paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Midenisti για τον δικέφαλο λέω.Αλλά από ότι κατάλαβα εσύ πήρες την φανέλα που έχει μόνο έναν ξερό δικέφαλο.Οχι ολόκληρη την ασπίδα.Οπως είναι κανονικά.Και σε ότι μπλούζα και να πάρεις το σήμα είναι στάμπα.Πουθενά ραμμένο.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Lock αδερφέ αυτές που δουλεύουν στην μπουτίκ είναι άστα να πάνε.Δεν ξέρουν την τύφλα τους.Πριν λίγες μέρες είχε δώσει συνέντευξη στα σπορ κάποιος από την διοίκηση δεν θυμάμαι ποιος ο οποίος είναι υπεύθυνος σε αυτά τα θέματα και είπε ότι για φέτος ετοιμάζουν 4 στολές(η ριγέ,η μαύρη,η άσπρη,και μία πιθανόν πάλι μπλε όταν θα παίζουμε με ομάδα που φοράει και αυτή ασπρόμαυρη.Αν και εμένα μου αρέσει η πορτοκαλί σε τέτοιες περιπτώσεις.Οπως κάνει η Βαλένθια χρόνια τώρα,και όπως φορούσαμε πορτοκαλί στο ματς με την Μέταλουρκ) οι οποίες είναι έκπληξη και θα ξετρελάνουν τον κόσμο.Και η ριγέ δεν θα χει καμία σχέση με την περσινη.Αυτό έλειπε δηλαδη να ταν η ίδια με την περσινή
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

fofanaserres έγραψε:Αλλά από ότι κατάλαβα εσύ πήρες την φανέλα που έχει μόνο έναν ξερό δικέφαλο.
Ναι. Τότε δεν είχε και άλλες.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

παιδια οι φανελες puma στο ευρο ηταν γαματες. υπιρξαν με γιακα και χωρης.μακαρη να εχοθμε την ιδια ποιοτιτα.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Εικόνα

Εικόνα

:twisted:
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Τα σπάει.Αντε να δούμε και την μαύρη και την ριγέ(στην οποία δίνω την περισσότερη βάση)και την 4η η οποία θα την φοράμε όταν παίζουμε με ομάδα που φοράει ασπρόμαυρα θα ναι μάλλον μπλε χρώμα πάλι,αν και εγώ θέλω πορτοκαλί σαν 4η.Οπως έχει μια ζωή η Βαλένθια και όπως είχαμε φορέσει στο ευρωπαικό ματς με την Μέταλουρκ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΤΑΜΠΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣ@Σ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ.....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δες χορταρακι φιλε ερασιτεχνικο γηπεδο με ενα τονο βροχη........
Πουπουλο....
Οχι σαν τα δικα μας τα ερασιτεχνικα τα εχω σιχαθει.....
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Αυτές οι φανέλες πότε θα είναι στην μπουτίκ;
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

εγω πηγα να παρω τις προαλλες μια πετσετα για την θαλασσα που να χει πανω τον δικεφαλο γιατι παω διακοπες σιφνο και θελω να φαινεται ο δικεφαλος και ειχε μονο κατι μαλακιες της πουμα χωρις σταμπα,σκετη παπαρια.
Ελπιζω να αναβαθμιστει η μπουτικ.
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο Τζέτζης (υπεύθυνος τμήματος marketing) ήταν αυτός που έλεγε για το θέμα (ότι θα βγούν 4 νέες φανέλες) :wink:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καιρός ήταν επιτέλους!!!
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Να στειλουμε κανα mail στη ΠΑΕ για το θεμα...
invader

Δημοσίευση από invader »

nomizw oti i dioikisi exei polu pio sovara themata autin tin periodo na asxolithei! Ola me tin seira tous kai ton xrono tous einai i gnwmi mou!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

lockg4 έγραψε:Απ'οτι εχω μαθει οι φανελες αυτες που φοραει η ομαδα στα φιλικα ΔΕΝ θα ειναι αυτες που θα εχουμε στην διαρκεια της σεζον.(Ευτυχως γιατι τις ειδα απο κοντα και για παραδειγμα το σημα ειναι παλι σταμπα)Μυαλο δεν θα βαλουν ποτε?Ο ΠΑΟΚ πρεπει να εχει φανελα ανταξια τις ιστοριας του και του μεγαλειου του. Β Α Λ Τ Ε Μ Υ Α Λ Ο.Ο καθε ΠΑΟΚτσης βοηθαει απο το υστερημα του αλλα μην τον περνατε και για μαλακα να του πουλατε φικια για μεταξωτες κορδελες.
Που το άκουσες αυτό αδερφέ?Γιατί προσωπικά εμένα στην αρχή μου άρεσαν πάρα πολύ...αλλά όταν είδα πως το ίδιο σχέδιο το χει η γριά.ο Λεβαδειακός και άλλες μικρομεσσαίες ομάδες και ειδικά σήμερα στο φιλικό με τον Πιερικό,τις ίδιες ακριβώς τρελάθηκα.Και ειδικά όταν είδα τι μπλούζες έκαναν στον γαύρο πάλι φέτος.Δεν ξέρω αν τις έιδατε του γαύρου...Προσωπικά εμένα με έπιασε μελαγχολία...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Μακάρι να ναι αλήθεια αδερφέ....Γιατί όσο την παρατηρώ όλο και πιο πολύ ξενερώνω και ειδικά με την φανέλα που έκναν στον γαύρο.Και δεν γίνετε να χεις ίδιο σχέδιο με κάτι γριούλες λεβαδειακούς κτλ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”