Π.Α.Ο.Κ-Αρης 3-1,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ-Αρης 3-1,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα
Καλά κάνει και τους κρατάει στον πάγκο, οι βλαχομαγκιές τέλος, ξενίχτια βρυσίδια και δεν συμαζεύεται τέλος, όποιος υποστηρίζει παίχτη που ξεφεύγει πρέπει να σκεφτεί κάποια πράγματα. Καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ φέτος με MVP τον τερματά του Άρη, θα μπορούσε να λήξει και 5-0 αν δεν είχαν φάρδος. Πολύ γκρίνια μάγκες, αδικαιολόγητη, ας ηρεμήσουμε λίγο γιατί έρχεται σερί πάλι και ευρωπαικά ματς και μεταγγραφές και πολλά καλά, ηρεμία και πίστη στο κάτω-κάτω απ'τον ΟΣΦΠ έχασα όχι απ'τον Τύρναβο. Απαράδεκτο να κερδίζεις ντέρμπι και να γιουχάρεις, καλά τα κραξίδια, ας κάνουμε λίγο και μεις την αυτοκριτική μας.ΣΥγχαρητήρια στην ομάδα για την μεγάλη νίκη και την ανατροπή ΠΑΛΙ, μπα τυχαίο θα ναι, τότε με τον Σάντος...
γ ια να τον ξυπνήσει ο πάγκος.iliasp έγραψε:Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν ηταν ουτε ο Στοχ ουτε ο Λουκας στην αρχικη ενδεκαδα? Αυτα ουτε ο Δωνης δεν τα εκανε.
Όπως και έγινε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Κυρ 24 Νοέμ 2013, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γιατι οταν ηταν στα προηγουμενα παιγχνιδια εβλεπες μπαλαρα?iliasp έγραψε:Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν ηταν ουτε ο Στοχ ουτε ο Λουκας στην αρχικη ενδεκαδα? Αυτα ουτε ο Δωνης δεν τα εκανε.
Λούκας και Στόχ δίκαια στον πάγκο ( και ο Βούκιτς που "δεν μπορεί" ). Αυτοί ευθύνονταν για το αίσχος του Καραϊσκάκη. Οι εθνοσημοφόροι, αντίθετα, πετούσαν.
Στόχ και Βούκιτς πήραν το ματς επ' ώμου γιατί είναι προσωπικότητες εκτός από παιχταράδες. Είδαν και οι τυφλοί ότι σε αυτόν τον ΠΑΟΚ είναι αμαρτία να μην πάρουν τη φανέλα του βασικού σπίτι τους.
Πρώτη προτεραιότητα είναι να πάρουμε 2-3 τέτοιους παίκτες ακόμη και να μην αυτοκτονήσουμε διώχνοντας έναν τέτοιον που έχουμε ήδη.
Ελπίζω ο Ταξίαρχος Καβαλιεράτος να τον συγχωρήσει που διανοήθηκε να υψώσει ανάστημα μπροστά του.
EDIT: MVP Κλάους λέει η ΠΑΕ.

Στόχ και Βούκιτς πήραν το ματς επ' ώμου γιατί είναι προσωπικότητες εκτός από παιχταράδες. Είδαν και οι τυφλοί ότι σε αυτόν τον ΠΑΟΚ είναι αμαρτία να μην πάρουν τη φανέλα του βασικού σπίτι τους.
Πρώτη προτεραιότητα είναι να πάρουμε 2-3 τέτοιους παίκτες ακόμη και να μην αυτοκτονήσουμε διώχνοντας έναν τέτοιον που έχουμε ήδη.
Ελπίζω ο Ταξίαρχος Καβαλιεράτος να τον συγχωρήσει που διανοήθηκε να υψώσει ανάστημα μπροστά του.
EDIT: MVP Κλάους λέει η ΠΑΕ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Κυρ 24 Νοέμ 2013, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιο ντερμπυ, με ομαδα Β' Εθνικης παιζαμε..sotos26 έγραψε:. Απαράδεκτο να κερδίζεις ντέρμπι και να γιουχάρεις
Μια χαρά το πήγε ο προπονητής, με αυτούς που του δώσανε... Παίζουν αυτοί που πάνε καλά στους αγώνες και στις προπονήσεις, ο Στοχ και ο Λούκας λόγω πρόσφατου κολοβαρέματος έφαγαν πάγκο, οι αντικαταστάτες δεν μπόρεσαν και ξαναγύρισε στους αρχικούς. Προφανώς δεν κάνει συμβιβασμούς ο Στέφενς και καλά κάνει.
εγώ άλλο κατάλαβα
ότι με τα σαπάκια πού έχω ,ούτε τον ρούλη δε νικώ...
έβαλε για 20΄
3 πιο ποιοτικούς παίκτες & το γύρισε στο χαλαρό,
οπότε φέρε σοβαρούς μπαλαδόρους και άν δεν δείς μπαλίτσα, τότε κράξε.
για τήν ώρα μιά χαρά και δυό τρομάρες
ότι με τα σαπάκια πού έχω ,ούτε τον ρούλη δε νικώ...
έβαλε για 20΄
3 πιο ποιοτικούς παίκτες & το γύρισε στο χαλαρό,
οπότε φέρε σοβαρούς μπαλαδόρους και άν δεν δείς μπαλίτσα, τότε κράξε.
για τήν ώρα μιά χαρά και δυό τρομάρες

Η Παε ανακυρηξε πολυτιμότερο παίκτη τον Κλάους
Αλλο ματς βλεπαν?
Αλλο ματς βλεπαν?
- navigator11
Ειδικά ο συγκεκριμένος αγώνας δε νομίζω να προσφέρεται για κρίσεις.Ο προηγούμενος πάλι ανέδειξε κατά τρόπο,που δε θέλω να σχολιάσω,θέματα.
Το πέρας του Γενάρη,με τις προσθήκες,που θα γίνουν,θα δώσει απαντήσεις στο που θέλει να βαδίσει αυτή η ομάδα και αν υπάρχει ελπίδα να το πετύχει σχετικά σύντομα.Προς το παρόν απέχει αρκετά.Έτσι τουλάχιστο θέλω να πιστεύω!
Το πέρας του Γενάρη,με τις προσθήκες,που θα γίνουν,θα δώσει απαντήσεις στο που θέλει να βαδίσει αυτή η ομάδα και αν υπάρχει ελπίδα να το πετύχει σχετικά σύντομα.Προς το παρόν απέχει αρκετά.Έτσι τουλάχιστο θέλω να πιστεύω!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++karlat85 έγραψε:γ ια να τον ξυπνήσει ο πάγκος.iliasp έγραψε:Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν ηταν ουτε ο Στοχ ουτε ο Λουκας στην αρχικη ενδεκαδα? Αυτα ουτε ο Δωνης δεν τα εκανε.
Όπως και έγινε
πόσο σιγουρος ειμαι οτι αυτοι που βγαλανε mvp τον κλαους κανανε και τονμεταγραφικο σχεδιασμο...karlat85 έγραψε:Η Παε ανακυρηξε πολυτιμότερο παίκτη τον Κλάους
Αλλο ματς βλεπαν?

Συμπέρασμα του Ματσ!!!
1.Ο ΠΑΟΚ μετα βίας συμπληρώνει σοβαρή 11άδα!!! Για αναπληρωματικούς ούτε λόγος!!!
2.Ο πάγκος θεραπέυει!!!!!
Ευγε στον Χούμπ για το μάθημα που δίδαξε σε πάικτες και διοίκηση!!!!
Θ΄ελει κάκαλα για να ρισκάρεις προκειμένου να πέις ξεκάθαρα αυτό που θές!!!!!

1.Ο ΠΑΟΚ μετα βίας συμπληρώνει σοβαρή 11άδα!!! Για αναπληρωματικούς ούτε λόγος!!!
2.Ο πάγκος θεραπέυει!!!!!

Ευγε στον Χούμπ για το μάθημα που δίδαξε σε πάικτες και διοίκηση!!!!
Θ΄ελει κάκαλα για να ρισκάρεις προκειμένου να πέις ξεκάθαρα αυτό που θές!!!!!

- sotiris1960
- Επικοινωνία:
ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΜΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΜΕ 3 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ (ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ-ΕΞΑΡΙ-ΟΚΤΑΡΙ) ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ ΓΙΑΤΙ ΟΛΙΣΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΠΑΓΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΑΔΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΜΕ.ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ,ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΕΧΟΥΜΕ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ),ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.
Μα πραγματικα δεν υπαρχει αλλη εξηγηση, προσπαθουν να ανεβασουν την αξια του Κλαους οσο περισσοτερο γινεται.
Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν οτι εδώ δεν είναι το τσαρδί τους, στα @@ η εθνική και οι εμφανίσεις εκεί, ή αν παίζεις καλά ή όχι στο ματς. Και τον Χάζαρντ να είχα αν έκανε παχιά και νταηλίκια να πα΄ρει τον μπούλο. Το ότι μπήκαν και κάναν το αυτονόητο, παίξαν όπως μπορούν δεν λέει κάτι σε μένα.Άλλο η απόδωση και άλλο το πειθαρχικό, σας αρέσει δε σας΄αρέσει η ομάδα έχει ιεραρχία και εσωτερικό κανονισμό, αν είσαι τρόμπας άιντε..άλλο η ενίσχυση το ότι η ομάδα έχει χτυπητές αδυναμίες δεν σημαίνει ότι οι υπάρχοντες αθλητές θα το κάνουν το μαγαζί ρδέλο.Άλλο το να άλλο το άλλο.¨Οσο για τον Κλάους? Μια χαρά πήγε μάγκες και ο Λόρενς και όλοι μη βλέπετε ότι θέλετε, Ο ΠΑΟΚ είχε πάλι τους γνωστούς αδύναμους κρίκους στο 11 και στο 8, μια χαρά είναι στο 9, αν έβαζε και το γυριστό παίζει να το αφιέρωνε στον CCCP