17/05 αναχώρηση από Πίζα άφιξη 17,40 Θεσσαλονίκη και απο εκεί Ταξί για την διαδήλωση !! όπου θα με περιμένουν τα ανίψια μου

ο ζαγορακης ρειν ειναι στον ΠΑΟΚ με την προσληψη του να ανακοινωνεται επισημα απο την παε ΠΑΟΚ...rainmaker έγραψε:Παίδες αντιλαμβάνομαι μεν τους λόγους για τους οποίους το λέτε, αλλά πρέπει να θυμόμαστε οτι ο Ζαγοράκης ΔΕΝ είναι στον ΠΑΟΚ.
Είναι άτυπος σύμβουλος του Σαββίδη. Και δεν είναι καν σίγουρο οτι εμπλέκεται ιδιαίτερα με την ομάδα σε θέματα προτάσεων ή συμβουλών. Πολλώ δε μάλλον, αποφάσεων.
Αυτό δεν σημαίνει οτι επικροτώ τα όσα γίνονται. Αλλά είναι άσχετο με την παρουσία του στην ομάδα.
και εγω που νομιζα σικ οτι εισαι ενημερομενος για τα του ΠΑΟΚ.Sick Bastard έγραψε:Όλοι εκεί.
Πρέπει όμως να γίνουν κι άλλα πράγματα.
Ο Ζαγοράκης πχ, ή πρέπει να παραιτηθεί απ τον ΠΑΟΚ ή απ το ευρωβουλευτιλίκι.
Επίσης, μήπως να ξαναζεσταίνονται τα πούλμαν, αλλά αντί για ΟΑΚΑ να στρίψουν δεξιά, για Σύνταγμα;
Σε απάντησε ο Sera.desperando έγραψε:και εγω που νομιζα σικ οτι εισαι ενημερομενος για τα του ΠΑΟΚ.Sick Bastard έγραψε:Όλοι εκεί.
Πρέπει όμως να γίνουν κι άλλα πράγματα.
Ο Ζαγοράκης πχ, ή πρέπει να παραιτηθεί απ τον ΠΑΟΚ ή απ το ευρωβουλευτιλίκι.
Επίσης, μήπως να ξαναζεσταίνονται τα πούλμαν, αλλά αντί για ΟΑΚΑ να στρίψουν δεξιά, για Σύνταγμα;
ο Ζαγορακης απο ποιο ποστο του ΠΑΟΚ να παραιτηθει?