Συναντήσεις μελών
Re: Συναντήσεις μελών
Καλα ας καταληξουμε σε ποια περιοχη θα βρεθουμε και ολα τα υπολοιπα τα λεμε με π.μ.
Το καφενειο που συναντιομασταν ειναι στηνδιασταυροση καλαμων και δημοκρατιας.
Αλλα ο κοστομανωλης λεει οτι εχει κλεισει.
Αρα ψαχνομαστε για κατι καινουριο.
Το καφενειο που συναντιομασταν ειναι στηνδιασταυροση καλαμων και δημοκρατιας.
Αλλα ο κοστομανωλης λεει οτι εχει κλεισει.
Αρα ψαχνομαστε για κατι καινουριο.
syngatropo@hotmail.gr οποιος κανονισει για αυριο ας κανει τον κοπο να στειλει μειλ.
- ΑποστόληςΑ
Τον αγώνα με Γκιγκαμπ τον δείχνει ο Αντ1, όπερ δεν προσφέρεται για ευρεία μάζωξη. Θα προτιμούσα κάποιον απογευματινό αγώνα εντός ΣΚ, ή αγώνα κυπέλλου.
- GiorgosAtha
Κανονίστε και στείλτε pm... αλλά θα παρακαλούσα σε matchακι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος!
Γιατί πάω μαζί με ένα ακόμα ΠΑΟΚτσάκι σε μια καφετέρια στον Βύρωνα και βλέπουμε όλα τα παιχνίδια και αποδεικνύεται γουρλίδικη.
Τα μόνα match που δεν είδα εκεί ήταν με Καλλονή, Καλαμαριά... και το πρώτο με Zimbru που ενώ μου είπε ότι θα βάλει ΠΑΟΚ... κάτι πελάτες του πρήξανε τα παπάρια του ανθρώπου (έπαιζε την ίδια ώρα ο βάζελος) και αναγκάστηκε να τον βάλει στην TV.
Αλλά πήγε και έφερε το laptop του και μου το έβαλε να το δούμε μέσω του λογαριασμού του στο stoiximan. Χώρια που με κέρασε και μπύρα. Gentleman...
Ότι match έχω δει εκεί στην TV τους έχουμε πελεκιάσει!!!

Γιατί πάω μαζί με ένα ακόμα ΠΑΟΚτσάκι σε μια καφετέρια στον Βύρωνα και βλέπουμε όλα τα παιχνίδια και αποδεικνύεται γουρλίδικη.
Τα μόνα match που δεν είδα εκεί ήταν με Καλλονή, Καλαμαριά... και το πρώτο με Zimbru που ενώ μου είπε ότι θα βάλει ΠΑΟΚ... κάτι πελάτες του πρήξανε τα παπάρια του ανθρώπου (έπαιζε την ίδια ώρα ο βάζελος) και αναγκάστηκε να τον βάλει στην TV.
Αλλά πήγε και έφερε το laptop του και μου το έβαλε να το δούμε μέσω του λογαριασμού του στο stoiximan. Χώρια που με κέρασε και μπύρα. Gentleman...
Ότι match έχω δει εκεί στην TV τους έχουμε πελεκιάσει!!!

- ΑποστόληςΑ
Προσπαθώ να ψήσω τον Γιωρίκα να οργανώσει κατάσταση, αλλά για την ώρα στέκει στο ...Ποντιακό του επίπεδο
χωρος με τεραστιι παρκινκ υπαρχει εκει που ειναι οι ακαδημια ποδοσφαιρου στον κολωνο
Αφηστε τις αλανες και τα παρκινγκ.berry έγραψε:χωρος με τεραστιι παρκινκ υπαρχει εκει που ειναι οι ακαδημια ποδοσφαιρου στον κολωνο
Πλατη με πλατη να πηγαινετε κι αν ειστε μονοι σας,τοιχο-τοιχο.
Μας παρακολουθουν αφου.
Καλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Στο Αιγαλεω φτασαμε να ειμαστε 50-60 ατομα σε ενα καφενειο ολοι απο παοκμανια και να φωναζουμε συνθηματα...
Μαγαζια μπορω να προτεινω και εγω , το θεμα ειναι το μαγαζι να ειναι ΠΑΟΚ...
Θα περασω μια βολτα απο αιγαλεω αυριο να δω τη παιζει και βλεπουμε.
Μαγαζια μπορω να προτεινω και εγω , το θεμα ειναι το μαγαζι να ειναι ΠΑΟΚ...
Θα περασω μια βολτα απο αιγαλεω αυριο να δω τη παιζει και βλεπουμε.
- Μπαρκαρούτσος
καλα τα λες αλλα εννοω μα καφετερια σε ενα συγκροτημα γηπεδων 5×5. ακομα και να σε παρακολουθουν που λες πηγαινεις λιγο νωριτερα και παρακολουθεις μια προπονηση η εναν αγωνα.
Re: Απ: Συναντήσεις μελών
Είναι εντελώς αντίθετα από κει που λένε τα παιδιάRoMaN έγραψε:Στου Τζαβέλλα (Βύρων) γιατί δεν πάτε; Εκεί σίγουρα θα δείχνει Π.Α.Ο.Κ.!

Καλή ιδέα πάντως
- sourmenetes
- Moderator
Πολυ υψηλο εννοεις...ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσπαθώ να ψήσω τον Γιωρίκα να οργανώσει κατάσταση, αλλά για την ώρα στέκει στο ...Ποντιακό του επίπεδο
Εδω στα περιξ δεν εχει κατι ΠΑΟΚτσηδικο.καφε που να δειχνει ΠΑΟΚ υπαρχει αλλα δεν τα γουσταρω..
Καζουρα με γαυρους και τετοια δεν τα μπορω.
- GiorgosAtha
Είναι στην άλλη άκρη Roman... σκέψου ότι για να πάω εγώ που μένω Βύρωνα χαμηλά θέλω μηχανάκι ή λεωφορείο... ή 20+ λεπτά περπάτημα να πάω εκεί!RoMaN έγραψε:Στου Τζαβέλλα (Βύρων) γιατί δεν πάτε; Εκεί σίγουρα θα δείχνει Π.Α.Ο.Κ.!