Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Χακόμπο
9
11%
Κίτσιου
3
4%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
1
1%
Λίνο
4
5%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
1
1%
Νίνης
22
26%
Λούκας
1
1%
Στοχ
1
1%
Σαλπιγγίδης
38
45%
Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
5
6%
Νέτσιντ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 85

Άβαταρ μέλους
apaikto$

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από apaikto$ »

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε μία σημαντική νίκη που αν οι ποδοσφαιριστές μας είχαν περισσότερη ψυχραιμία και καθαρότερο μυαλό το σκορ θα τελείωνε με διαφορά τουλάχιστον δυο τερμάτων. Για να μη μιλήσω για τεσσάρα ... με δεδομένο ότι υπήρξαν καλές ευκαιρίες για να ξεφύγει το σκορ. Ο ατιπαλος ήρθε με στόχο να καταστρέψει το παιχνίδι και ότι πάρει. Αυτή τη φορά δε πήρε τίποτα. Πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Συνέχεια έτσι ανεβαίνει Τούμπα.

Συμφωνώ με sourmentes αναφορικά με το χρονικό διάστημα 20-65 που ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα πρέπει να διορθωθούν κάποια λάθη όπως αυτά των μεταβιβάσεων. Μιλάμε για κάποια παιδιαρδη που κόστισαν και σε κάρτες. Απαιτείται πειθαρχία από ΟΛΟΥΣ του παίκτες του ΠΑΟΚ!

Για τη διαιτησία ας πει και η ΠΑΕ κάτι.

:pano:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

joshua έγραψε:Σημαντικη νικη,σημαντικο το οτι ειχαμε πολλες τελικες αλλα ποδοσφαιρο ΜΗΔΕΝ και επιτελους οχι αλλο διαιτησια,δεν μας ταιριαζει.
Οχι josh, μόνο διαιτησία θα μιλάμε, μέχρι να αλλάξει κάτι είναι η 9η αγωνιστική και πάλι 9ο παιχνίδι και σε κόβουν συνέχεια το ρυθμό, δε μπρούμε να μιλάμε για μπάλα όταν ο ΚΑΘΕ παίχτης σου έχει το νου του πως θα πάρει τη μπάλα μέσα απο καρατιές, πως θα αμυνθεί στην περιοχή χωρίς να πάρεις πέναλτι, να γίνονται 3 πεναλτι υπέρ να δίνει το ένα, να είσαι πρώτος στη Λίγκα σε κάρτες λες και είσαι ομάδα που πάει να σωθεί. Για να παίξεις ποδόσφαιρο, που όλοι θέλουμε εννοείται, πρέπει και να σ'αφήνουν. Όλα έχουν να κάνουν με το ρυθμό, ας πετούσε τον παίχτη του ΠΑΟ με κόκκινη στο πέναλτι και θα σου λεγα εγώ μπάλα. Μη ξεχνάς οτι κουτσά στραβά θα κέρδιζες στο Ηράκλειο αν σου δινε το πέναλτι στο ημίχρονο, θα σουν πρώτος! Μη λέμε ότι θέλουμε, εγώ προσωπικά θέλω να μιλάω μόνο για μπαλίτσα αλλά εδώ δε σ'αφήνουν ρε φίλε να χαρείς ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μαλλον το παρεξηγησες karabil...
Ειρωνικα το λεει.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

λυση αμεσως στα αμυντικα χαφ μετα το 60 περπαταγαν και οι δυο ,στο πρωτο ημιχρονο λες και ειχε ναρκοπεδιο στον αξονα και απαγορευονταν να παιξουμε απο εκει μεγαλο παιχνιδι ο νινης,
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Να βοηθησει το βαζελο με το πεναλτι ειπα ρε αδερφε αν μιλας για μενα.Αν εβαζες τα δυο τετ α τετ δε θα ειχε νοημα να δωσει το πεναλτι στο ζελο!Πιες ενα καφε αδερφε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Κυρ 06 Οκτ 2013, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

εμένα σε γενικές γραμμές μου άρεσε η ομάδα. Είδα επιτέλους λίγο νεύρο και δίψα για τη νίκη. Κάναμε πολλές τελικές και μόνο από τύχη το σκορ έμεινε σε αυτά τα επίπεδα . Αν δεν ήμασταν επιπόλαιοι θα είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι πολύ πιο νωρίς.

Ο βάζελος έδειξε αυτό που περιμέναμε - μια συμπαθητική νεανική ομάδα που τρέχει σωστά αλλά πολύ δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθει στη πίεση ενός τέτοιου παιχνιδιού. Αντιθέτως , εγώ είδα μια ομάδα να έχει ξεκάθαρο στόχο μέσα στο γήπεδο , να δείχνει επιθετική αλλά τα πολλά λάθη να καταστρέφουν τη καλή εικόνα.

Αν δεν είχα σε πολύ κακή μέρα Λίνο-Λάζαρ και 1-2 άλλους θα έγραφε 4-5 το κοντερ

Με δεδομένο το ευρωπαικό παιχνίδι τη Πέμπτη... είμαι πολύ ευχαριστημένος
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

αν δεν έπιανε το τετατετ ο Χακόμπο (MVP για μένα) στο 1-1 και έμπαινε το πέναλτι...
τώρα θα είχαμε τρελή μίρλα...
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Για μια ακόμα φορά η ομάδα μπήκε χαλαρή και αυτό δεν βλέπω να προβληματίζει κανένα . Χωρίς να έχω δει στατιστική πιστεύω ότι κάναμε πολλά αβίαστα λάθη στις μεταβιβάσεις . Το χειρότερο είναι ότι δεν πιέσαμε όσο έπρεπε μια ομάδα που έδειξε ότι έχει εύκολο το λάθος.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

sourmenetes έγραψε:Μαλλον το παρεξηγησες karabil...
Ειρωνικα το λεει.
Αν παρεξηγησα... φιλε joshua σορρυ... ας παω να κοιμηθω τωρα....
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

karabill έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Μαλλον το παρεξηγησες karabil...
Ειρωνικα το λεει.
Αν παρεξηγησα... φιλε joshua σορρυ... ας παω να κοιμηθω τωρα....
:nairepaok:
Νομιζα για αλλου πηγαινε..
Δεν ξερω...Οτι και να ναι μη χαλας το βραδυ σου.
Νικη και τελος.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Πω πω μπερδεψαμε τα μπουτια μας με φαινεται :opaokara: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

don pablo έγραψε:λυση αμεσως στα αμυντικα χαφ μετα το 60 περπαταγαν και οι δυο ,στο πρωτο ημιχρονο λες και ειχε ναρκοπεδιο στον αξονα και απαγορευονταν να παιξουμε απο εκει μεγαλο παιχνιδι ο νινης,
Ο λαζαρ "κολωσε" και δεν επαιρνε νομιζω συνειδητα τη μπαλα στο πρωτο ημιχρονο εχοντας 2 τραγικα λαθη...
Δεν ειχε ψυχολογια και καλα εκανε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τελειώνουν με συνοπτικές.Είχαν οι λαγοί την ευκαιρία να πάρουν πόντο όταν έπρεπε να'χαν φύγει με 2 ακόμα τεμάχια στην καμπούρα.Κάποια άλλη φορά θα την "πατήσουμε".
Η ομάδα πρέπει να "σφίξει".Μα μέσω συστήματος,μα μέσω μετεγγραφών,κάτι πρέπει να γίνει όσο ακόμα οι όποιες απώλειες είναι ελεγχόμενες.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Προστατεύστε όσο θέλετε αυτό την αθλιότητα που βλέπουμε. Η μπάλα δεν ξεχάσαμε πως παίζεται..και έχει από τον καιρό του Μπόλονι να δούμε κάτι. Τώρα αν κάποιοι βλέπετε μπάλα για να πείτε ότι βλέπετε κάτι και επειδή κερδίσαμε μια ομάδα που έπαιζε με 7 20χρονους εμένα δε μου λέει τίποτα απολύτως.
:pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειπα εγω οτι μας βοηθησε η διαιτησια;;;; Εγω ειπα απλα οτι δεν αντεχω την μουρμουρα μας για την διαιτησια η οποια προερχεται περισσοτερο απο το τι δεν δινεται στον γαυρο παρα απο το τι δινεται η οχι σε εμας.Σημερα πεζαμε απεναντι σε εναν βαζελο με ρισβανη,τριανταφυλοπουλο και ντινα και σε κανενα σημειο δεν ειδα πλανο σχεδιο σωστη αναπτυξη με εναν αξονα κυριως που για αλλο ενα παιχνιδι ηταν λιγος.Τεσπα πραγματικα δεν καταλαβαινω τι ακριβωε συμβαινει στην ομαδα και περιμενω να δω τι θα αλλαξει στο μελλον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”