paokfc.gr & PAOK FC Megastore
- fofanaserres
- fofanaserres
Lock αδερφέ αυτές που δουλεύουν στην μπουτίκ είναι άστα να πάνε.Δεν ξέρουν την τύφλα τους.Πριν λίγες μέρες είχε δώσει συνέντευξη στα σπορ κάποιος από την διοίκηση δεν θυμάμαι ποιος ο οποίος είναι υπεύθυνος σε αυτά τα θέματα και είπε ότι για φέτος ετοιμάζουν 4 στολές(η ριγέ,η μαύρη,η άσπρη,και μία πιθανόν πάλι μπλε όταν θα παίζουμε με ομάδα που φοράει και αυτή ασπρόμαυρη.Αν και εμένα μου αρέσει η πορτοκαλί σε τέτοιες περιπτώσεις.Οπως κάνει η Βαλένθια χρόνια τώρα,και όπως φορούσαμε πορτοκαλί στο ματς με την Μέταλουρκ) οι οποίες είναι έκπληξη και θα ξετρελάνουν τον κόσμο.Και η ριγέ δεν θα χει καμία σχέση με την περσινη.Αυτό έλειπε δηλαδη να ταν η ίδια με την περσινή
- midenistis
- Επικοινωνία:
- pagotatzis
- fofanaserres
Τα σπάει.Αντε να δούμε και την μαύρη και την ριγέ(στην οποία δίνω την περισσότερη βάση)και την 4η η οποία θα την φοράμε όταν παίζουμε με ομάδα που φοράει ασπρόμαυρα θα ναι μάλλον μπλε χρώμα πάλι,αν και εγώ θέλω πορτοκαλί σαν 4η.Οπως έχει μια ζωή η Βαλένθια και όπως είχαμε φορέσει στο ευρωπαικό ματς με την Μέταλουρκ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΤΑΜΠΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣ@Σ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ.....
- taxidriver4
- fofanaserres
Που το άκουσες αυτό αδερφέ?Γιατί προσωπικά εμένα στην αρχή μου άρεσαν πάρα πολύ...αλλά όταν είδα πως το ίδιο σχέδιο το χει η γριά.ο Λεβαδειακός και άλλες μικρομεσσαίες ομάδες και ειδικά σήμερα στο φιλικό με τον Πιερικό,τις ίδιες ακριβώς τρελάθηκα.Και ειδικά όταν είδα τι μπλούζες έκαναν στον γαύρο πάλι φέτος.Δεν ξέρω αν τις έιδατε του γαύρου...Προσωπικά εμένα με έπιασε μελαγχολία...lockg4 έγραψε:Απ'οτι εχω μαθει οι φανελες αυτες που φοραει η ομαδα στα φιλικα ΔΕΝ θα ειναι αυτες που θα εχουμε στην διαρκεια της σεζον.(Ευτυχως γιατι τις ειδα απο κοντα και για παραδειγμα το σημα ειναι παλι σταμπα)Μυαλο δεν θα βαλουν ποτε?Ο ΠΑΟΚ πρεπει να εχει φανελα ανταξια τις ιστοριας του και του μεγαλειου του. Β Α Λ Τ Ε Μ Υ Α Λ Ο.Ο καθε ΠΑΟΚτσης βοηθαει απο το υστερημα του αλλα μην τον περνατε και για μαλακα να του πουλατε φικια για μεταξωτες κορδελες.
- fofanaserres