Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από che4 »

xlebouras έγραψε:che δεν εχεις ιδεα απο μπαλα
χασαμε τελικο και μιλας σαν να χασαμε καποιον αγωνα στο κωλοπρωταθλημα
ναι ηταν καλυτεροι αλλα γιατι;
δεν κερδισαν με 1-0
φαγαμε 4
αρα εχουν ποιοτητα
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ;
ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ.
λυπαμαι αυτους τους οπαδους που θα επιστρεφουν με τοσο πονο..........
κουραγιο παιδια....
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ΚΥΠΕΛΛΩΝ.ΤΟΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΔΩ.
ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩ..........................

αφου εσεις φαγατε το παραμυθι του παιχταρα του λουκας εχεις δικιο οτι εγω δεν ξερω απο μπαλα

με γλυκο κιτσιο λουκα και λαζαρο δεν κανεις ομαδα με τους παιχτες που επαιξαν αυτο θα γινοταν σημερα

απλα απο μεθαυριο αλλαζει το παρταμυθι γιατι αλλο σαλπι στα 30φευγα και αλλο ο κλαους αλλο ο κιτσιος και αλλο ο νατχο και επισης περιμενω ποτε μερικοι θα καταλαβουν ποσο απαραιτητο ειναι ο κατσουρανης σε σχεση με λαζαρο κτλ

αυτα εγω τα ελεγα και στις νικες αλλα τοτε κανεις δε συμφωνουσε κανατε θεο το γλυκο που τρωει δυο γκολ στην κλειστη γωνια και τον κτσιο που δεν μπορει να αλλαξει τη μπαλα στα δυο μετρα...μην αρχισω για το λουκα γιατι θα φαω μπαν
black death

Δημοσίευση από black death »

Μάγκες σε κάποια παιχνίδια δεν χωράει κριτική, έτσι και σε αυτό. Τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ δεν θα τις μάθουμε τώρα, και μην κάνετε σε κάθε αποτυχία λες και τις ανακαλύπτετε απ' την αρχή, είναι ηλίθιο και καταντάει κουραστικό.

Από εκεί και πέρα όταν βλέπεις κάποιον Νάνο, που μέχρι πρόπερσι δεν ήταν καν ποδοσφαιριστής, να σπριντάρει 90 λεπτά σαν τον Μαϊκόν στα νιάτα του, τον Πράνιτς να κάνει τηλεμεταφορά από περιοχή σε περιοχή, τον Σίλντεφελντ να αποκτάει την έκρηξη του Κίτσιου, εντάξει, είναι κι αυτό μες στο παιχνίδι πλέον αλλά μετά από ένα σημείο καταντάει λίγο αστείο.

Στα της ομάδας μας, απαισιοδοξία και μόνο... Η μεταγραφική χειμώνα φαίνεται να πάει στα σκουπίδια και το να έρθουν 10 παίχτες το καλοκαίρι και να είναι όλοι (άντε και οι 7-8) καλοί, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Απ' την άλλη, η ευκολότερη και πιο σίγουρη λύση στο θέμα του προπονητή φαίνεται να απομακρύνεται, αλλά, έτσι κι αλλιώς, θαύματα δεν κάνει κανείς.

Κρίμα για όσους έκαναν τα χιλιόμετρα.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Θα'θελα να γράψω περισσότερα αλλά θα αρκεστώ σε αυτό:
Σκούπα.

Και κάτι ακόμα: Τα λεφτά δεν παίζουν μπάλα. Περισσότερη σημασία έχει τους παίκτες που διαλέγεις, ο σκοπός που τους διαλέγεις, ο τρόπος που θα τους διαχειριστής, εκείνοι που κάνουν την επιλογή και οι λόγοι για τους οποίους κάνουν τις επιλογές αυτές.
Άβαταρ μέλους
xalara

Δημοσίευση από xalara »

Με έναν επιθετικό ΌΛΗ την χρονιά.... Φάνηκε πως άλλον δεν έχουμε σήμερα...
Κάθε κατέβασμα φέτος στην Αθήνα τρώγαμε πο#τσα.. 3-0,4-0.. Όλου υπομονή λέμε...
Κάποιος από την διοίκηση πότε θα πάρει την ευθύνη και τον μπούλο????
Να έρθει προπονητής με μεταγραφές δικές τους πάλι???
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κάποιος εδώ μέσα με είχε χαρακτηρίσει μετριοπαθή κάποτε. Για τον λόγο πως δεν προκαλώ. Γενικά, αυτή είναι η αλήθεια όπως και πως δεν κατέχω το τόπι ιδιαίτερα. Σχεδόν καθόλου, θα έλεγα πάλι.

Μόλις γύρισα από το γήπεδο.

Πριν πάω, φοβόμουν ως μεμονωμένος, να διασχίσω την Αττική. Το έκανα. Δεν γαμιέται.. Μπήκα νωρίς. Πολύ νωρίς.

Πριν μπω, είναι γνωστό πως είχα αμφιβολίες για το οπαδικό μας κίνημα, πως δεν είχα ιδιαίτερη συμπάθεια από τα ντράβαλα και μόνο.

Στο 53, όταν ο Καρέλης έπιασε τη κεφαλιά μόνος του και μας σφύριξε το τρίτο, είχα ήδη "αλλαξοπιστήσει".

Κανένας αφορισμός και το μόνο που απολάμβανα ήταν τα αδέρφια μου στην κερκίδα. Φωνή, παλμός, σύνθημα μέχρι που οι 11 μας σίγησαν. Δύσκολα χωνεύεται το τετράμπαλο.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω το μακρύ πικρό ταξίδι της επιστροφής μπροστά μου αλλά σήμερα ήταν μονο ο ΛΑΟΣ εκεί, μέχρι που οι 11 μας έκαναν να το βουλώσουμε.

Υποκλίνομαι βαθύτατα στον κόσμο μας, και από Δευτέρα θα ενεργοποιηθώ ξανά σε κάποιο σύνδεσμο.

Όντως, λόγοι για αφορισμοί δεν υπάρχουν, ήταν δίκαιο να μην σηκώσουμε τη κούπα αλλά πραγματικά από ένα σημείο και μετά δεν κοιτούσα καν το χορτάρι.

Ήταν εμπειρία ζωής, και είμαι σίγουρος πως σήμερα όπως και τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκαν πολλά νέα ΠΑΟΚτσάκια.

Για το αγωνιστικό κομμάτι αδιαφορώ.

ΠΑΟΚ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΡΕ Μ@@@@!!!
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Έγιναν όλα αυτά τα οποία έκαναν πολύ κόσμο απαισιόδοξο πριν τον τελικό:

Έχασες το κέντρο από το 1o λεπτό, από μια σαφώς πιο αθλητική αλλά όχι ποδοσφαιρικά ανώτερη ομάδα

Σου έκανε ζημιά το πιο φορμαρισμένο φορ αυτή τη στιγμή

Εσύ έπαιξες με φορ που για πολύ καιρό είναι εκτός... καλής κατάστασης.

Φάνηκαν οι παθογένειες όλης της χρονιάς με παίκτες στο κέντρο που δεν μπορούν να παίξουν με τη μπάλα σε συνθήκες πρέσινγκ αλλά και πολύ κακές βοήθειες στην άμυνα.

Ήταν σίγουρο πως θα πας το παίχνιδι στα άκρα με υψηλό ρίσκο να μην σου βγει.

Αυτή η εμφάνιση και το σκορ δίνει πολλή τροφή για σκέψη και κριτική αλλά για τοτέλος της χρονιάς όποτε θα πρέπει και έχουμε ν πούμε πολλά. Ίσως μόνο αξίζει να ειπωθεί κάτι το οποίο ακούγεται κοινότοπο, λαϊκίστικο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό: αυτός ο λαός που κατέβηκε κάτω άξιζε και αξίζει μια καλύτερη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Εγω σήμερα κατάλαβα ότι απ'την ομάδα λείπει η καλή ντόπα. Φέρτε καλό γιατρό του χρόνου.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Μπράβο στον κόσμο μοναδικός και για αυτόν τον κόσμο έχω γίνει ΠΑΟΚΤΖΗΣ

Στοχ,Κατσε,Κιτσιου,Λινο,Βουκιτς οι μόνοι που διασώθηκαν, ο ΓΧ τραγικός πήγε αντίθετα στους κανόνες του ποδοσφαίρου και τιμωρήθηκε.

Τζαβέλας θα πρέπει να σκεφτεί πολλά πράγματα και να αλλάξει συμπεριφορά γενικά.

10 παιδιά από τις ακαδημίες και Νατχο,Στοχ,Ινσα,Βιτορ,Ιτανζ,Αθανασιαδης,Κάτσε,Κιτσιου,Μαρτενς,Λουκας ,Γλυκος για δευτερος, και 5 παίκτες αξίας και στόχος ΦΤΙΑΧΝΩ ΟΜΑΔΑ.

Ευτυχώς που έχω Σαββίδη και θα μείνω αισιόδοξος.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Τα ειπατε ολα μεχρι τωρα τι να πω και εγω τα ιδια...
Καλυνηχτα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχωντας μολις γυρισει απο το γηπεδο το μονο που μπορω να ελπιζω ειναι το σημερινο να λειτουργησει ως μαθημα στα ματια καποιων.Ο Αναστασιου στο ξεκινημα της χρονιας χωρις να εχει ουτε την χρηματικη πολυτελεια ουτε την αγωνιστικη επελεξε να αφησει στο περιθωριο παικτες που στην θεωρια αποτελουσαν βαρια χαρτια και να στηριχτει σε αυτους που πιστευε οτι ταιριαζουν στο πλανο προσθετωνταε παικτες αποκλειστικες επιλογες του και επεμεινε μεχρι τελους σε αυτο.Προφανως ουτε αυτο ειναι ο Μουρινιο,ουτε ο Βαζελος καποια ομαδαρα απλα ειναι η ομαδα του προπονητη της.Εμεις εδω και χρονια χτιζουμε ομαδες με πασαλειματα,με ακριβα μερεμετια,με δημοσιες σχεσεις,με φιλικες σχεσεις και οτι αλλο θες εκτος απο τα αυτονοητα και παρολα τα χαστουκια που τρωμε κατα καιρους δυστυχως δεν απορρει απο πουθενα η διαθεση για αλλαγη.Πως πρεπει να νοιωθει ο Σαββιδης οταν συγκρινει τον Σαλπι του μεχρι προτινως 850.000 συμβολαιου με τον 300.000 Μπεργκ.Πως πρεπει να νοιωθει οταν καποιοι τον επεισαν να δωσει συμβολαια 700.000 σε παικτες (;) οπως ο Μαντουρο και ο Μαρτενς για να παιζουμε σημερα με Κιτσιου και Κατσε στον αξονα; Εχουν αξιολογησει οι υπευθυνοι το ροστερ της ομαδας οπως πρεπει η θα προσπαθησουν να μας πεισουν και του χρονου οτι μας κανει ο Τζιολης και ο Κατσε στο 6,μας κανει ο Σαλπιγγιδης για την επιθεση,θα ανανεωσουν Λαζαρ και Λινο και θα προχωρησουν σε αλλα 5-6 μπαλωματα πολυτελειας δικης τους επιλογης και οχι του προπονητη.Η ομαδα θελει διαλυση και δημιουργια απο το μηδεν ακολουθωντας το πλανο και τις οδηγιες ενος νεου,σοβαρου προπονητη με διαθεση και κινητρο για επιτυχιας και οχι καποιου κορεσμενου που θα ερθει για να περασει απλα καλα.,αλλα δυστχως δεν ξερω αν μπορω να ελπιζω στους υπαρχοντες διοικουντες για κατι τετοιο,ειμαι δυστυχως απαισιοδοξος και στο μονο που μπορω να ελπιζω ειναι στον Σαββιδη αλλα και αυτος μεχρι τωρα δεν εχει δειξει διαθεση για ξεσκαρταρισμα σε καθε επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

+100000000000000000000
niks

Δημοσίευση από niks »

GI4NNEN4 έγραψε:Εκείνο το "διώξ' τους όλους" που λέμε κάποιες φορές πάνω στα νεύρα μας, σήμερα μου ακούγεται όχι μόνο ως λογικό αλλά και ως αυτονόητο.
+
καλώς ή κακώς, τετοια ματς ειναι (συνηθως) το κριτήριο, οι εξετάσεις
κοπήκανε, χωρις δικαιολογία
xlebouras έγραψε: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ;
blackfox έγραψε:Για μια ακομα φορα αποδείχτηκε οτι τα λεφτα δεν χτίζουν ομαδες απλώς υποβοηθούν και επιταχύνουν.
βλέπω τον Μπέργκ, και τρελλαινομαι....
αφιερωμένο στους μεταγραφικούς σχεδιαστές μας

και κάτι ακόμα που αφορά τις απουσίες μας
παιζαμε με κάτι παιδάκια που ούτε τα ονόματά τους δεν μπορώ να μάθω
έλεος
ΞΕΦΤΙΛΕΣ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από pilotos »

μόλις γύρισα από οακα σπίτι...
Μόνο ο λαός μας ήταν εκεί.
Καλή επιστροφή στα αδέρφια μας!!!
Γελοίοι που θέλετε να είστε παίκτες του ΠΑΟΚ σας κέρδισε ένας καρελης και ένας Τριανταφυλλάκος

Η εικόνα αυτή τουλάχιστον θα μείνει στα παιδιά μου[img]http://img.tapatalk.com/d/14/04/27/ryzy2ete.jpg[/img]

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mario_25

Δημοσίευση από Mario_25 »

Ψυχραιμία αδέρφια η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα, μαζεύουμε τα κομμάτια μας και συνεχίζουμε.
Εντάξει βαριά ήττα !!
εντάξει χάσαμε τίτλο αλλά υπομονή να τελειώσει η ομάδα τις υποχρεώσεις και τότε θα αποδοθούν αυτά που πρέπει σε αυτούς που πρέπει
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

τετοια αυτοκαταστροφικη ομαδα δεν εχω ξαναδει. μονο ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να χαρισει ενα κυπελλο ετσι. τα τρια πρωτα γκολ δωρα της αμυνας. αν ειναι δυνατον 3 στημενα. χασαμε απο 1,5 παικτη. τον μπεργκ και τον νανο.
στο γ τοπικο ισως και να μην μπαινουν τετοια γκολ.
ξεκινησαμε τραγικα, τους δινουμε το γκολ, ειχαν και κανα δυο ευκαιριες. στη συνεχεια μολις βαλαμε την μπαλα λιγο κατω και πιεσαμε χασαν τα αυγα και τα πασχαλια. μεσα σε 10 λεπτα 3 κλασικες ευκαιριες. και αντι εκει να τους κανουμε το 1-1 και μετα να το χασουν μονοι τους τι κανουμε? τους δινουμε αλλα δυο γκολ δωρα και τελειωνει η σεμνη τελετη.
σαλπι δεν ησουν ο χειροτερος σημερα αλλα μας εκαψες.
λαζαρ εσυ ησουν ο χειροτερος σε μια μερα που επρεπε να τραβηξεις το κουπι.
λουκας ο δευτερος χειροτερος.
στοχ και κιτσιου οι μονοι διασωθεις.
λινο και βουκιτς το παλεψαν αλλα αν περιμενεις απ τους 36χρονους να σου γυρισουν το 3-0 γαμα τα.
παντως θα θελα να δω και τον βαζελο σημερα χωρις μπεργκ, πρανιτς, μεντες. αλλα αυτοι δεν ειχαν μανταλο στον ημιτελικο.

ας τελειωνει η καραμελα με τα πιτσιρικια του αναστασιου και την ομαδαρα που χτιζει ο προπονηταρας. σημερα ειχε 4 ελληνες στην 11αδα και μολις ο ενας απ τις ακαδημιες τους, ο τριανταφυλοπουλος που τον εκανε πουτανα ο στοχ.

και προσωπικα πιστευω οτι με τα λεφτα χτιζεις ομαδα. εκτος αν πιστευετε οι μπεργκ, πρανιτς, μεντες, νανο κτλ αμοιβονται με στραγαλια. η αν μετα απο τετοια χρονια ο μπεργκ δεν ζητησει αυξηση συμβολαιου.

η απογοητευση ειναι μεγαλη αλλα εχουμε μπροστα μας τα πλει οφ που ισως ειναι πιο σημαντικα απο το κυπελλο.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...

καλη επιστροφη στα παλικαρια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”