Μα το ειπα και πριν δε παει προσωπικα σε σενα.Οπου touboflo4 βαλε kataramenos5,roman,K_geo ενα νικ ειναι .Δε ξες ποιος ειναι πισω απο ενα νικ οποτε δε μπορει να πεις οτι παιρνεις εγκυρη ενημέρωση απο καποιον αγνωστο.Δεν αμφισβητώ οτι εχεις αυτες τις γνώσεις αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις ονοματεπώνυμο(μη τογραψεις, δε ξες ποιος διαβαζει) δε μπορω να τις θεωρήσω εγκυρες.touboflo4 έγραψε:Μα δεν το έπαιξα ποτε ειδήμονας, απλά λόγω επαγγέλματος εκφράζω την άποψή μου. Το ζητούμενο είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά. Όλοι αυτό θέλουμε. Επειδή όμως το ποδοσφαιρο και γενικά η αθλητική επιστήμη έχει προχωρήσει πολλά επίπεδα μέσα σε 10 χρόνια, απαιτείται συνεχής ενημέρωση και γνώση. Δεν είναι τυχαίο όμως οτι την περσινή χρονιά ο αριθμός των τραυματισμών ήταν μειωμένος σε σχέση με φέτος, όπως επίσης και ο χρόνος επανένταξης των τραυματιών στην ομάδα. Εφόσον η διοίκηση δεν έχει ένα σταθερό ιατρικό και τεχνικό τιμ, και ο κάθε προπονητής φέρνει το δικό του επιτελείο, μπορεί εύκολα να φανεί η διαφορά. Συγγνώμη από την μεριά μου και το τελειώνω για να μην είμαστε και off-topic...
Πριστ ο καθένας επιλέγει τις πηγες του και την πληροφορηση που θελει να εχει.Ολα ειναι εκει έξω αρκει να εχεις τη διάθεση .Το ζητημα ειναι να θελεις να μαθεις ολες τις πτυχες του θεματος και οχι μονο οσες βολευουν.Αυτο δε σημαινει οτι θεωρώ πως το τημ Αναστασιαδη κανει καλή δουλειά ή όχι και δεν υπερασπίζομαι κανένα.Απλα δε ξέρω ποια ειναι η αιτια (μπορει να ναι συνδιασμός) οποτε δε μπορω και να καταδικάσω μεχρι αποδείξεως.Μη ξεχνάτε οτι και επι Μπολονι τα ιδια γράφονταν και η αιτία ήταν αλλού .