ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ. 15/12-17:15,NS2,Γηπεδο Νεας Σμυρνης
Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ. 15/12-17:15,NS2,Γηπεδο Νεας Σμυρνη
Θα ειμαι και εγω εκει να γκρινιαζω σε μια γωνια σαν τους παππουδες του μαπετ σοου. 

μεγαλη μερα αυριο , θα ειναι το πρωτο παιχνιδι που θα δουν τα πιτσιρικια μου ζωντανα στο γηπεδο κανονιστε ομαδα και οπαδοι να φυγουν χαρουμενα και βραχνιασμενα

ακυρα ολα τα πιθανα σχηματα που βαλατε
Ο Νέσιντ ειναι εκτος αποστολης.......
Ο Νέσιντ ειναι εκτος αποστολης.......
τον Λεοζίνιο τον έχει σίγουρα δανεικό απο κει. Δεν ξέρω αν έχει αλλον.shark4 έγραψε:ΔΙΠΛΟ και να τελειωνουμε ..... :ugeek:
Η Καλλονη μου αρεσει αλλα μονο για αυτο
![]()
Υ.Γ. Επειδη δεν το ξερω ...Η εν λογω ομαδας της Λεσβου ανηκει στα παραρτηματα της ΔΕΚΟ?
- thanos-xanthi
πολύ άκυρο τον Νέσιντ εκτός αποστολής..
απο τη στιγμή που ειναι τελειως ντεφορμε ο κλαους, με ποιον θα παιξει μπροστα?
μονο τον σαλπι?
απο τη στιγμή που ειναι τελειως ντεφορμε ο κλαους, με ποιον θα παιξει μπροστα?
μονο τον σαλπι?
-
ο παγκοσμιος κλασης σεντερ φοραρα που εχουμε ο κλαους για οσους δεν καταλαβαν παλι βασικος θα ειναι ακουγεται χμμμ και αναντικαταστατος οπως παντα..εγω προσωπικα θα γελασω αυριο παλι μαζι του.κατα τα αλλα καθαρη και παντελονατη νικη ειναι αυριο να ξερετε 

Νικη μονο Νικη!
Ολισε θα βαλει αντι Ποζογλου απο οτι βλεπω τωρα στο νοβα.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ...ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΕ...ΦΤΑΝΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ...paokpantou έγραψε:ο παγκοσμιος κλασης σεντερ φοραρα που εχουμε ο κλαους για οσους δεν καταλαβαν παλι βασικος θα ειναι ακουγεται χμμμ και αναντικαταστατος οπως παντα..εγω προσωπικα θα γελασω αυριο παλι μαζι του.κατα τα αλλα καθαρη και παντελονατη νικη ειναι αυριο να ξερετε
-
οχι φιλαρακι δεν θα χαμογελασω..θα χαμογελασω επειδη θα κερδισει η ομαδα..φτανει με τον ντεμεκ φορ αθανασιαδη φτανει μας κουρασε.ενας ειναι το φορ στον ΠΑΟΚ αλλα ακομα παιζει στην κ20..ευθυμης κουλουρης!για οσους βλεπουν κ20 θα καταλαβουν και θα συμφωνησουν μαζι μουvasilis.A έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ...ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΕ...ΦΤΑΝΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ...paokpantou έγραψε:ο παγκοσμιος κλασης σεντερ φοραρα που εχουμε ο κλαους για οσους δεν καταλαβαν παλι βασικος θα ειναι ακουγεται χμμμ και αναντικαταστατος οπως παντα..εγω προσωπικα θα γελασω αυριο παλι μαζι του.κατα τα αλλα καθαρη και παντελονατη νικη ειναι αυριο να ξερετε
-
να κατι τετοια χαζα να μην εκανε ο χουμπ και θα τον πηγαινα με χιλια.τωρα ξαφνικα θα παιξει ο ζογκλερ..ενω βαζεις τον πιτσιρικο την πεμπτη για δεκα λεπτα και χαζευουν ολοι..συνεχισε το βρε ολλανδε ο ποζογλου το κατεχει περισσοτερο απο τον ολισε τον τσαπατσουληfwtis έγραψε:Νικη μονο Νικη!
Αποστολη, αυριο ειναι πολυ πιθανο να μπορεσω να ερθω... εισητηρια λενε ομως μονο απο Τουμπα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θα είμαι έξω από τις Θ2 και Θ3 γύρω στις 16:30. Θα είμαι μαζί με συναδέλφους και γείτονες. Τηλέφωνα έχουμε, οπότε θα βρεθούμε, πού θα πάει!
Ο Γιάνης και ο Ιάσωνας ακούνε;
αν τα καταφερω να σε παρω?

μου φαινεται απιθανο να μην εχει εκδοτηριο το ξερεις εγκυρα οτι μονο Τουμπα εισιτηρια?pgetsos έγραψε:Αποστολη, αυριο ειναι πολυ πιθανο να μπορεσω να ερθω... εισητηρια λενε ομως μονο απο Τουμπα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θα είμαι έξω από τις Θ2 και Θ3 γύρω στις 16:30. Θα είμαι μαζί με συναδέλφους και γείτονες. Τηλέφωνα έχουμε, οπότε θα βρεθούμε, πού θα πάει!
Ο Γιάνης και ο Ιάσωνας ακούνε;
αν τα καταφερω να σε παρω?
- kritikos44
θα εχει εκδοτηρια εξω απο το γηπεδο της Νεας Σμυρνης 100 %
ο Πανελληνιος δεν πηρε εισητηρια διοτι υποτιθεται θα παει μεμονωμενα ο κοσμος
10 και 15 ευρω
ο Πανελληνιος δεν πηρε εισητηρια διοτι υποτιθεται θα παει μεμονωμενα ο κοσμος
10 και 15 ευρω
- Μπαρκαρούτσος
Συναντήθηκαν η αποστολή του Π.Α.Ο.Κ. με την αποστολή της Καλλονής στο αεροδρόμιο..

Εξαφανίστε τους ρε τις βαλίτσες, κλέψτε τους κανένα δελτίο ή τις φανέλες να ψάχνονται και να μην κατεβάσουν ομάδα!
Με τον Μανούσο και τις ντόπες που έπαιρνε τελικά τι έγινε; Αγωνίζεται ακόμη αυτός;

Εξαφανίστε τους ρε τις βαλίτσες, κλέψτε τους κανένα δελτίο ή τις φανέλες να ψάχνονται και να μην κατεβάσουν ομάδα!

Με τον Μανούσο και τις ντόπες που έπαιρνε τελικά τι έγινε; Αγωνίζεται ακόμη αυτός;
joshua έγραψε:Θα ειμαι και εγω εκει να γκρινιαζω σε μια γωνια σαν τους παππουδες του μαπετ σοου.

- Ekatnetworkltd
Ένα μάτς πολύ κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ!Αν κερδίσει δεν θα γίνει τίποτα,Μαλιστα
πρέπει να κερδίσει και με πειστικό τρόπο!Αν φέρει αρνητικό αποτελέσμα θα ξεκινήση
Η αποδόμηση του HUUB!Θα αμφησβητηθεί και η δεύτερη θέση που έχουμε καπαρώση!
Θα ανοίξη η όρεξη για τους τελειωμένους απο κάτω (ατρόμητο,πάο,αστέρας τρίπολης)!
Αν κερδίσουμε υπάρχει και ενα 5% για κυνήγι του θρύνου!
Sent from my iPad using Tapatalk
πρέπει να κερδίσει και με πειστικό τρόπο!Αν φέρει αρνητικό αποτελέσμα θα ξεκινήση
Η αποδόμηση του HUUB!Θα αμφησβητηθεί και η δεύτερη θέση που έχουμε καπαρώση!
Θα ανοίξη η όρεξη για τους τελειωμένους απο κάτω (ατρόμητο,πάο,αστέρας τρίπολης)!
Αν κερδίσουμε υπάρχει και ενα 5% για κυνήγι του θρύνου!
Sent from my iPad using Tapatalk