Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εκτός του Περέιρα βοήθησαν πολύ οι Μακ, Κατσικάς, Βίτορ, Τσανδάρης και Ιτάνζ στο Β΄ημίχρονο...και ο Κλάους που σε θέση που δεν γνωρίζει καθόλου έδωσε και την ψυχή του. Ο Σάλπι βέβαια στον κόσμο του, εκεί στο τετ-α-τετ πόσο δύσκολο είναι άραγε να κάνει πλασέ από την αντίθετη πλευρά σε σχέση μ'αυτό το αλλόκοτο πράγμα που έκανε και να μην είμαστε με την ψυχή στο στόμα και πάλι μέχρι το τέλος; Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το κάνει αυτό.
Τέσπα, παίκτες και προπονητές δεν ασχολούνται με την διαιτησία, η διοίκηση όμως πρέπει να ασχολείται πλέον μέρα και νύχτα. Δεν ξέρω τι θα κάνουν, αυτή η παρωδία με τους εντεταλμένους πάντως πρέπει να σταματήσει. Δεν θα τους ανεχτούμε άλλο. Χρησιμοποιείστε ότι νόμιμα μέσα διαθέτετε για να τους κάνετε να σταματήσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 14 Ιαν 2015, 21:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΗΡΩΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ
καψτε το σπιτι του δολοφονου !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικά κάθε φορά θα βλέπουμε και πιο απίθανα πράγματα κόντρα στην ομάδα μας... Για τη διαιτησία τα λόγια είναι περιττά και δεν θ' αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Γι' αυτό όταν έρθει η μέρα να παίξουμε με το δαφνομπουκωμένο στο ΝΑΟ τα πράγματα είναι απλά: βγάλτε τα κάγκελα κι ας έρθει κι ο χοντρός να σφυρίξει το ματς... Ανάλυση για το ματς δεν μπορεί να υπάρξει...
ΥΓ. Φακούντο πόσο αλάνι είσαι ρε φίλε...
ΥΓ2. Μεγάλε Ιτάνζ το 'πιασες πάλι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kevin την Τετ 14 Ιαν 2015, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέχρι και ο Τζανδάρης (που μπήκε στο β΄) ήταν καλος σήμερα. Μέχρι και ο Σάλπι.
Ο Pereyra απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! Ο Ιτάνζ που τον έβριζα για το γκολ στο β΄ ημίχρονο ήταν πολύ καλός.
Εμένα ο Κων/νιδης μ' αρέσει. Περισσότερο από Κίτσιου πάντως. Αν είχε τους αγώνες που έχει πάρει ο Κίτσιου θα πέταγε!
Τον Κατσικά τον περίμενα καλό και με δικαίωσε. Όπως και ο Βίτορ, όπως και ο Ρατς (επιτέλους).
Όλοι οι υπόλοιποι καλοί! Παλικάρια!
Ευτυχώς που ο ΑΑ δεν πήρε την ομάδα να φύγει!
MVP όλοι, γιατί ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΨΥΧΗ ΣΗΜΕΡΑ. Για την ψήφο Φανούρη, όχι τόσο για τα γκολ όσο για το έξυπνο παιχνίδι του και το σωστό κράτημα και μοίρασμα μπάλας. Επίσης, ένας Μακ = τεράστια διαφορά στην ομάδα.
ΥΓ Κύριε Τζακ, το ότι κερδίσαμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αφήσουμε έτσι, είμαι κατανοητός;
Στηριξτε την ομάδα εχουμε πόλεμο. Κοψτε τη μιρλα, ολοι μια γροθιά.
Κατσικας, Τζανδαρης ανανεωση στο αεροπλάνο να τελειώνουμε.
Αυτη η χούντα πολεμιεται μονο με καμικάζι!
καποτε ο πανοπουλος ειχε στειλει δυο ασβερκους και σπασανε τα δαχτυλακια ενος διαιτητη που μου διαφευγει το ονομα του τωρα μετα το παιχνιδι λεβαδειακος-ξανθη....σημερα ειλικρινα αυτον τον καριολη πρεπει να πανε και να του σπασουν ολα τα δαχτυλακια οχι 2-3....συγχαρητηρια σε ολους...κατσικας για εμενα μαζι με φακουντο μβπ....αα και κατι ακομα επιτελους στον ΠΑΟΚ εχουμε αρχηγο με κακαλα....κλαους!!!