Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1
- kataramenos5
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος,9/3-19:30,NS1
Εμ είδε κι απο είδε με το ελικοπτεράκι ο χοντρος ειπε να φερει κατι πιο δυνατό.
απο περσυ περιμενα αυτο το παιχνιδι για να ανεβω..περιμενα πως και πως να ζησω επιτελους απο κοντα το ματς ΠΑΟΚ-γαυρος και δεν θα ανεβω,δεν θα ζησω αυτο το ματς επειδη καποιοι ειναι λιγοι...και οχι δεν ξενερωσα με την ισοπαλια και να χαναμε απο τον εργοτελη εκει πανω θα ημουν(οπως ημουν και με τον οφη μετα την ηττα απο τον πλατανια) αλλα ξενερωσα με αυτους που διοικουν και με αυτην την αρρωστια που ακομα δεν εχει φυγει...καθε χρονο το ιδιο ψεμα για τον καινουριο προπονητη να του δοθει χρονος για να φτιαξει ομαδα και απο τον ιανουαριο και μετα του σκαβουμε το λακο...δηλαδη χειροτερος απο τον δωνη ηταν για να φυγει τωρα???
elpaoki έγραψε:απο περσυ περιμενα αυτο το παιχνιδι για να ανεβω..περιμενα πως και πως να ζησω επιτελους απο κοντα το ματς ΠΑΟΚ-γαυρος και δεν θα ανεβω,δεν θα ζησω αυτο το ματς επειδη καποιοι ειναι λιγοι...και οχι δεν ξενερωσα με την ισοπαλια και να χαναμε απο τον εργοτελη εκει πανω θα ημουν(οπως ημουν και με τον οφη μετα την ηττα απο τον πλατανια) αλλα ξενερωσα με αυτους που διοικουν και με αυτην την αρρωστια που ακομα δεν εχει φυγει...καθε χρονο το ιδιο ψεμα για τον καινουριο προπονητη να του δοθει χρονος για να φτιαξει ομαδα και απο τον ιανουαριο και μετα του σκαβουμε το λακο...δηλαδη χειροτερος απο τον δωνη ηταν για να φυγει τωρα???
Ανέβα !!!! Δεν θα μου κόψουν το γήπεδο κάποιοι επιτήδιοι !!!! Ανέβα!!! Εγώ ανεβάινω στην μάνα μου μετά από 2 χρόνια και στην Τούμπα σε αγώνα μετά από 30 χρόνια!!!!!!

Δεν έκανε τακτική είπαμε.
Ξεχνάς πέρυσι τα βίντεο με τους αυτοματισμούς που αντέγραψε η Μπάρτσα αργότερα;
Ξεχνάς πέρυσι τα βίντεο με τους αυτοματισμούς που αντέγραψε η Μπάρτσα αργότερα;
- Sick Bastard
Αυτά τα, ''δεν θα ανέβω'', ''δεν ξέρω'', ''θα δούμε'', ''ξενέρωσα'' και τέτοια κουλά, αφήστε τα.
Ένα πράγμα έχει σημασία.
Γμηστε τον μπούστη τον ολυμπιακό.
Τέλος.
Ένα πράγμα έχει σημασία.
Τέλος.
Odi έγραψε:Γμηστε τον μπούστη τον ολυμπιακό.
Αυτό και μόνο αυτό.
Sick Bastard έγραψε:Αυτά τα, ''δεν θα ανέβω'', ''δεν ξέρω'', ''θα δούμε'', ''ξενέρωσα'' και τέτοια κουλά, αφήστε τα.
Ένα πράγμα έχει σημασία.
Τέλος.
Γ@μηστε το μπούστη τον ολυμπιακό
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο:pano:
Ρε παιδιά όλοι γήπεδο την Κυριακή. ΠΡΕΠΕΙ να γίνει SOLD OUT οπωσδήποτε. Τόσο καιρό το περιμένουμε αυτό το ματς. Τί πάει να πει ξενέρωσα, δεν μπορώ τώρα θα πάω στον ημιτελικό και τέτοια; Κανονίστε να μαστε τρεις και ο κουκος παλι.
Τόσες μαζεμένες συγκυρίες σε παιχνίδι με τον gay δεν θυμάμαι.
Παθιασμένη εμφάνιση...επιτέλους! Απο εγωισμό και μόνο που (ελπίζω πως) διαθέτουν περιμένω να κατεβούν για να τους καταπιούν. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι εμφάνιση τύπου Ηρακλείου δεν χωνευεται εύκολα.
Παθιασμένη εμφάνιση...επιτέλους! Απο εγωισμό και μόνο που (ελπίζω πως) διαθέτουν περιμένω να κατεβούν για να τους καταπιούν. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι εμφάνιση τύπου Ηρακλείου δεν χωνευεται εύκολα.
Πως ειναι δυνατον να θελεις να λειψεις απο αυτο?
[youtube]ZFpAdy6zVxg[/youtube]
απο αυτο?
[youtube]nlz35VsNB1w[/youtube]
ειναι δυνατον?
[youtube]wgQhnZCZeo8[/youtube]
Ξανασκεφτειτε το
[youtube]sgfWX3OS450[/youtube]
Αφηστε καταμερους τα ξενερωσα κ τις π@π@ριες κ ακουστε αυτο μπας κ συνελθετε
[youtube]tdgLn-WQrIY[/youtube]
Ολα τα αλλα ειναι λογια
Παρτε κ αυτο ετσι το γουσταρω τρελα
[youtube]6gIq95TbjXQ[/youtube]
[youtube]ZFpAdy6zVxg[/youtube]
απο αυτο?
[youtube]nlz35VsNB1w[/youtube]
ειναι δυνατον?
[youtube]wgQhnZCZeo8[/youtube]
Ξανασκεφτειτε το
[youtube]sgfWX3OS450[/youtube]
Αφηστε καταμερους τα ξενερωσα κ τις π@π@ριες κ ακουστε αυτο μπας κ συνελθετε
[youtube]tdgLn-WQrIY[/youtube]
Ολα τα αλλα ειναι λογια
Παρτε κ αυτο ετσι το γουσταρω τρελα
[youtube]6gIq95TbjXQ[/youtube]
να το θυμηθείτε αυτό μου το ποστ γιατί θα αποδειχτεί ιστορικό! Προβλέπω αποτέλεσμα εφάμιλλο με αυτό των Σερρών!!! Ναι το γνωστό ματσάκι με το ..κόκκινο τραίνο και την εξάρα!!!

- Ekatnetworkltd
Χωρικός έγραψε:να το θυμηθείτε αυτό μου το ποστ γιατί θα αποδειχτεί ιστορικό! Προβλέπω αποτέλεσμα εφάμιλλο με αυτό των Σερρών!!! Ναι το γνωστό ματσάκι με το ..κόκκινο τραίνο και την εξάρα!!!![]()
![]()
Αμήν
- trel@menos
ξενερωμα ξε-ξενερωμα την κυριακη εχουμε ντερμπι.
Γ@ΜΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥ$ΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Γ@ΜΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥ$ΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
- Sick Bastard
Παιχτάκια του ΠΑΟΚ και ντεμέκ προπονητή.
Κανονίστε να κάνει ο γαύρος γύρω του θριάμβου στη Τούμπα μας.
Κανονίστε να κάνετε και καμια σειρά, να περνάνε ανάμεσά σας και να τους χειροκροτάτε.
Άϊντε γιατί πολύ Ευρώπη έπεσε και δεν κάνει.
Κανονίστε να κάνει ο γαύρος γύρω του θριάμβου στη Τούμπα μας.
Κανονίστε να κάνετε και καμια σειρά, να περνάνε ανάμεσά σας και να τους χειροκροτάτε.
Άϊντε γιατί πολύ Ευρώπη έπεσε και δεν κάνει.