Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
1
1%
Κίτσιου
8
8%
Ρατ
3
3%
Κατσικάς
4
4%
Σκόνδρας
3
3%
Μαντούρο
9
9%
Τζιόλης
4
4%
Κάτσε
3
3%
Μακ
25
25%
Σαλπιγγίδης
11
11%
Αθανασιάδης
6
6%
Μάρτενς
1
1%
Περέιρα
2
2%
Σπυρόπουλος
21
21%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμεν

Δημοσίευση από cellophan »

Εντάξει, Παναγιά βοήθα ήταν σήμερα, αλλά EVEN SO, θα περάσουμε.
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

Τετοια ωρα τετοια λογια παιδια.. Το θεμα ηταν να ανοιγαμε τα ματια μας κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου που γινοταν (ή μαλλον δεν) αυτα που γινονταν..
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Στο χωριό μου,πάντως,κάτι τέτοια πράματα,τα λένε an accident waiting to happen...

(Έχω μια μικρή απορία,πάνω στη γενική αναμπουμπούλα του τελευταίου τετάρτου,μάλλον δε κατάλαβα καλα: μπήκε ο Σπυρόπουλος,αντί του Κίτσιου,για να πάει δεξί μπακ ο Σκόνδρας και αυτός να παίξει κεντρικό χαφ;;!!) :shock:
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Sera4 έγραψε:
adidas1926 έγραψε:Νυχτα ντροπης...

ΟΛΟ το χρεωμα σε σαββιδη,βρυζα και αναστασιαδη...

Η ομαδα με αρχηγο τον παναγιωτη γλυκο,σεντερ μπακ τον σκονδρα και τον κατσικα,χαφ τον τζιωλη και αριστερο εξτρεμ τον τακη.Μια φαση απο στημενο σε 90 λεπτα με καποια ζιμπρου κισιναου...

Εγκληματα απο την παε ολο το καλοκαιρι και καποιοι ζουν σε εναν δικο τους κοσμο(οΠΑΟΚπανωαπολαξερωγωενταξει) στηριζοντας ανθρωπους που αφησαν τον ΠΑΟΚ με μηδεν ροστερ,χωρις λυσεις και με προπονητη με πλουσιο βιογραφικο(γιαννενα,πλατανια,κυπρος) ο οποιος βλεπει τον ΠΑΟΚ αουτσαιντερ κοντα στην ζιμπρου κισιναου...

Αναστασιαδη να ξερεις οτι ο ΠΑΟΚ μονο τις φανελες να κατεβαζε σημερα θα επρεπε να κερδισει το χωριο...

Αντε διωξτε τωρα και τον βιτορ τον κωλοπαιδαρα(βεβαια μια χρονια το παιδι δεν εβγαλε κανενα προβλημα,ξαφνικα φετος το καλοκαιρι εγινε τσογλαναρας) και φερτε τον ΦΙΛΑΡΑΚΟ τον βυντρα...Ξερετε εσεις...
αυτο ακριβως...
Συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Εγω θελω να ακουσω σημερα τα αισιοδοξα αδερφια που κρ;ζουνε τους αλλους για μιρλες.
Ετσι για να γελασουμε λιγο σημερα
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Σήμερα δεν είναι η ήττα το πρόβλημα. Είναι το ξεγύμνωμα αυτών που είναι τόσο προφανή τόσο καιρό και κρύβονται πίσω από την δικαιολογία " είναι φιλικά" και "ο άγγελος ξέρει"

Πείτε μου εσείς ένα επαγγελματία προπονητή, που θα πήγαινε να παίξει το πρώτο ματς χωρίς να έχει δώσει στους βασικούς του τουλάχιστον 2-3 90λεπτα για να μπορούν να αντέξουν. Πείτε μου ΕΝΑ.

Για μένα το ότι βάζει την προσωπική του καψούρα (ναι αγαπάει τον ΠΑΟΚ) πάνω από το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι απλά εγκληματικό. Είναι δεδομένο οτι ανέλαβε τον ΠΑΟΚ για να είναι ασπίδα στον Σαββίδη. Δεν μπορεί να μην το κατάλαβε (το ενδεχόμενο να μην το κατάλαβε είναι προσβλητικό για όλους). Η επιλογή λοιπόν να δεχτεί να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ (γιατί αυτό κάνει παίρνοντας την πίεση πάνω του από τον φυσικό αυτουργό) είναι ασυγχώρητη.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Αυτή η ομάδα ήθελε 4 ποιοτικότατους παίκτες για να στηρίξει την διαδρομή.

Πραγματικά ελπίζω να περάσουμε και να γίνει αυτό μάθημα σε αυτόν που έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ ευθύνη και έχει ονοματεπώνυμο.

Απλά να ευχηθούμε να μην φάμε γκολ εδω.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

khaledfreepaok έγραψε:Εγω θελω να ακουσω σημερα τα αισιοδοξα αδερφια που κρ;ζουνε τους αλλους για μιρλες.

Αυτό που στο δοκάρι και έξω νιώθετε δικαιωμένοι και έχετε ύφακι αλλά στο δοκάρι και μέσα θα κραζατε πάλι με ξεπερνάει..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

khaledfreepaok έγραψε:Εγω θελω να ακουσω σημερα τα αισιοδοξα αδερφια που κρ;ζουνε τους αλλους για μιρλες.
Εσύ τώρα δηλαδή περιμένεις να την πεις σε εμάς για να χαρείς επειδή έχασε ο ΠΑΟΚ;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κουράστηκα αλλα αυτη την φορά δεν θα φυγω εγω. Θα κανω το παν για να φύγουν όσοι είναι παράσιτα στον ΠΑΟΚ.

Η περίοδος χάριτος τελειωσε.

Όποιος προτιμά τον ΠΑΟΚ πτώμα και να σέρνεται σε εμπνεύσεις που διασυρονται απο ποδοσφαιριστες που αμφιβάλλω αν εχουν ενημερωθεί για την πτώση του υπαρκτου σοσιαλισμου ας απολαύσει ξεφτιλες.

Εγω τελος με τα καραγκιοζιλικια.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

εσενα αυτο σε ενδιαφερει;να γελασεις με καποιους (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) που θελουν να υπαρχει ηρεμια στην ομαδα;Κανεις δεν ειπε οτι δεν χρειαζονται μεταγραφες και αλλα πραγματα αλλα αυτο που γινεται δεν βοηθαει πουθενα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

asime..
???
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Μακπτοοοοοοολ γουεαρ αρ γιουυυυ???
Καστρακης.
Αισιοδοξος
Κωστας 54
Ακουω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DASKALOS4 την Πέμ 21 Αύγ 2014, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ολοι ειμαστε τυφλοι και κομπλεξικοι που φοβομασταν πανωλεθρια απο το ξεγυμνωμα της ομαδας. Το δοκαρι σας εφταιγε τωρα, δηλάδη σας επεισε η ομαδα πως με αυτο το κωλοχωρι ηταν ανωτερη.
Αηδιασα με το σνομπαρισμα στην καψουρα μας απο την διοικηση.
ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τα παραλες.τωρα βαδιζουμε σε τεχνοκρατικα μονοπατια.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Dimg4 +++++++++
ειναι που δουλευαμε και τακτικη
γιομα και αγιος ο θεος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”