Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
9
5%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
2%
ΝΑΤΧΟ
5
3%
ΚΑΤΣΕ
7
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
22
13%
ΚΛΑΟΥΣ
116
67%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
4
2%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 173

thomkat

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από thomkat »

Η εποχή που γυρνούσαμε το άλλο μάγουλο στις σφαλιάρες τελείωσε.Η αυτοκρατορία της βρωμιας και της αλητειας δε θα ξηλωθεί με λουλούδια και "χαμηλά τη μπάλα".οταν τελειώσουμε με αυτή τη βρωμια ,μιλάμε μετά και για ποδόσφαιρο φίλοι μου.δε γίνεται όποτε ανέβουν στο σπίτι μου να πνίγομαι στα δακρυγόνα,τα ματς να παίζονται με τις συνθήκες που τους βολεύουν και να λήγουν όποτε σκοράρουν.
Δύσκολα με το βαζελο στον τελικό,η κίτρινη του κλαους με Πόνεσε πολύ

ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙΑ!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

thomkat έγραψε:Η εποχή που γυρνούσαμε το άλλο μάγουλο στις σφαλιάρες τελείωσε.Η αυτοκρατορία της βρωμιας και της αλητειας δε θα ξηλωθεί με λουλούδια και "χαμηλά τη μπάλα".οταν τελειώσουμε με αυτή τη βρωμια ,μιλάμε μετά και για ποδόσφαιρο φίλοι μου.δε γίνεται όποτε ανέβουν στο σπίτι μου να πνίγομαι στα δακρυγόνα,τα ματς να παίζονται με τις συνθήκες που τους βολεύουν και να λήγουν όποτε σκοράρουν.
Δύσκολα με το βαζελο στον τελικό,η κίτρινη του κλαους με Πόνεσε πολύ

ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δυστυχως μα πολυ δυστυχως το σεναριο ετσι εχει...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εγω την ωρα του ματς εβριζα για τις μλκιες που καναμε τωρα ομως σιγα σιγα χαιρομαι γιατι τους γμησμε με τον τροπο τους

οι γαυροι σε τετοια ματς λεμνε οτι διδασκουν ηθος οταν τα κανουν οποτε καλα να παθουν αυτο τους αξιζει

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ, :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γ@μηθηκανε ολα τα πουστ@σαιτ για κυπελλο ουγκαντας και ζουγκλα μιλανε...
Οταν το σφαξιμο επεφτε τσεκουρι δε σας ειδα τοσο ευαισθητους..
Εκει δεν ποναγε ο κοσμακις..Γιατι???Επειδη πεφτανε τα γκαφρα???
Τωρα γινατε ευρωπαιοι???Τοσα πετσινα πρωταθληματα δεν τα ειδατε???
Ψυχοπονιαρηδες...
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Complaints:
1. We played bad football, especially on the second half I was constantly worried that they will equalize
2. We sat back after the first goal and were wasting time instead of pushing for more
3. When Maniatis received the red card we continued on just kicking the ball out of our area in panic mode, essentially not playing football
4. Our players could not control their anger, again, if this was an away game we would have gotten reprimanded hard
5. The fans were throwing flares inside the stadium on the 95th minute and while we had a winning score

Happy for:
1. Progressing to the final

Conclusion:
If we play like this in the final I don't think we will be able to win. I really would like to see a civilized game with both PAO/PAOK fans, I know it's impossible.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Π#ΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ Π#ΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΘΡΥΝΟ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

sourmenetes έγραψε:Γ@μηθηκανε ολα τα πουστ@σαιτ για κυπελλο ουγκαντας και ζουγκλα μιλανε...
Ψυχοπονιαρηδες...
Πονάει μάνα μου πονάει!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Απαραδεκτη κερκιδα νομιζω οτι ηταν οτι χειροτερο εχουμε δει σε τοσο κρισιμο ματς εδω κ πολλα χρονια.
Απαραδεκτος ο τυπος που πεταξε το οτιδηποτε στον Ιβαν.
Απαραδεκτος ο τυπος που πεταξε την μπανανα.
Απαραδεκτος ο τυπος που πεταξε τον πυρσο στον Μεγερι.

Απαραδεκτος ο διαιτητης για πολλα μικρα μικρα μεσα στο ματς,καρτα που δεν δινει στον μανωλα στην φαση που τραβαει τον Κλαους,κανα 3-4 αναποδα κορνερ/αουτ,αδυναμια να κρατησει το ματς σε σοβαρο επιπεδο,ανυπαρκτη καρτα σε Κλαους κ αλλα που λογικα ξεχναω.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΛΑΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο Γ@ΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ

Δεν ειχαμε ιδιαιτερα προβληματα μεχρι το 80 νομιζω μετα χαθηκε το παιχνιδι εντελως κ μπορουσε να συμβει το οτιδηποτε.

Κριμα για Νατχο-Κλαους νομιζω ειναι τρομερες απωλειες για τον τελικο.

Απαραδεκτος ο τυπος που εβαλε τον γαυρο στον παγκο δεν το καθαρισε.

Διωξτε επιτελους αυτον τον καρκινιαρη κερ@τ@ τον σαββα απο το Ελληνικο ποδοσφαιρο τον εχει σιχαθει η ψυχη μου.

Εντυπωσιακη η εικονα της Τουμπας με τους πυρσους μπραβο στους συνδεσμους,μεγαλη ντροπη για μενα που η κερκιδα δεν ακουστηκε ποτε.

Κ τωρα να δω ποιος θα μοιρασει τα 22.000 μαγικα χαρτακια ρε μαγκες.....
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

GI4NNEN4 έγραψε:Θα μπορούσα να μιλήσω για ζώα στις κερκίδες αλλά βλέπω και το παράδειγμα που δίνουν οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι... Βλέπω και τους διαιτητές πόσο συνετά διαχειρίζονται το παιχνίδι... Είναι τρεις χειρότεροι. Ο αποψινός αγώνας ήταν από τους πιο γελοίους που έχω δει στη ζωή μου. Η δε μπανάνα ήταν άνω ποταμών. Χάσαμε 3 παίκτες για τον τελικό.
μην απωρεις, στην ελλάδα ζεις, στην καλύτερη χώρα του τρίτου κόσμου :oops:
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ο Βαζελος ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ!
ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΙΒΑΡΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

sourmenetes έγραψε:Γ@μηθηκανε ολα τα πουστ@σαιτ για κυπελλο ουγκαντας και ζουγκλα μιλανε...
Ψυχοπονιαρηδες...
Γραψτε τους στα αρ@@δια σας.Οταν παιζαμε τελικους στο καραισκακη και τελαιωναμε ημιτελικους με 9 ητανα καλα ετσι παλιογαμιολες; :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

sourmenetes έγραψε:Παιχτες θα χαναμε ετσι και αλλιως...
Ο κλαους δεν καταλαβα γιατι πηρε κιτρινη..
Το ζητημα ειναι οτι εμεις παλι θα βγαινουμε ως οι μ@λ@κες της υποθεσης και οτι εμεις παντα προκαλουμε ασχημες καταστασεις.Δε λεω οτι δε φταιει και ο κοσμος αλλα φερουν οι υπευθυνοι μεγαλη ευθυνη..
Φίλε sourmenetes τα ψάρια στον πάγκο (αν δεις φώτο στο web, μιλάμε για τρελή ψαριά!), η μπανάνα στον αλλοδαπό παίχτη, τα συνεχόμενα καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και όταν κερδίζαμε και πλησίαζε το ματς προς στο τέλος , η είσοδος των οπαδών στο τέλος και οι ψιλές στους παίχτες, ο πυρσός στον Μέγερι (--> ΑΝ ξάπλωνε τότε κάτω και έκανε τον χτυπημένο θα έληγε το ματσάκι) , μέχρι και τον Ιβάν σημαδέψαμε ρε συ!!! :shock: .... , συγνώμη αλλά εμένα δεν μου δίνουν και πολλά περιθώρια για να ψάχνω υπεύθυνους, ΕΚΤΟΣ από εμάς τους ίδιους!!
Την Σαπίλα, ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΣΑΠΙΛΑ!! Γιατί αν συμφωνείς με αυτό, τότε πρέπει να συμφωνήσεις πως και ο Ζαγοράκης έκανε καλά με αυτό που έκανε!
Εγώ, προσωπική γνώμη φυσικά, σήμερα ΔΕΝ ευχαριστήθηκα την νίκη μας, γιατί αυτό που είδα ΔΕΝ ήταν ποδοσφαιρικό ματς, αλλά ένα κακό πανδαιμόνιο νεύρων και καπνογόνων!! Έχω τύχει μέσα στο ΝΑΟ σε αντίστοιχη κατάσταση ηδονής, αλλά υπήρχαν κάποια όρια! Σήμερα τα όρια αυτά είχαν εξαφανιστεί δυστυχώς!
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τους παίχτες μου, είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για την μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών που πήγαν και έκαναν την νύχτα μέρα, αλλά νιώθω ΑΗΔΙΑ για την μερίδα εκείνη των "οπαδών" που μου στέρησαν την χαρά με την καφρίλα τους!!! Εγώ θέλω έναν καθαρό ΠΑΟΚ που ΔΕΝ θα γυρνάει μάγουλο όταν τον βαράνε, αλλά θα ανταποδώσει σύμφωνα με την ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ/ΗΘΟΣ/ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!.... και ακόμα κλαίμε ΄τώρα που γεράσαμε!!! Εγώ σήμερα είδα ένα ματς γάβρος - γάβρος!! Καληνύχτα σας!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”