Π.Α.Ο.Κ-Ατρομητος,7/5-18:15,NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ-Ατρομητος,7/5-18:15,NS2
Σωστος ο Sword νομιζω οτι ο Κατσουρ θα παει στο κεντρο αμυνας.
Ο οτσαλαν θα προσπαθησει να πνιξει το κεντρο με 5 χαφ η ακομα χειροτερα να βαλει τον φυντανιδη σαν τριτο στροπερ-λιμπερο,θα γουσταρα να δω πως θα ανταπεξελθει σε ενα 4-4-2 με Κλαους-Κουλουρη μπροστα κ Στοχ-Σαλπι στα ακρα.
Μεσα στην Τουμπα πρεπει να εχουμε τελειωσει το ματς στα πρωτα 30 λεπτα κ να παμε στο ημιχρονο με ενα 2-0 τουλαχιστον.
Αν κανει πως ανοιγει την αμυνα για να βαλει γκολ ο ατρομητας δεν γλιτωνει με τιποτα,το θεμα ειναι μην φαμε κανα γκολ απο κανα στημενο πρωτοι κ μετα αντε να ανοιξεις το 5-5-0 του ατρομητα
Ο οτσαλαν θα προσπαθησει να πνιξει το κεντρο με 5 χαφ η ακομα χειροτερα να βαλει τον φυντανιδη σαν τριτο στροπερ-λιμπερο,θα γουσταρα να δω πως θα ανταπεξελθει σε ενα 4-4-2 με Κλαους-Κουλουρη μπροστα κ Στοχ-Σαλπι στα ακρα.
Μεσα στην Τουμπα πρεπει να εχουμε τελειωσει το ματς στα πρωτα 30 λεπτα κ να παμε στο ημιχρονο με ενα 2-0 τουλαχιστον.
Αν κανει πως ανοιγει την αμυνα για να βαλει γκολ ο ατρομητας δεν γλιτωνει με τιποτα,το θεμα ειναι μην φαμε κανα γκολ απο κανα στημενο πρωτοι κ μετα αντε να ανοιξεις το 5-5-0 του ατρομητα
Ο Κατσουρανης ειναι ετοιμος? Νομιζω εχει προβλημα στα @@.
Να τελειωσουμε ματς σε 30λεπτο εχω να το δω απο το ματς με την Bεροια τον Γεναρη...
Κοσμο δεν θα εχει...σφιχτα ειμαστε..
Να τελειωσουμε ματς σε 30λεπτο εχω να το δω απο το ματς με την Bεροια τον Γεναρη...
Κοσμο δεν θα εχει...σφιχτα ειμαστε..
- Ekatnetworkltd
Και εγώ θέλω να δω 4-4-2 με κουλούρη:mpouJr έγραψε:Σωστος ο Sword νομιζω οτι ο Κατσουρ θα παει στο κεντρο αμυνας.

- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνα με το ΠΑΟΚ24 οι Κατσουράνης, Χούσεν, Μαντούρο, Τζαβέλλας, Νίνης, Λάζαρ, Λούκας, Νάτχο και Σκόνδρας είναι υπο.. εξέταση με τους δύο τελευταίους να υπολογίζονται λογικά για τον αγώνα της Τετάρτης. Για τον Χουάν Ινσαουράλντε, ο Γεωργιάδης περιμένει να δει το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση της τιμωρίας του.
Μας βλέπω δηλαδή κάπως έτσι:
Γλύκος
Κίτσιου - Vitor - Κατσικάς - Lino
Kace - Natkho
Σαλπι - Martens - Stoch
Αθανασιάδης.
Μας βλέπω δηλαδή κάπως έτσι:
Γλύκος
Κίτσιου - Vitor - Κατσικάς - Lino
Kace - Natkho
Σαλπι - Martens - Stoch
Αθανασιάδης.
Aμα παιξει ο Κατσικας...θελουμε τουλαχιστον 2 γκολ για να κερδισουμε! 

- ΑποστόληςΑ
Πράγματι. Αλλά:
1. Και που δεν έπαιζε πάλι 2 γκολ ήθελες (βλέπε play-off)
2. Τουλάχιστον θα έχεις έναν stopper που σκοράρει στα στημένα (τελευταία με Απόλλωνα στη Σμύρνη).
1. Και που δεν έπαιζε πάλι 2 γκολ ήθελες (βλέπε play-off)
2. Τουλάχιστον θα έχεις έναν stopper που σκοράρει στα στημένα (τελευταία με Απόλλωνα στη Σμύρνη).
- ΑποστόληςΑ
Είδες που συμφωνούμε έστω και εν μέρει; Να με υποστηρίξεις σε παρακαλώ και στο topic των ανεκδότων, που είμαι απελπιστικά μόνος...
Σε φθονει η κλικα Αποστολε...Πρεπει να δωσουμε σκληρη μαχη...
Το Κατσικα παντως τον πιστευα οταν τον πηραμε...εχει ομως ψυχολογικα...δεν ξερω...καθε φορα που παιζει προσπαθει να μου δειξει οτι εκανα λαθος.
Το Κατσικα παντως τον πιστευα οταν τον πηραμε...εχει ομως ψυχολογικα...δεν ξερω...καθε φορα που παιζει προσπαθει να μου δειξει οτι εκανα λαθος.
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ τον πίστευα και για μένα είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση, γιατί είναι νέος, πολύ καλός τεχνικά, έχει σωματική διάπλαση καλή, αλλά τι να το κάνω που παίζει σαν μπαλαρίνα! ΕΛΕΟΣ! Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι μέσα στην Τούμπα οι αδυναμίες του δεν φαίνονται τόσο πολύ...(μέχρι να διαψευστώ πάλι)
Oντως σε τεχνικη ειναι παρα πολυ καλος για στοπερ...Κριμα για τον ιδιο...
- kataramenos5
Αυτό το "καθαρίζω στα πρωτα 30 λεπτά" πόσες φορές το είδατε φέτος?Το αντίθετο έχουμε δείξει, οτι τα ματσάκια τα καθαρίζουμε για χ λόγους στο τέλος .Γιατι να κυνηγάμε το ανάποδο κι όχι αυτό που μας ταιριάζει(όπως φαίνεται)?mpouJr έγραψε: Μεσα στην Τουμπα πρεπει να εχουμε τελειωσει το ματς στα πρωτα 30 λεπτα κ να παμε στο ημιχρονο με ενα 2-0 τουλαχιστον.
καποια στιγμη πρεπει να καθαριζουμε νωρις τα ματς στην εδρα μας
αν θα γινει δεν ξερω αλλα το εχουμε κανει το ζητημα λες και παιζουμε με ρεαλ και μπαρτσα καθε αγωνιστικη
αν θα γινει δεν ξερω αλλα το εχουμε κανει το ζητημα λες και παιζουμε με ρεαλ και μπαρτσα καθε αγωνιστικη
- ΑποστόληςΑ
Ο πετρωτος μολις ειπε οτι αποριφθικε η εφεση μας και οι βαθμοι θα αφαιρεθουν απο τα πλει οφ... καλο ιουνη....