29.Juan Manuel Insaurralde
-
Re: Juan Manuel Insaurralde
apisteuto taklin.....olivares έγραψε:Bienvenido a PAOK El Chaco.
[youtube]UTiSjFShujg[/youtube]
- desperando
- Επικοινωνία:
ενεργοποιηστε απο το τωρα την οψιον, δεν ειναι δυνατον αυτα τα μουτρα να μην παιξουν στον ΠΑΟΚ μπαλα

Θελω πρωτη εμφανιση στην τουμπα και γκολ με καρφωτη κεφαλι και να δω μετα ποσα καρεκλακια θα κουτρουβαλισω απο τα γελια οταν θα φωναζει?
ολη η τουμπα το ονομα σου

Με αυτή την αλητόφατσα,ο παίκτης δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ. Απλά δεν υπάρχει ο τύπος.
Επιτέλους,στόπερ σκληροτράχηλος και δυναμικός.Επιτέλους.Ανυπομονώ να δω δίδυμο με τον Βίτορ.
Επιτέλους,στόπερ σκληροτράχηλος και δυναμικός.Επιτέλους.Ανυπομονώ να δω δίδυμο με τον Βίτορ.
- billospaok_4
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝΕ ΤΙ ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ
!

Σπόρε, η ρήτρα στα τέλη του μήνα της Ήρας είναι 2 ζεστά χαρτιά εκ των οποίων το 25% του λαλα πηγαίνει στη Boca που διατηρούσε το αντίστοιχο ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του El Chaco και λύσης του 4ετους συμβολαίου του που έξεπνεε το 2016 και όχι το 2015 όπως έχει λανθασμένα γραφτεί ακόμη και σε έγκυρες πηγές πληροφόρησης.
2 χαρτιά για 30 χρόνο που δεν υπολογίζουν κ με μεγάλο συμβόλαιο η Σπάρτακ δεν πέρνει με ΤΙΠΟΤΑ.. Ας παίξει ο juan καλά κ μετά θα δείξει... Αν πραγματικά γουστάρει κ αυτός κ θελει να μείνει θα τα βρούνε οι ομάδες εύκολα... Κ εμείς θα πάρουμε τν παίκτη κ η Σπάρτακ θα τον ξεφορτωθεί...olivares έγραψε:Σπόρε, η ρήτρα στα τέλη του μήνα της Ήρας είναι 2 ζεστά χαρτιά εκ των οποίων το 25% του λαλα πηγαίνει στη Boca που διατηρούσε το αντίστοιχο ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του El Chaco και λύσης του 4ετους συμβολαίου του που έξεπνεε το 2016 και όχι το 2015 όπως έχει λανθασμένα γραφτεί ακόμη και σε έγκυρες πηγές πληροφόρησης.
'Ασε ρε Δεμίρ να πάρουμε και εμείς έναν παίκτη καψούρα μου να πάρει και η Boca 500 χιλιάρικα από το Σαββίδη που δεν έχουν να φάνε οι άθρωπες να ανοίξουμε και επιτέλους δουλειές μαζί τους ενώ του έχει πάρει ήδη 400 ο Σπανός από τη Μερσέντες Μπενζ Πιτσουνίου.
[youtube]5ddnwyyGo4s[/youtube]
Κόνδορα τι θα πει El Chaco ?olivares έγραψε:'Ασε ρε Δεμίρ να πάρουμε και εμείς έναν παίκτη καψούρα μου να πάρει και η Boca 500 χιλιάρικα από το Σαββίδη που δεν έχουν να φάνε οι άθρωπες να ανοίξουμε και επιτέλους δουλειές μαζί τους ενώ του έχει πάρει ήδη 400 ο Σπανός από τη Μερσέντες Μπενζ Πιτσουνίου.
Α και προφέρεται ελ τσάκο ή ελ κάτσο ?
Ευχαριστώ !!
Welcome El Chaco ALITARA!!!!!!!!!!!!!!
ΟΚ παιδιά εγώ προσωπικά τέτεοια αλητεία δεν έχν δει ποτέ στη ζωή μου σε ποδοσφαιριστή. Θα κολλλησουμε με αυτή την παιχτούρα! Το videaki στο αρθρο στην κεντρική με τις κάρτες απλά δεν υπάρχει. Killer, Murderer, αλλά νιώθει και μπάλα για τη θέση του.
ΟΚ παιδιά εγώ προσωπικά τέτεοια αλητεία δεν έχν δει ποτέ στη ζωή μου σε ποδοσφαιριστή. Θα κολλλησουμε με αυτή την παιχτούρα! Το videaki στο αρθρο στην κεντρική με τις κάρτες απλά δεν υπάρχει. Killer, Murderer, αλλά νιώθει και μπάλα για τη θέση του.