20.Ricardo Costa
-
Re: 20.Ricardo Costa
καλως ηλθες πααικταρα μου!!!!γεννηθηκες παοκτσακι αλλα δεν το ηξερες!!!σιδερενιος
ΥΓ.και καμια φαπα σε κανενα κακομαθημενο γαυρακι required!!!!

-
Έχουμε και λέμε:
1. Αμυντικός σκύλος, παλιάς κοπής, απ' αυτούς που κολλάνε πάνω σου και σου βγάζουν την ψυχή.
2. Συμπατριώτης του Βίτορ. Λογικά θα τα βρουν γρήγορα και ο δεύτερος θα πάρει και μαθήματα.
3. Το ότι παράτησε το Κατάρ μετά από μόλις μισό χρόνο και ήρθε, υπογράφοντας συμβόλαιο τόσο μικρής διάρκειας, μου κάνει πολύ θετική εντύπωση.
Από άποψη επαγγελματισμού δεν τον φοβάμαι και ελπίζω να δικαιωθώ. Όσο τον βαστάν τα πόδια του -απ' ότι βλέπω έχει πολύ μικρό ιστορικό τραυματισμών αλλά επειδή είναι μιας κάποιας ηλικίας και πάντα βασιζόταν αρκετά στα αθλητικά του προσόντα, κρατάω μια πισινή- θα είναι απαραίτητος.
1. Αμυντικός σκύλος, παλιάς κοπής, απ' αυτούς που κολλάνε πάνω σου και σου βγάζουν την ψυχή.
2. Συμπατριώτης του Βίτορ. Λογικά θα τα βρουν γρήγορα και ο δεύτερος θα πάρει και μαθήματα.
3. Το ότι παράτησε το Κατάρ μετά από μόλις μισό χρόνο και ήρθε, υπογράφοντας συμβόλαιο τόσο μικρής διάρκειας, μου κάνει πολύ θετική εντύπωση.
Από άποψη επαγγελματισμού δεν τον φοβάμαι και ελπίζω να δικαιωθώ. Όσο τον βαστάν τα πόδια του -απ' ότι βλέπω έχει πολύ μικρό ιστορικό τραυματισμών αλλά επειδή είναι μιας κάποιας ηλικίας και πάντα βασιζόταν αρκετά στα αθλητικά του προσόντα, κρατάω μια πισινή- θα είναι απαραίτητος.
- ΑποστόληςΑ
- VictorAK47
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Welcome, MISTER.
Ωραία μούτρα έχει!!!
Δυναμικός πολύ μου φάνηκε λίγο που είδα σε βιντεάκια. Δεν ξέρω κατά πόσο θα του ... συγχωρεθεί από τους γκάνγκστερς!!!!
Ωραία μούτρα έχει!!!

Δυναμικός πολύ μου φάνηκε λίγο που είδα σε βιντεάκια. Δεν ξέρω κατά πόσο θα του ... συγχωρεθεί από τους γκάνγκστερς!!!!
Χμμμ...
Πορτογάλος...
Διεθνής...
Φοράει το 20...
...
Άμα βάζει γκολ και με ανάποδες κεφαλιές, γίναμε!!!

Πορτογάλος...
Διεθνής...
Φοράει το 20...
...
Άμα βάζει γκολ και με ανάποδες κεφαλιές, γίναμε!!!

- Μπαρκαρούτσος
Σκυλί είναι, αμυντικός αυτοθυσίας, δεν αρνείται να κάνει sprint να προλάβει τον επιθετικό ακόμα και στα 10 μέτρα απόσταση.. Δεν τον φοβάμαι.
Πρόσεχε τις κάρτες και τους τραυματισμούς!
Πρόσεχε τις κάρτες και τους τραυματισμούς!
Ωραία η ανάλυση του μαυροθάνατου (γιατί αυτή του Θέμη Καίσαρη ήταν άλλα αντ' άλλων).black death έγραψε:Έχουμε και λέμε:
Καλώς όρισες Ριχάρδε Λεοντόκαρδε στον ΠΑΟΚ.
- back in black
Συνήθως οι συνεντευξεις των ποδοσφαιριστων είναι βαρετες με πολλα κλισέ και ελάχιστο ενδιαφερον. Αντιθέτως η πρώτη συνένευξη του Κοστα μου έδειξε άνθρωπο σοβαρό, με συγκροτημένο λογο, ήρεμο με αυτοπεπόιθηση, και επιγνωση του που και κυρίως για πιο λόγο ήρθε στον ΠΑΟΚ. Έχω την εντύπωση ότι αυτά που έχουμε ακούσει για αυτον, σχετικά με την ηγετική του προσωπικότητα μέσα και έξω απο το γήπεδο θα επαληθευθούν σύντομα και απολυτα.