Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
-
Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Χουμπ σε στηριζα φανατικα μεχρι τωρα. Αν ελεγε καποιος κατι για σενα, αρπαζομουν μαζι του, αλλα σημερα μέτρα -1 στους οπαδους σου. Τελειωσε απο μενα η υποστηριξη. Πραγματικα πρεπει να γινει κατι απιθανο για να σε ξαναπιστεψω.
Ουτε μια νικη σε μεγαλο ματς!! Ουτε μια. Μου κατεβαζεις, 11αδα ανεκδοτο και με κανει γιογιο ο βαζελος με τα παιδακια και τους πουθεναδες με προπονητη τον Αναστασιου. Σου εβαλε τα γυαλια ο Αναστασιου Χουμπ. Φανηκε μια δουλεμενη ομαδα στο γηπεδο και ενα τουρλουμπουκι.
Λυπαμαι γιατι μεχρι σημερα σε πιστευα και σε στηριζα αλλα μετα απο αυτο, τελος απο μενα.
Ουτε μια νικη σε μεγαλο ματς!! Ουτε μια. Μου κατεβαζεις, 11αδα ανεκδοτο και με κανει γιογιο ο βαζελος με τα παιδακια και τους πουθεναδες με προπονητη τον Αναστασιου. Σου εβαλε τα γυαλια ο Αναστασιου Χουμπ. Φανηκε μια δουλεμενη ομαδα στο γηπεδο και ενα τουρλουμπουκι.
Λυπαμαι γιατι μεχρι σημερα σε πιστευα και σε στηριζα αλλα μετα απο αυτο, τελος απο μενα.
Απαράδεκτη εμφάνιση. Ευτυχώς που είχαμε Γλυκό σήμερα.
Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα
Κλείνουμε ράδια και βγάζουμε μονοι μας τα συμπεράσματα μας χωρίς να τα ισοπεδώνουμε όλα.
karl, εάν το e-mail της εγγραφής σου ισχύει ακόμα, τότε έχεις e-mail.
Ντίνος
Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα
Κλείνουμε ράδια και βγάζουμε μονοι μας τα συμπεράσματα μας χωρίς να τα ισοπεδώνουμε όλα.
karl, εάν το e-mail της εγγραφής σου ισχύει ακόμα, τότε έχεις e-mail.
Ντίνος
Κανεις δεν περιμενε τετοια εμφανιση ουτε τετοια 11αδα,τραγικη η ομαδα για 90 λεπτα δεν καναμε τιποτα απο οσα ειχαμε δει σε αλλα ματς καλυτερος ο γλυκος μετα ο κλαους επειτα το χαος,εχει ευθυνες ο προπονητης για το σχημα που κατεβασε αλλα αυτοι οι παικτες δεν εδειξαν οτι μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο στο ματς,αλλη ομαδα δυστυχως ας ελπισουμε να μας ξυπνησει η σφαλιαρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κατι κλοουν με ασπρομαυρες φανελες γ@μησαν αλλη μια κυριακη μας. Ρε αει σιχτηρ με τους δημοσιοχετιστες και δημοσιους υπαλληλους που εχουν γατζωθει απο την καψουρα μας. Σας στηριζουμε και σας θωρακιζουμε αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δικαιωμα να ειστε γατια ρε!
Απο Στεφενς μεχρι τον τελευταιο που επαιξε σημερα γινατε ρεζιλι και πανω απο ολα μας πικρανατε ρε!
Αει σιχτηρ σε ολους σας
Και μη μου πει κανας μοντ μη βριζεις κλπ γιατι ημουν παααααρα πολυ προσεκτικος σε αυτα που εγραψα
Απο Στεφενς μεχρι τον τελευταιο που επαιξε σημερα γινατε ρεζιλι και πανω απο ολα μας πικρανατε ρε!
Αει σιχτηρ σε ολους σας
Και μη μου πει κανας μοντ μη βριζεις κλπ γιατι ημουν παααααρα πολυ προσεκτικος σε αυτα που εγραψα
Επειδη το εγραψαν πολλοι φιλοι,ναι οι βαζελοι ετσι τρεχουν σε καθε παιχνιδι,ποσο μαλλον οταν τους δινουμε,μισο γηπεδο αδειο στην κοντρα,αλλο ενα εκπληκτικο διαβασμα του προπονητη μας.
- Ekatnetworkltd
Τα ράδια θα τα κλείσουμε γιατί θα αυτοκτονήσουμε!karl έγραψε:
Ειμαι έξω απο τη λεωφόρο. Αυτό το πράγμα εχει ευθύνες απο τον πρωτο μέχρι τον τελευταίο.
Επανέρχομαι...
Επανέρχομαι...
Η τετραδα στην αμυνα ειναι για γελια!κατσε μεσος δεν υπαρχει μονο για ματς κλειστα πολυ κ για αλλαγη..νινης παλαιμαχος..σαλπι-κλαους μονο για αλλαγη..γενικά οι περισσοτεροι με αυτη την "τακτική "δεν ....
ΚΡΑΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!
Τωρα οσοι θελουν μπορουν να πουν οτι θελουν για την ομαδα.Ειδικα αυτοι που μπαινουν εδω μονο στις ηττες.
Εμεις η σοφτ ομαδα,που δεν πρεσσαρει ποτε,ειχαμε 5 κιτρινες και μια κοκκινη κι οι λαγοι που μας τρελαναν στο ξυλο,μονο 2 κιτρινες.
Ενναλακτικα οποιος θελει μπορει να ψαξει για ΜΙΑ αμφισβητουμενη μαμημενη φαση που μας εδωσε υπερ μας!!!
Εσεις ομως εχετε ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ του κοσμου.Προτεινω να παμε να τους βρουμε στο αεροδρομιο για να τους συνετισουμε.
Να φυγει ο συνταξιουχος ,να φυγουν οι βαζελοι της ομαδας,να φυγει το παρεακι της εθνικης!!!
Κραξτε ελευθερα !!!!
Τωρα οσοι θελουν μπορουν να πουν οτι θελουν για την ομαδα.Ειδικα αυτοι που μπαινουν εδω μονο στις ηττες.
Εμεις η σοφτ ομαδα,που δεν πρεσσαρει ποτε,ειχαμε 5 κιτρινες και μια κοκκινη κι οι λαγοι που μας τρελαναν στο ξυλο,μονο 2 κιτρινες.
Ενναλακτικα οποιος θελει μπορει να ψαξει για ΜΙΑ αμφισβητουμενη μαμημενη φαση που μας εδωσε υπερ μας!!!
Εσεις ομως εχετε ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ του κοσμου.Προτεινω να παμε να τους βρουμε στο αεροδρομιο για να τους συνετισουμε.
Να φυγει ο συνταξιουχος ,να φυγουν οι βαζελοι της ομαδας,να φυγει το παρεακι της εθνικης!!!
Κραξτε ελευθερα !!!!
Το γράφω κι εδώ. Βγάλτε την πίκρα σας όσο μπορείτε πιο ήρεμα (τώρα πως θα γίνει αυτό...). Να μην δω όμως κανέναν να γράψει για "στημένος". Έχει φύγει για ταξίδια μακρινά.
παιδια μην κραζετε παιχτες θα στεναχωρηθουν και δεν θα φανε την αστακομακαροναδα τους
απλα πραγματα εχουν μετατρεψει την ομαδα σε παιδικη χαρα
-ελα νινη στον ΠΑΟΚ καλα ειναι πλερω στην ωρα μας
θα παιζουμε και 90 λεπτα κα8ε βδομαδα
για το αποτελεσμα μην σκας
εχον φροντισει οι 29 κατασκευαστες γνςμης
πουδρα θα ειμαστε
μουντιαλ θα παμε
θα εχουμε και την πλακιτσα μας ολο τον χρονο
αντε να ερθει το καλοκαιρι να μας χαιρετησουν τα καλα παιδια και οι διεθνεις
απλα πραγματα εχουν μετατρεψει την ομαδα σε παιδικη χαρα
-ελα νινη στον ΠΑΟΚ καλα ειναι πλερω στην ωρα μας
θα παιζουμε και 90 λεπτα κα8ε βδομαδα
για το αποτελεσμα μην σκας
εχον φροντισει οι 29 κατασκευαστες γνςμης
πουδρα θα ειμαστε
μουντιαλ θα παμε
θα εχουμε και την πλακιτσα μας ολο τον χρονο
αντε να ερθει το καλοκαιρι να μας χαιρετησουν τα καλα παιδια και οι διεθνεις
- Mario Jardel
Αν πούμε για τον διαιτητή πιάνεται;
Γιατί κι αυτός με εβγαλε απο τα ρουχα μου
Γιατί κι αυτός με εβγαλε απο τα ρουχα μου
-
Βλέπομαι ήρεμες τοποθετήσεις μέχρι τώρα και χαίρομαι...νόμιζα πως θα είμαι από τους λίγους ψύχραιμους
Η δικια μου ανάλυση
Πάθος μηδέν.
Άμυνα μηδέν. Ο Τζαβέλλα δε μπορεί. Έχασε τον Τριανταφυλλόπουλο δυο φορες, η μια έγινε goal. Ψευτομαγκιές δε χρειαζόμαστε. Aργός και άρα αναποτελεσματικός για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο Κατσουράνης πάλι είναι ιδιάζουσα περίπτωση - γιατί είναι παίκτης ηγέτης, εγκεφαλικός. Αυτόν θα τον κρατούσα.
Αν αλλάξαμε όλο το κέντρο τώρα, επενδύοντας για του χρόνου, και θυσιάζοντας παράλληλα τη φετινή χρονια, πάω πάσο....
Νίνης τέλος. Lazar tschüss.
Όσο για την επίθεση - με τόσες μπαλιές που πήρε, και το ένα goal πολύ ήταν.
Διοίκηση και Stevens
Η θα τους τρίξετε τα δόντια να παίζουν αφού πληρώνονται η καήκαμε. Εκτος αν θέλετε να υποστείτε εσείς τη χλεύη του κόσμου.
Αυτά - και παρα ήμουν κόσμιος....

Η δικια μου ανάλυση
Πάθος μηδέν.

Άμυνα μηδέν. Ο Τζαβέλλα δε μπορεί. Έχασε τον Τριανταφυλλόπουλο δυο φορες, η μια έγινε goal. Ψευτομαγκιές δε χρειαζόμαστε. Aργός και άρα αναποτελεσματικός για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο Κατσουράνης πάλι είναι ιδιάζουσα περίπτωση - γιατί είναι παίκτης ηγέτης, εγκεφαλικός. Αυτόν θα τον κρατούσα.
Αν αλλάξαμε όλο το κέντρο τώρα, επενδύοντας για του χρόνου, και θυσιάζοντας παράλληλα τη φετινή χρονια, πάω πάσο....
Νίνης τέλος. Lazar tschüss.
Όσο για την επίθεση - με τόσες μπαλιές που πήρε, και το ένα goal πολύ ήταν.
Διοίκηση και Stevens

Η θα τους τρίξετε τα δόντια να παίζουν αφού πληρώνονται η καήκαμε. Εκτος αν θέλετε να υποστείτε εσείς τη χλεύη του κόσμου.
Αυτά - και παρα ήμουν κόσμιος....
Εναντίον μας, όλοι οι προπονητές είναι καλά διαβασμένοι και όλες οι ομάδες καλά στημένες. Παπάρια μάντολες! Έχει αλλοιωθεί το DNA της ομάδας. Έχουμε γίνει πιο gay κι απ' τον gayro.