες και παίζουν χωρίς ευθύνες κριμένοι πίσω από την αλλαγή προπονητή και τον υπηρεσιακό! Όλοι ξέρουν γιατί απλά το έχουν ξαναδεί το έργο και ποντάρουν σε αυτό!!! Αυτό είναι το λάθος .... Σε αυτό βρίσκεται η αρρώστια!!!

MANIAKOS έγραψε:Εμένα μπούφος να πω την αληθεια δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι αγγελομαχοι ούτε τα αγγελοσκυλα κλπ ποιος θα δικαιωθεί δυστυχως η ομαδα δεν εμπνέει οτι μπορει στα πλέι οφ να αποφύγει ίσως και την τελευταια θεςη
Αυτο. Ο ΠΑΟΚ ειναι κατι παραπανω απο αγγελοσκυλα, αγγελοφιλους, γχδες και βρυζικους. Ας το καταλαβουμε ολοι μας.
Οχι οτι με ενδιαφερει αλλα ποσο εισαι ρε μπουφε? Εννοειται πως επρεπε να μεινει ο Αγγελος μεχρι τελος αλλα και να μην εμενε επρεπε να ερθει ενας κανονικος προπονητης. ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ.buffos έγραψε:Μανιάκε Δυστυχώς η αλλαγή προπονητή ήταν λάθος. Έπρεπε να μείνει και να χρεωθεί το κατασκεύασμα του.
- keep_paokizein
Δεν ξέρω αν έχει κανένα νόημα κι αν βοηθάει σε κάτι την ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά μετά από σιωπή ετών, τώρα νομίζω ότι, απενοχοποιημένα πλέον, μπορώ να συμπληρώσω, στα όσα ο paokovios ανέφερε σε προηγούμενο post του ταξιδεύοντας όμως μακριά στο χρόνο, ότι ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα των 20.000 διαρκείας, των ενωμένων οπαδών, του οράματος, των επιτυχιών (έστω κι αν δεν συνοδεύτηκαν από τίτλους), η ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ομάδα με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό (έστω κι αν κάποιοι διαφωνούσαν μ αυτόν), ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, ομάδα με οργάνωση και καλή λειτουργία σε όλους τους τομείς. Μια πραγματικά μεγάλη επαγγελματική ομάδα!
- keep_paokizein
Δεν ξέρω αν έχει κανένα νόημα κι αν βοηθάει σε κάτι την ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά μετά από σιωπή ετών, τώρα νομίζω ότι, απενοχοποιημένα πλέον, μπορώ να συμπληρώσω, στα όσα ο paokovios ανέφερε σε προηγούμενο post του ταξιδεύοντας όμως μακριά στο χρόνο, ότι ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα των 20.000 διαρκείας, των ενωμένων οπαδών, του οράματος, των επιτυχιών (έστω κι αν δεν συνοδεύτηκαν από τίτλους), η ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ομάδα με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό (έστω κι αν κάποιοι διαφωνούσαν μ αυτόν), ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, ομάδα με οργάνωση και καλή λειτουργία σε όλους τους τομείς. Μια πραγματικά μεγάλη επαγγελματική ομάδα!
Με γκρίνια και μιζέρια δεν πρόκοψε ποτέ κανείς. ΚΑΝΕΙΣ όμως!