Π.Α.Ο.Κ. - Απόλλων, Κυριακή 8/12/2013-15:00, NS2
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Απόλλων, Κυριακή 8/12/2013-15:00, NS2
Επειδή έχει τεχνική κατάρτιση προτείνω να δοκιμαστεί και ως αμυντικό χαφ. Είναι και αριστεροπόδαρος...
Θα ηταν καλη ευκαιρια να ξεκουραστει ο Τζιολης αλλα οι Νινης-Λορενς που θα μπορουσαν να τον καλυψουν ειναι εκτος. Κι ο Κατσουρανης μπορει αλλα κι αυτος το ιδιο κουρασνενος φαινεται τελευταια. Και μαλλον θα ειναι το ματς που θα ξεμπουκωσει επιτελους και ο Στοχ.
- john4serres
ΑποστόληςΑ έγραψε:Επειδή έχει τεχνική κατάρτιση προτείνω να δοκιμαστεί και ως αμυντικό χαφ. Είναι και αριστεροπόδαρος...
ο Ελληνας Luiz Gustavo δηλαδη...
- ΑποστόληςΑ
Αυτό θα φανεί. Απλά λέω ότι τέτοιοι αγώνες ενδείκνυνται για κάποιους, λίγους βέβαια, πειραματισμούς.
πιστεύω ότι ο Στέφενς, θα βάλει παίκτες για να ξεκαθαρίσει αν πρέπει να μείνουν η να φύγουν. Θα δώσει δηλαδή ευκαιρίες. Όπως παράδειγμα πιστεύω θα παίξει ο Ολίσε.
Realcon έγραψε:πιστεύω ότι ο Στέφενς, θα βάλει παίκτες για να ξεκαθαρίσει αν πρέπει να μείνουν η να φύγουν. Θα δώσει δηλαδή ευκαιρίες. Όπως παράδειγμα πιστεύω θα παίξει ο Ολίσε.
Σωστό μου ακούγεται αυτό.
Μπα εγω πιστευω τελειωσε ο Στεφενς με τον Ολισε. Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ο Γεωργιαδης παιξει πριν τον Ολισε.
Απλά πιστεύω ότι ο Στέφενς, θα δώσει τελευταίες ευκαιρίες στα "εύκολα" παιχνίδια σε ποδοσφαιριστές που θα κρίνει το μέλλον τους στον ΠΑΟΚ.
Τώρα αν είναι ο Ολίσε η ο Γεωργιάδης, αυτό θα το δούμε στην πορεία.
Τώρα αν είναι ο Ολίσε η ο Γεωργιάδης, αυτό θα το δούμε στην πορεία.
Εγω ειμαι ασχετος που πιστευω πως δεν υπαρχουν ευκολα ματς για τον ΠΑΟΚ?
Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν,αλλά υπάρχουν παιχνίδια που μπορείς να τα κάνεις εύκολα..
Δεν νομίζω πως ορισμένοι παίκτες χρειάζονται κ άλλες ευκαιρίες..Σε κάθε περίπτωση έχουν δείξει την αξία τους..
Ας πούμε ο Ολίσε μπορεί να μπει αλλαγή κάνα 20 λεπτο για να ξεκουράσει Λούκας ή Στοχ εν όψει Αλκμααρ,αλλά οτι και να κάνει δεν νομίζω να πείσει κανέναν πως αξίζει κάτι παραπάνω..Ή ο Νέσιντ που είναι φευγάτος δεν νομίζω να έχει κάτι να δείξει.
Δεν νομίζω πως ορισμένοι παίκτες χρειάζονται κ άλλες ευκαιρίες..Σε κάθε περίπτωση έχουν δείξει την αξία τους..
Ας πούμε ο Ολίσε μπορεί να μπει αλλαγή κάνα 20 λεπτο για να ξεκουράσει Λούκας ή Στοχ εν όψει Αλκμααρ,αλλά οτι και να κάνει δεν νομίζω να πείσει κανέναν πως αξίζει κάτι παραπάνω..Ή ο Νέσιντ που είναι φευγάτος δεν νομίζω να έχει κάτι να δείξει.
Συμφωνω για Ολισε αλλα διαφωνω για Νεσιντ (Αν και θα φυγει). Οι ευκαιριες πιστευω για Ολισε, Γεωργιαδη, Λοπεθ εχουν τελειωσει. Αντιθετως εχω ενα προαισθημα πως ισως δουμε Σπυροπουλο αριστερα με Τζαβελλα Βιτορ στοπερ.
Dimg4 έγραψε:Εγω ειμαι ασχετος που πιστευω πως δεν υπαρχουν ευκολα ματς για τον ΠΑΟΚ?
Εξαρταται. Για τον ΠΑΟΚ προ δυο μηνων ας πουμε ναι, ευκολο ματς η αν θες ματς που να μην το εκανε απο ευκολο δυσκολο δεν υπηρχε.
Εαν ομως η ομαδα μπει και παιξει οπως τα τελευταια ματς, δηλαδη μετα-καραισκακη, δεν θα εχει προβλημα για μια ευκολη νικη.
δεν ειναι κανενα ευκολο ποτε, ειδικα οσο πισω παιζουμε με την τυχη μας και οι φορ μας σκοραρουν με αιτηση ...αλλα ειναι ματς και για ροτεισον γιατι κποι παικες μας ειναι οριακα απο δυναμεις
- Ekatnetworkltd
Γιά μένα το μάτς δεν είναι και τόσο εύκολο!Θα ήθελα να δω αρχικά στο πρώτο ημίχρονο,στόπερ Βίτορ-Τσαβέλλας,
Αριστερά Λίνο,δεξιά Σκόνδρας!Εσωτερικός κόφτης (Κατσουράνης ή τζιόλης) και οι δύο έχουν κάψη φλάντζα τέλος πάντον!Δεξιά ο κίτσιου και αριστερά ο (Λάζαρ εδω το σκέφτομαι)!Αριστερά Στόχ δεξιά Λούκας και κορυφή Αθανασιάδης!(4-3-3)Έτσι και αλλιώς στο δεύτερο μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις!Το μόνο πρόβλημα είναι η Ουέφα,που δέν ξέρω πώς θα το χαρακτηρίση!
Αριστερά Λίνο,δεξιά Σκόνδρας!Εσωτερικός κόφτης (Κατσουράνης ή τζιόλης) και οι δύο έχουν κάψη φλάντζα τέλος πάντον!Δεξιά ο κίτσιου και αριστερά ο (Λάζαρ εδω το σκέφτομαι)!Αριστερά Στόχ δεξιά Λούκας και κορυφή Αθανασιάδης!(4-3-3)Έτσι και αλλιώς στο δεύτερο μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις!Το μόνο πρόβλημα είναι η Ουέφα,που δέν ξέρω πώς θα το χαρακτηρίση!
Βαλτε μια φωνη και για μας, τα εργαζομενα νιατα.