Π.Α.Ο.Κ.-αρης 9/10/13 7μμ ΔΤ
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Re: Π.Α.Ο.Κ.-αρης 9/10/13 7μμ ΔΤ
Το γήπεδο της Πυλαίας, απ' ό,τι με πληροφορεί ένας συνάδελφός μου που γνωρίζει πολύ καλά τα μπασκετικά, δεν έχει άδεια πυρασφάλειας, λόγω μη πληρωμής του ηλεκτρικού ρεύματος, επί σειρά ετών. Η ΚΑΕ παίρνει παρατάσεις προκειμένου να γίνει ρύθμιση των χρεών (διακανονισμός) με τη ΔΕΗ.
- KalamarGiannis
Το ευχάριστο είναι ότι θυσιάζοντας 3 μέρες άδεια καταφέρνω να πάω παλατάκι απόψε...
Είδα το πυκνό πρόγραμμα της ομάδας που έρχεται και ζήλεψα τους εν Σαλονίκη αδελφούς που θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά την ομάδα σε τόσα ματς...
για πρώτη φορά στη ζωή μου, η μεγάλη απόσταση (που περσι δεν με σταμάτησε) σε συνδυασμό με τον μικρό μου ΠΑΟΚτσή, δεν επιτρέπουν πολλά πολλά, και θα χάσω δυστυχώς πολλά ματς. Φυσικά το διαρκείας πάλι θα το πάρω, μην χαλάσει το σερί 10ετίας, αλλά ... οι απουσίες εμένα μου στοιχίζουν. Από 500 πιστοί, θα είστε φέτος -1.
Ελπίζω να βρεθούν άλλα αλάνια νἀγαπήσουν την ομάδα και να συμπαρασταθούν όπως πρέπει, με παρουσία, φωνή, χωρίς έκτροπα.
Εύγε στη Διοίκηση για το φετινό ρόστερ που είναι το πιο γεμάτο των τελευταίων ετών, ΕΥΓΕ και για τη νέα φανέλα που θα πάρω οπωσδήποτε, ΈΥΓΕ και για την μπουτίκ! έτσι είναι το σωστό, να τα βλέπουμε αυτά.
Τώρα, μόνο μην ξεχάσουνε να πάρουνε σέντερ κι εγώ είμαι ευχαριστημένος ότι και να γίνει αγωνιστικά.
Α, μόνο από το σκουλίκι μην χάσετε. Σκίστε τους!!
Είδα το πυκνό πρόγραμμα της ομάδας που έρχεται και ζήλεψα τους εν Σαλονίκη αδελφούς που θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά την ομάδα σε τόσα ματς...
για πρώτη φορά στη ζωή μου, η μεγάλη απόσταση (που περσι δεν με σταμάτησε) σε συνδυασμό με τον μικρό μου ΠΑΟΚτσή, δεν επιτρέπουν πολλά πολλά, και θα χάσω δυστυχώς πολλά ματς. Φυσικά το διαρκείας πάλι θα το πάρω, μην χαλάσει το σερί 10ετίας, αλλά ... οι απουσίες εμένα μου στοιχίζουν. Από 500 πιστοί, θα είστε φέτος -1.
Ελπίζω να βρεθούν άλλα αλάνια νἀγαπήσουν την ομάδα και να συμπαρασταθούν όπως πρέπει, με παρουσία, φωνή, χωρίς έκτροπα.
Εύγε στη Διοίκηση για το φετινό ρόστερ που είναι το πιο γεμάτο των τελευταίων ετών, ΕΥΓΕ και για τη νέα φανέλα που θα πάρω οπωσδήποτε, ΈΥΓΕ και για την μπουτίκ! έτσι είναι το σωστό, να τα βλέπουμε αυτά.
Τώρα, μόνο μην ξεχάσουνε να πάρουνε σέντερ κι εγώ είμαι ευχαριστημένος ότι και να γίνει αγωνιστικά.
Α, μόνο από το σκουλίκι μην χάσετε. Σκίστε τους!!

- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
εικόνες του παρελθόντος που οφείλουμε να επαναλάβουμε απόψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
http://www.dailymotion.com/video/x15qfl ... E%BF_sport
ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 96-99 το τρίποντο του Bane σε μηδέν χρόνο από το κέντρο!!!
ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 96-99 το τρίποντο του Bane σε μηδέν χρόνο από το κέντρο!!!
Ποσοι εδω ειναι αρκετα μεγαλοι ωστε να το θυμουντε live το τριποντο? 

Πφφφφφφφφφφ
10 χρονων τοτε εβλεπα το ματς απο την τηλεοραση γιατι ο πατερας μου θεωρησε οτι ημουν μικρος για το γηπεδο.
Ως τοτε ελεγα οτι ημουν απλα ΠΑΟΚ, αλλα το συγκεκριμενο τριποντο και ο τροπος που κερδισαμε το ματς αλλαξε την ζωη μου. Εκανε το αιμα ασπρομαυρο, εμενα αρρωστο με την αρρωστια και ολα μπηκαν στο σωστο δρομο.
ΜΠΑΝΕ σε ευχαριστω που μ' εκανες ΠΑΟΚ!!!

10 χρονων τοτε εβλεπα το ματς απο την τηλεοραση γιατι ο πατερας μου θεωρησε οτι ημουν μικρος για το γηπεδο.
Ως τοτε ελεγα οτι ημουν απλα ΠΑΟΚ, αλλα το συγκεκριμενο τριποντο και ο τροπος που κερδισαμε το ματς αλλαξε την ζωη μου. Εκανε το αιμα ασπρομαυρο, εμενα αρρωστο με την αρρωστια και ολα μπηκαν στο σωστο δρομο.
ΜΠΑΝΕ σε ευχαριστω που μ' εκανες ΠΑΟΚ!!!

- PAOKSaLoNiCa
Πατήστε τα σκουλήκια !!! Κρίμα να εχω φροντ ...
Sent from my iPhone using the force.
Sent from my iPhone using the force.
Χα κι εγω τοσο περιπου ειμουνα stelyk.
Αξεχαστη μου εχει μεινει η αντιδραση του πατερα μου με το που μπαινει το τριποντο...πεταγεται απο τον καναπε και αρχιζει να φωναζει "ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΕΕΕΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΕΕΕΕΕ"
Αξεχαστη μου εχει μεινει η αντιδραση του πατερα μου με το που μπαινει το τριποντο...πεταγεται απο τον καναπε και αρχιζει να φωναζει "ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΕΕΕΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΕΕΕΕΕ"
-
CCCP έγραψε:Ποσοι εδω ειναι αρκετα μεγαλοι ωστε να το θυμουντε live το τριποντο?
έλα ρε φίλε μέσα ήμουνα στην κεντρική θύρα που γαινόταν από την τηλεόραση,νομίζω την 7
πάνω πάνω και όταν μπήκε το τρίποντο βρέθηκα περίπου 20 σειρές πιο κάτω
Δευτέρα απόγευμα το ματς,κατευθείαν από το σχολείο πήγαμε