Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ 5/2-19:30,NS2
- ace79grpaok
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ 5/2-19:30,NS2
εγω για την τεταρτη θα δοκιμαζα αυτο το συστυμα
γλυκος
κιτσιου μαντουρο ελ τσακο λινο
κατσε νατχο
μαρτενς
λουκας κλαους στοχ
πως σας φεναιτε? επιτελους με δυο αμυντικους
ας κατσει ο κατσουρ και λιγο παγκο δεν πειραζει
γλυκος
κιτσιου μαντουρο ελ τσακο λινο
κατσε νατχο
μαρτενς
λουκας κλαους στοχ
πως σας φεναιτε? επιτελους με δυο αμυντικους
ας κατσει ο κατσουρ και λιγο παγκο δεν πειραζει
Νικόλα,nikolasf έγραψε:Ρε μάγκες δεν σας καταλαβάινω.. Είστε δυο βήματα από την Τούμπα και δεν πάτε;;;
Εγώ σας ζηλέυω! Εδώ στη βρωμο αθήνα φυλακισμένος ...
Ξέρετε ότι εγώ το ματσ μόνο από ραδιοφωνάκι την Τετάρτη και αυτό μόνο όταν δεν θα μεταδίδει βάζελο...
Δεν υπάρχει καφέ στο αθήνα που την Τετάρτη θα πάιζει ΠΑΟΚ δι'οτι πάιζουμε ίδια ώρα με το βάζελο και όλοι θα δείχνουν αυτόν!!!
Εγώ εκτός σπιτιού, μακρυά από διαδύκτιο και Λινκ, κάπου στη Νέα Ιωνία και θα είμαι κωλυμένος στο ραδιάκι μπας και στα κενά του βάζελου ακούσω λίγο ΠΑΟΚ!!!
Αχ και να μπορούσα να ανέβω στην μάνα μου στα 700 μέτρα από το ΝΑΟ!!!
Ειλικρινά σας ζηλέυω και δεν σας καταλαβάινω !!!! Να μην πηγάινετε ΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!
Και μην μου πέιτε για απογοήτευση, πίκρα και τέτοια γιατί εδώ στην βρωμοαθήνα έχουμε και την καζούρα από πάνω!!!
ΑΥΤΑ!
η Τούμπα πάντα γέμιζε κυρίως από οπαδούς και κατά δεύτερο λόγο από ''φιλάθλους''.Η προσπάθεια της ΠΑΕ εδώ και καιρό, είναι να απομακρυνθούν οι οπαδοί και αντί των οπαδών να προσελκυστούν οι ''φίλαθλοι''.Και ενώ στο πρώτο υπάρχει σχετική επιτυχιά για το δεύτερο θα αργήσουν να δούν αποτελέσματα.
Ισως λόγω απόστασης να μην μπορείς να το αντιληφθείς αλλά αυτή είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που κρατάει τόσο κόσμο που τα τελευταία χρόνια γέμιζε το γήπεδο, μακρυά απ την Τούμπα.
Η ΠΑΕ προσπαθεί να διώξει τους οπαδούς έ? Για εξήγησε με τι τρόπους το κάνει αυτό?dimbar έγραψε: Νικόλα,
η Τούμπα πάντα γέμιζε κυρίως από οπαδούς και κατά δεύτερο λόγο από ''φιλάθλους''.Η προσπάθεια της ΠΑΕ εδώ και καιρό, είναι να απομακρυνθούν οι οπαδοί και αντί των οπαδών να προσελκυστούν οι ''φίλαθλοι''.Και ενώ στο πρώτο υπάρχει σχετική επιτυχιά για το δεύτερο θα αργήσουν να δούν αποτελέσματα.
Ισως λόγω απόστασης να μην μπορείς να το αντιληφθείς αλλά αυτή είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που κρατάει τόσο κόσμο που τα τελευταία χρόνια γέμιζε το γήπεδο, μακρυά απ την Τούμπα.
Η ΠΑΕ ποτέ προσπάθησε να διώξει τους οπαδούς φίλε??? μάλλον μπέρδευεις το νόημα του οπαδού με τον καφρο τζαμπατζη , ´´μπερδεμενό´... Αυτούς διώχνει... Και καλά κάνει....dimbar έγραψε:Νικόλα,nikolasf έγραψε:Ρε μάγκες δεν σας καταλαβάινω.. Είστε δυο βήματα από την Τούμπα και δεν πάτε;;;
Ξέρετε ότι εγώ το ματσ μόνο από ραδιοφωνάκι την Τετάρτη και αυτό μόνο όταν δεν θα μεταδίδει βάζελο...
Δεν υπάρχει καφέ στο αθήνα που την Τετάρτη θα πάιζει ΠΑΟΚ δι'οτι πάιζουμε ίδια ώρα με το βάζελο και όλοι θα δείχνουν αυτόν!!!
Εγώ εκτός σπιτιού, μακρυά από διαδύκτιο και Λινκ, κάπου στη Νέα Ιωνία και θα είμαι κωλυμένος στο ραδιάκι μπας και στα κενά του βάζελου ακούσω λίγο ΠΑΟΚ!!!
Ειλικρινά σας ζηλέυω και δεν σας καταλαβάινω !!!! Να μην πηγάινετε ΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!
Και μην μου πέιτε για απογοήτευση, πίκρα και τέτοια γιατί εδώ στην βρωμοαθήνα έχουμε και την καζούρα από πάνω!!!
ΑΥΤΑ!
Το κλιμα στο αγωνιστικο τμημα ειναι χαλια.
Αναστροφη κλιματος με νικη 6-0
Αναστροφη κλιματος με νικη 6-0
dimbar έγραψε:Νικόλα,η Τούμπα πάντα γέμιζε κυρίως από οπαδούς και κατά δεύτερο λόγο από ''φιλάθλους''.Η προσπάθεια της ΠΑΕ εδώ και καιρό, είναι να απομακρυνθούν οι οπαδοί και αντί των οπαδών να προσελκυστούν οι ''φίλαθλοι''.Και ενώ στο πρώτο υπάρχει σχετική επιτυχιά για το δεύτερο θα αργήσουν να δούν αποτελέσματα.nikolasf έγραψε:Ρε μάγκες δεν σας καταλαβάινω.. Είστε δυο βήματα από την Τούμπα και δεν πάτε;;;
ΑΥΤΑ!
Συγγνωμη που θα μιλησω ετσι αλλα αυτα που γραφεις ειναι μπουλσετ που λενε και τα αμερικανακια,αν εισαι ΠΑΟΚ φιλε μου και εχεις λεφτα για εισητηριο πας Τουμπα ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.
Και λεφτά δεν έχω και στην Τούμπα πάω από το 1963.Εγώ δίνω την γνώμη μου γιατί αδειάζει η Τούμπα αν δεν συμφωνείς έχει καλώς.Αν έχεις ανάγκη να απαξιώσεις την άποψη μου χαίρομαι που σε βοηθώ να εκτονωθείς και η συγνώμη σου δεκτή.
@Μακεδνος,
πολύ ευχαρίστως να σου εξηγήσω την γνώμη μου αλλά στο κατάλληλο τόπικ που δεν ξέρω ποιό είναι.Ας υποδειχθεί από τούς μοντς και θα γράψω εκεί.Παρόμοια συζήτηση επιχειρήσαμε να ανοίξουμε και πέρσυ με τον Νικόλα αλλά ....
@Demir,
αν είναι όπως τα λες, ο κόσμος που γέμιζε την Τούμπα μέχρι πριν εναν-ενάμισυ χρόνο ήταν κάφροι, τζαμπατζήδες και μπερδεμένοι.Τότε όμως που είναι οι υπόλοιποι;
@Μακεδνος,
πολύ ευχαρίστως να σου εξηγήσω την γνώμη μου αλλά στο κατάλληλο τόπικ που δεν ξέρω ποιό είναι.Ας υποδειχθεί από τούς μοντς και θα γράψω εκεί.Παρόμοια συζήτηση επιχειρήσαμε να ανοίξουμε και πέρσυ με τον Νικόλα αλλά ....
@Demir,
αν είναι όπως τα λες, ο κόσμος που γέμιζε την Τούμπα μέχρι πριν εναν-ενάμισυ χρόνο ήταν κάφροι, τζαμπατζήδες και μπερδεμένοι.Τότε όμως που είναι οι υπόλοιποι;
dimbar έγραψε:
Νικόλα,
Συγνώμη,αλλά όλα αυτά είναι ένα κάρο μαλακίες.Κανείς δεν έδιωξε κανέναν.Όλα αυτά είναι να χαμε να λέγαμε,κατσίκια να κουρεύαμε.Κόπηκε το τζάμπα και άδειασε η 4,φτάσαμε σε σημείο να είναι γεμάτη η Τούμπα μόνο στα ντέρμπι.
Και σας παρακαλώ μην αρχίσετε πάλι τα "είναι η κρίση σημαντικός παράγοντας".Όλοι στην ίδια χώρα ζούμε,δεν μας περισσευει τίποτα,κλαιγόμαστε,αλλά I-phone έχουμε και πάμε στα μπουζούκια.Έλεος.Απλά πολλοί έχουν γίνει καναπεδάκηδες.Παίζει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα,έχει μέσα 10.000 κόσμο και 18.000 είναι στα καφέ και κάνουν λογαριασμούς 15-20 ευρώ μόνο σε μπύρες.Αυτή είναι η αλήθεια κ ας πονάει.
Η επαρχία έχει και το κόστος της βενζίνης που είναι όντως εξαιρετικά υψηλό..Ότι γράφω ισχύει μόνο για εμάς τους Θεσσαλονικείς αδερφέ..
Ακου φιλε και με ολο το σεβασμο στα χρονια εμπειριας σου και ενασχολησης σου με τον ΠΑΟΚ,αν η ΠΑΕ θελει να διωξει απο το γηπεδο αυτους που μπουκαραν μεσα με την ραπιντ η αυτους που κοντεψαν να καψουν τον σαχα και το εχει καταφερει τοτε μπραβο της.
Δε νομιζω ομως οτι ειναι τοσοι πολλοι οσα τα αδεια καθισματα του γηπεδου.
Μηπως εχει πληροτητα ο γαυρος?
Ο κοσμος σε ολα τα μεγαλα παιχνιδια και φετος ηταν και θα ειναι παρων.
Το ιδιο θα γινει και οταν ο ΠΑΟΚ μεσα στο χορταρι θα διεκδικει τα παντα επι ισοις οροις (εκτος του χορταριου ειναι αδυνατον να γινει) φτιαχνοντας μια πραγματικα πολυ ισχυρη ομαδα.
Το οικονομικο εχει κανει ολους τους θιασωτες του αθληματος να επιλεγουν παιχνιδια το ιδιο και τους ΠΑΟΚτσηδες σε συνδυασμο παντα με την μετρια εικονα της ομαδας μας.
Δε νομιζω ομως οτι ειναι τοσοι πολλοι οσα τα αδεια καθισματα του γηπεδου.
Μηπως εχει πληροτητα ο γαυρος?
Ο κοσμος σε ολα τα μεγαλα παιχνιδια και φετος ηταν και θα ειναι παρων.
Το ιδιο θα γινει και οταν ο ΠΑΟΚ μεσα στο χορταρι θα διεκδικει τα παντα επι ισοις οροις (εκτος του χορταριου ειναι αδυνατον να γινει) φτιαχνοντας μια πραγματικα πολυ ισχυρη ομαδα.
Το οικονομικο εχει κανει ολους τους θιασωτες του αθληματος να επιλεγουν παιχνιδια το ιδιο και τους ΠΑΟΚτσηδες σε συνδυασμο παντα με την μετρια εικονα της ομαδας μας.
Μία παράκληση μόνο..Ο καθένας έχει διαφορετική και σεβαστή άποψη,αλλά ας μην ονομάζουμε οπαδούς του ΠΑΟΚ,τύπους σαν αυτούς που πέταξαν τις κροτίδες ή τις φωτοβολίδες στον Σάχα..Υπάρχουν στην 4 οι άρρωστοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και καμιά 40αρια τρόμπες που επειδή οι σύνδεσμοι δεν τους αποβάλλουν,κάνουν ότι γουστάρουν.Απλά ας μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.
Σόρρυ για το οφ τόπικ.
Σόρρυ για το οφ τόπικ.
Οι υπόλοιποι ειναι απογοητευμένοι επειδή ο ιβαν δεν έφερε ροναλντινιο κ Μπερμπάτοφ.... Κ ίσως μιλάνε με τον Καμόρα τώρα κ τν Ραπτόπουλο.... Κ συμφωνούν στο πόσο χάλια ειναι ο στεφενς ,πόσο ψεύτης ο ιβαν κ πόσο άμπαλοι οι παίκτες,,..dimbar έγραψε:Και λεφτά δεν έχω και στην Τούμπα πάω από το 1963.Εγώ δίνω την γνώμη μου γιατί αδειάζει η Τούμπα αν δεν συμφωνείς έχει καλώς.Αν έχεις ανάγκη να απαξιώσεις την άποψη μου χαίρομαι που σε βοηθώ να εκτονωθείς και η συγνώμη σου δεκτή.
@Μακεδνος,
@Demir,
Πάντως για τα 4 γράμματα μείναμε να πηγαίνουμε 7-8 χιλιάδες... Κ για τα λεφτά αν ήταν αντι για 18.000'θα είχε 12-13... Οχι 7-8 χιλιάδες...
- Ptolemaida_4
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που έχουν φέρει σε αυτό το σημείο της κερκίδας της ομάδας μας.Οι κυριότεροι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι η οικονομική κρίση αλλά και η προσπάθεια εκπολιτισμού των φίλων και οπαδών του Π.Α.Ο.Κ.
Εγώ ζώντας στην επαρχία και στη νεαρή ηλικία που βρίσκομαι βλέπω συνομήλικους φίλους και γνωστούς
να διατηρούν την τρέλα τους για την ΠΑΟΚΑΡΑ ακόμα και με την αρκετά κακή πορεία του αγωνιστικού τμήματος κυρίως του αγωνιστικού κομματιού αλλά δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα.
Ενδεικτικά να αναφέρω πως η Δυτική Μακεδονία έχει περίπου 60% ανεργία και πως μία εκδρομή κοστίζει περίπου 30 με 40 ευρώ(=2 μεροκάματα).
Δεύτερον καλώς η κακώς ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα είχε μια επαναστατική φλόγα και οπαδική μαγκιά(για το οποίο όλοι
μας νομίζω είμαστε υπερήφανοι).Αυτό συνεπάγει οτί ένα μεγάλο μέρος αυτού του λαού θα είναι θερμόαιμο και απερίσκεπτο , επαναστατικό και πολλές φορές αλήτικο.Όταν λοιπόν προσπαθείς να εκπολιτίσεις αυτό το κομμάτι του κόσμου , το αποτέλεσμα θα είναι οι μισογεμάτες κερκίδες.
Τέλος , μην ξεχνάμε πως η ΠΑΕ είναι επιχείρηση και αποσκοπεί στο κέρδος.Όταν λοιπόν αρχίζει και πουλάς το προϊον σου σαν μια ακόμη ψυχαγωγική υπηρεσία ( μέσω της οικογενειακής κερκίδας , αναβαθμίσει των media , twitter , facebook κτλ. ) και το αγαθό σου δεν είναι τόσο ποιοτικό (μέτριες εγκαταστάσεις ,χαμηλό ποδοσφαιρικό θέμα και έλλειψη ατμόσφαιρας.) οι "πωλήσεις" πέφτουν.Εδώ επίσης βοήθα και το γεγονός της υποβάθμισης της Σουπερ Λιγδ χωρίς την άεκ και έναν ανταγωνιστικό άρη που σημαίνει και λιγότερο καταναλωτικό ενδιαφέρον.
Εγώ ζώντας στην επαρχία και στη νεαρή ηλικία που βρίσκομαι βλέπω συνομήλικους φίλους και γνωστούς
να διατηρούν την τρέλα τους για την ΠΑΟΚΑΡΑ ακόμα και με την αρκετά κακή πορεία του αγωνιστικού τμήματος κυρίως του αγωνιστικού κομματιού αλλά δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα.
Ενδεικτικά να αναφέρω πως η Δυτική Μακεδονία έχει περίπου 60% ανεργία και πως μία εκδρομή κοστίζει περίπου 30 με 40 ευρώ(=2 μεροκάματα).
Δεύτερον καλώς η κακώς ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα είχε μια επαναστατική φλόγα και οπαδική μαγκιά(για το οποίο όλοι
μας νομίζω είμαστε υπερήφανοι).Αυτό συνεπάγει οτί ένα μεγάλο μέρος αυτού του λαού θα είναι θερμόαιμο και απερίσκεπτο , επαναστατικό και πολλές φορές αλήτικο.Όταν λοιπόν προσπαθείς να εκπολιτίσεις αυτό το κομμάτι του κόσμου , το αποτέλεσμα θα είναι οι μισογεμάτες κερκίδες.
Τέλος , μην ξεχνάμε πως η ΠΑΕ είναι επιχείρηση και αποσκοπεί στο κέρδος.Όταν λοιπόν αρχίζει και πουλάς το προϊον σου σαν μια ακόμη ψυχαγωγική υπηρεσία ( μέσω της οικογενειακής κερκίδας , αναβαθμίσει των media , twitter , facebook κτλ. ) και το αγαθό σου δεν είναι τόσο ποιοτικό (μέτριες εγκαταστάσεις ,χαμηλό ποδοσφαιρικό θέμα και έλλειψη ατμόσφαιρας.) οι "πωλήσεις" πέφτουν.Εδώ επίσης βοήθα και το γεγονός της υποβάθμισης της Σουπερ Λιγδ χωρίς την άεκ και έναν ανταγωνιστικό άρη που σημαίνει και λιγότερο καταναλωτικό ενδιαφέρον.