Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Iτάνζ
4
9%
Σκόνδρας
1
2%
Παπαγιαννόπουλος
4
9%
Τζαβέλλας
19
40%
Κωνσταντινίδης
10
21%
Βιτόρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
1
2%
Γκολάσα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Περέιρα
1
2%
Μακ
1
2%
Κουλούρης
1
2%
Νομπόα
1
2%
Παπαδόπουλος
2
4%
Αθανασιάδης
2
4%

Σύνολο ψήφων: 47

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Sera4 »

πληρη απαξιωση γι αυτη την ομαδα...τιποτα αλλο...
buffos

Re: Απ: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμ

Δημοσίευση από buffos »

paoki1985 έγραψε:
buffos έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Καλά και περςι δεν καναν τακτική .. Καθε χρονο συγκεντρώνουμε ταβαιτιαβτουωκακου σ ενα πρόσωπο

Η ομαδα ειναι άρρωστη απο παν έως ΚΑΤ
Φίλε μου, όπως φαντάζομαι θα ξέρεις, οι αυτοματισμοί σε όλα τα αθλήματα νικήσαμε την κούραση και κερδίσουν κόπο και ενέργεια.

Το Ότι και πέρσι και φέτος η ομάδα καταρρέει και δεν έχει δουλέψει Όταν πρέπει δεν είναι τυχαίο.

Αν ξέρεις το σωστό χωρίς να σκεφτείς και να καταναλώσεις ενέργεια έχεις διάρκεια.
Α ρε μπουφε. Εισαι μεγαλος coach. Φανταζομαι τωρα τελειωνεις και την γυμναστικη ακαδημια αν εισαι μικρος η μπορει αυτο να ειναι το ονειρο σου. Εκτος αν εισαι ηδη μεγαλος και καταξιωμενος προπονητης εστω και σε ερασιτεχνικο επιπεδο. ΡΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΟ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΑΙ. Δες την εθνικη νεων που ειχε καποτε ο γιωτας αυτος που κανει τον προπονητη και μου λες μετα για αυτοματισμους. Αντε γιατι μερικοι παιξατε ενα μαμημενο μανατζερ και γιναται μαγκες της προπονητολογιας.
Χα χα χα. Αγαπητέ μου είσαι πολύ μικρός και σε ηλικία και σε iq για να μιλήσεις μαζί μου.

Αν δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφω δεν είναι τίποτα άλλο από την ΑΒ κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας, Δεν φταίω εγώ. Τόσο καταλαβαίνεις.

Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑΑΑΑΑΑ....
ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑΑΑΑΑΑ....

υ.γ.Ποιο χαμενα ομως δεν γινετε... :cry:
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Μανιάκε Δυστυχώς η αλλαγή προπονητή ήταν λάθος. Έπρεπε να μείνει και να χρεωθεί το κατασκεύασμα του.
Αυτό που γίνετε τώρα είναι αποπροσανατολισμός και δίνει άλλοθι στα αγγελοσκυλα
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Χάσαμε, παίξαμε χάλια, αλλά χαρακτηρισμούς όχι εδώ μέσα.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

δε φταιει ο ιβαν οταν υπαρχει τετοια συστοιχια πυροβολικου, οργανωμενων συμφεροντων συμφεροντων και βλακειας/.
συγνωμη αγαπητοι συμΠΑΟΚΤσηδες αλλα πρεπει να καταλαβετε οτι πρεπει να ειστε αντικειμενικοι!
οχι για να υπερασπιζουμε τη αποψη μας να βαζουμε το συμφερον του ΠΑΟΚ στην ακρη
ειναι γελοιο να ριχνουμε τα παντα στον αα!
τελικα εσεις εχετε το κολλημα.
σας παρακαλω φιλικα σταματηστε το και δειτε καταματα την πραγματικοτητα
η οποια ειναι οτι τοσα χρονια μερικοι μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες
πειτε μου αν αξιζει ο κλαους 700000
πειτε μου αν το ροστερ του ΠΑΟΚ ειναι πραγματικα καλο
σας παρακαλω ας ξεκολλησουμε απο τις εμμονες εμεις μονο μπορουμε μεσω της ορθης κρισης κατευθυνομενης στους πραγματικα υπαιτιους να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ μας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εμένα μπούφος να πω την αληθεια δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι αγγελομαχοι ούτε τα αγγελοσκυλα κλπ ποιος θα δικαιωθεί δυστυχως η ομαδα δεν εμπνέει οτι μπορει στα πλέι οφ να αποφύγει ίσως και την τελευταια θεςη

Ο πρώτος που φταίει ειναι ο ιδιοκτήτης που ναι μυρωδιάς απο ποδοσφαιρο
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

ariskatiforos έγραψε:δε φταιει ο ιβαν οταν υπαρχει τετοια συστοιχια πυροβολικου, οργανωμενων συμφεροντων συμφεροντων και βλακειας/.
συγνωμη αγαπητοι συμΠΑΟΚΤσηδες αλλα πρεπει να καταλαβετε οτι πρεπει να ειστε αντικειμενικοι!
οχι για να υπερασπιζουμε τη αποψη μας να βαζουμε το συμφερον του ΠΑΟΚ στην ακρη
ειναι γελοιο να ριχνουμε τα παντα στον αα!
τελικα εσεις εχετε το κολλημα.
σας παρακαλω φιλικα σταματηστε το και δειτε καταματα την πραγματικοτητα
η οποια ειναι οτι τοσα χρονια μερικοι μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες
πειτε μου αν αξιζει ο κλαους 700000
πειτε μου αν το ροστερ του ΠΑΟΚ ειναι πραγματικα καλο
σας παρακαλω ας ξεκολλησουμε απο τις εμμονες εμεις μονο μπορουμε μεσω της ορθης κρισης κατευθυνομενης στους πραγματικα υπαιτιους να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ μας
Αν δεν κανω λαθος ο κοσμος του ΠΑΟΚ δεν απειλουσε θεους και δαιμονες αν δεν υπογραψει ο Κλαους;;;;
Κανενας δεν του πουλησε φυκια...απλος τα ζηταει ο οργανισμος του...
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

buffos πιστευεις οτι η ομαδα σερνεται επειδη δεν εχει αυτοματισμους;
μ αρεσει που κανεις οτι ξερεις κι απο μπαλα..
δεν κατηγορησε κανενας τον ΓΧ για το πως κατεβασε την ομαδα για τις αλλαγες τ ακουει που ειναι και οι τρεις αθλιες.
οσον αφορα τον αγιορειτη αρκετα διχαστηκε ο κοσμος.ασε που ειναι η πιο φθηνη δικαιολογια που μπορουμε να δωσουμε στην ομαδα.
ωραιος ο τιτλος του σαιτ για τον αγωνα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

buffos έγραψε:Μανιάκε Δυστυχώς η αλλαγή προπονητή ήταν λάθος. Έπρεπε να μείνει και να χρεωθεί το κατασκεύασμα του.
Αλλαγή προπονητή σημαίνει φέρνω άλλον προπονητή και όχι "τύπου". Αν δεν μπορώ αφήνω τον ίδιο να υποστεί τις συνέπειες ... Δεν ξέρω αν θα ήμασταν χειρότεροι ή καλύτεροι. Απλά θα είχαμε κλείσει θετικά ή αρνητικά το κεφάλαιο ΑΑ.

Τώρα όλοι ξέρουν ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες και παίζουν χωρίς ευθύνες κριμένοι πίσω από την αλλαγή προπονητή και τον υπηρεσιακό! Όλοι ξέρουν γιατί απλά το έχουν ξαναδεί το έργο και ποντάρουν σε αυτό!!! Αυτό είναι το λάθος .... Σε αυτό βρίσκεται η αρρώστια!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

MANIAKOS έγραψε:Εμένα μπούφος να πω την αληθεια δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι αγγελομαχοι ούτε τα αγγελοσκυλα κλπ ποιος θα δικαιωθεί δυστυχως η ομαδα δεν εμπνέει οτι μπορει στα πλέι οφ να αποφύγει ίσως και την τελευταια θεςη

Ο πρώτος που φταίει ειναι ο ιδιοκτήτης που ναι μυρωδιάς απο ποδοσφαιρο

Αυτο. Ο ΠΑΟΚ ειναι κατι παραπανω απο αγγελοσκυλα, αγγελοφιλους, γχδες και βρυζικους. Ας το καταλαβουμε ολοι μας.
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

buffos έγραψε:Μανιάκε Δυστυχώς η αλλαγή προπονητή ήταν λάθος. Έπρεπε να μείνει και να χρεωθεί το κατασκεύασμα του.
Οχι οτι με ενδιαφερει αλλα ποσο εισαι ρε μπουφε? Εννοειται πως επρεπε να μεινει ο Αγγελος μεχρι τελος αλλα και να μην εμενε επρεπε να ερθει ενας κανονικος προπονητης. ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Δεν ξέρω αν έχει κανένα νόημα κι αν βοηθάει σε κάτι την ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά μετά από σιωπή ετών, τώρα νομίζω ότι, απενοχοποιημένα πλέον, μπορώ να συμπληρώσω, στα όσα ο paokovios ανέφερε σε προηγούμενο post του ταξιδεύοντας όμως μακριά στο χρόνο, ότι ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα των 20.000 διαρκείας, των ενωμένων οπαδών, του οράματος, των επιτυχιών (έστω κι αν δεν συνοδεύτηκαν από τίτλους), η ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ομάδα με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό (έστω κι αν κάποιοι διαφωνούσαν μ αυτόν), ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, ομάδα με οργάνωση και καλή λειτουργία σε όλους τους τομείς. Μια πραγματικά μεγάλη επαγγελματική ομάδα!
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Δεν ξέρω αν έχει κανένα νόημα κι αν βοηθάει σε κάτι την ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά μετά από σιωπή ετών, τώρα νομίζω ότι, απενοχοποιημένα πλέον, μπορώ να συμπληρώσω, στα όσα ο paokovios ανέφερε σε προηγούμενο post του ταξιδεύοντας όμως μακριά στο χρόνο, ότι ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα των 20.000 διαρκείας, των ενωμένων οπαδών, του οράματος, των επιτυχιών (έστω κι αν δεν συνοδεύτηκαν από τίτλους), η ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ομάδα με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό (έστω κι αν κάποιοι διαφωνούσαν μ αυτόν), ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, ομάδα με οργάνωση και καλή λειτουργία σε όλους τους τομείς. Μια πραγματικά μεγάλη επαγγελματική ομάδα!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Με γκρίνια και μιζέρια δεν πρόκοψε ποτέ κανείς. ΚΑΝΕΙΣ όμως!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”