ΠAOK-Shakhter Karagandy, 2-1, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠAOK-Shakhter Karagandy, 2-1, σχόλια & παραλειπόμενα
Μετά και τα σημερινά..: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ!
- kataramenos5
ΗΜΑΡΤΟΝ! Πατε να μας στείλετε αδιάβαστους.Δε με νοιάζει η νίκη .Λιγο πάθος και σοβαρότηττα ρε πστ μου.Αλκοολικοί θα καταντήσουμε.
Είδαμε έναν ΠΑΟΚ κάκιστο και εννοώ ΚΑΚΙΣΤΟ!!!Δεν είχαμε φαντασία ενέργεια και ποιότητα στο παιχνίδι μας ΜΕΧΡΙ την είσοδο του παικταρά Λίνο στη θέση του ανύπαρκτου και παίκτη που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ γιατί σαφώς και υπολείπεται σε ποιότητα του Λίνο, Τζαβέλλα. Πραγματικά κακώς ο ΠΑΟΚ ευτυχώς έπαιζε με αυτούς τους ξυλοκόπους. Το Χ θα ήταν μέγιστη αποτυχία!!
Για εμένα λάθος η αλλαγή Λάζαρ και η επιμονή στον αργοκίνητο Νίνη. ΤΟ ποδόσφαιρο θέλει γρηγοράδα στην Ευρώπη. Δεν είμαστε στη Σούπα λίγκ που με αργόσυρτα τέμπο κερδάς αρκεί να ξέρεις στοιχειωδώς τα βασικά.
ΥΓ. κ. Στέφενς με όλο το σεβασμό, ο Γκαρσία πόσο χειρότερος δημιουργικά είναι από αυτούς που έπαιξαν σήμερα...??? Δημιουργία ήθελες σήμερα και τίποτα άλλο! Δεν την είχες!

Για εμένα λάθος η αλλαγή Λάζαρ και η επιμονή στον αργοκίνητο Νίνη. ΤΟ ποδόσφαιρο θέλει γρηγοράδα στην Ευρώπη. Δεν είμαστε στη Σούπα λίγκ που με αργόσυρτα τέμπο κερδάς αρκεί να ξέρεις στοιχειωδώς τα βασικά.
ΥΓ. κ. Στέφενς με όλο το σεβασμό, ο Γκαρσία πόσο χειρότερος δημιουργικά είναι από αυτούς που έπαιξαν σήμερα...??? Δημιουργία ήθελες σήμερα και τίποτα άλλο! Δεν την είχες!

- black death
Αυτό πάλι με τη ρήτρα συμμετοχών πρώτη φορά του ακούω. Ραδιοφωνικό κουτσομπολιό; Δηλαδή δεν ήταν τραυματίας ο Σέρβος;
Κατά τ' άλλα, ο εύκολος όμιλος μας μάρανε... Αν ποτέ βγούμε τσου λου, θέλω Μπάρτσα, Μπάγερν, Γιουνάιτεντ!
Κατά τ' άλλα, ο εύκολος όμιλος μας μάρανε... Αν ποτέ βγούμε τσου λου, θέλω Μπάρτσα, Μπάγερν, Γιουνάιτεντ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Πέμ 19 Σεπ 2013, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαμένος ο Στοχ, ο Λίνο μας ξελάσπωσε.
Το παιχνίδι θα μπορούσε να τελειώσει πολύ πιο γρήγορα.
Τι κρατάω; Το πανηγυρισμό από τους πυροσβέστες!!!

Το παιχνίδι θα μπορούσε να τελειώσει πολύ πιο γρήγορα.
Τι κρατάω; Το πανηγυρισμό από τους πυροσβέστες!!!

Για σημερα σωστη για μενα η αλλαγη συστηματος για ελεγχο του ρυθμου....αλλα παλι κακη εμφανιση....παιζουμε χαλια .......Δυστυχως λειπουν παικτες με κακαλα απο την 11αδα....σημερα Λινο και Βουκιτς εξεθεσαν τους διεθνεις συμπαικτες τους....
Το δεκεμβριο κακαλατο παικταρα....στα χαφ.....
Το δεκεμβριο κακαλατο παικταρα....στα χαφ.....
Μπράβο στην ομάδα. Αξίζει πραγματικά συγχαρητήρια που δεν τα έβαλε κάτω ... και χωρίς κόσμο. Τρεις βαθμοί και στο επόμενο με κόσμο στην Τούμπα.
Μεγάλη υπόθεση μέχρις ότου δέσει η ομάδα να παίρνουμε τα αποτελέσματα με τέτοια πιστη.
Ίσως πάμε έτσι κάποια ακόμη παιχνίδια.
Μεγάλη υπόθεση μέχρις ότου δέσει η ομάδα να παίρνουμε τα αποτελέσματα με τέτοια πιστη.
Ίσως πάμε έτσι κάποια ακόμη παιχνίδια.
ΑΨΥΧΟΙ-ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ-ΓΑΤΙΑ...
Απαράδεκτη εμφάνιση σήμερα που παραλίγο να μας στοιχίσει το μεγαλύτερο καζο στην ιστορία μας..
Ακούω διθυράμβους και με πιάνουν τα διαόλια..
Ρε καταλάβατε τι έγινε σήμερα?? Ρε απο το καφενείο βρε???
Πάλι καλά που μπήκαν Λίνο και Βούκιτς που νιώθουν..
Λούκας αγόρι μου σήμερα μου έδωσες την εντύπωση οτι δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό..
Απαράδεκτη εμφάνιση σήμερα που παραλίγο να μας στοιχίσει το μεγαλύτερο καζο στην ιστορία μας..
Λούκας αγόρι μου σήμερα μου έδωσες την εντύπωση οτι δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό..
Ο Λούκας δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ειδικά για τα λεφτά που δοθήκανε γι αυτόν! Για Ελλάδα καλός είναι για Ευρώπη δύσκολα.

- sourmenetes
- Moderator
Οταν τα ατου σου λουκας και κυριως στοχ ειναι απο κακα εως πολυ κακα και ο λαζαρ προερχεται απο τραυματισμο ειναι λογικο ν μην εχεις και δημιουργια και φαντασια σε ενα παιχνιδι που χρειαζεσαι ατομικη ενεργεια.
Ο νινης δε βοηθησε καθολου και θεωρω οτι ο βουκιτς επρεπε να μπει πιο νωρις.
Μην υποτιματε τον αντιπαλο γιατι αυτα τα ματς με κλειστη ομαδα δεν μπορεις ευκολα να τα παρεις αν δεν εχεις γρηγορο γκολ και ατομικη ενεργεια.
Ο νινης δε βοηθησε καθολου και θεωρω οτι ο βουκιτς επρεπε να μπει πιο νωρις.
Μην υποτιματε τον αντιπαλο γιατι αυτα τα ματς με κλειστη ομαδα δεν μπορεις ευκολα να τα παρεις αν δεν εχεις γρηγορο γκολ και ατομικη ενεργεια.
Ρε μη γράφετε οτι να ναι. Ετσι είναι το τόπι, που τα δατε αυτά? Δεν προσπάθησαν? Δεν έτρεξαν?Κάναμε ή δε κάναμε 10 φάσεις στο δεύτερο? Ηταν παπάς ή όχι το πέναλτι?Στη φάση του Βίτορ δεν τον τραβάει? Ηρθε τώρα το πουστράκι να μας παίξει 30-70 στην Τούμπα? Δεν υπάρχει ομάδα σ'αυτό το επίπεδο που να τη σκορπάς χωρίς κόπο. Θα το ξαναπώ, ένα χαφ θέλει ο ΠΑΟΚ. Χαλαρώστε λίγο με τους αφορισμούς! Είχαμε κάποιους παίχτες σε κακή μέρα, ναι. Τι απειθαρχία και και αδιαφορία και φιλοσοφικά? Που τα δατε αυτά. Εκανε παχιά, τέλος! Ξεκίνησε με λάθος σχηματισμό και μας στοίχισε σε δυνάμεις στο πρώτο, το άλλαξε στο δεύτερο και οι αλλαγές ήταν πολύ καλές και το σωσε.
- black death
Parolos έγραψε:Απαράδεκτη εμφάνιση σήμερα που παραλίγο να μας στοιχίσει το μεγαλύτερο καζο στην ιστορία μας..
Πού είδες τους διθυράμβους; Όλοι για χάλια εμφάνιση μιλάνε.
Πάντως όσο χωριό και να ήταν, δεν θα βάλουμε και τα κλάματα για την ανατροπή στο 92', ήμαρτον.
Parolos έγραψε:ΑΨΥΧΟΙ-ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ-ΓΑΤΙΑ...
ναι καφενειο αλλα το καφενειο εριξε 2 στην σελτικ και αποκλειστηκε στις καθυστερησεις
- trel@menos
αφου καταφεραμε να γυρισουμε ενα ματς που μας πηγαν ολα σκατα και το κορακι πουλαει τρελα ειμαι ευχαριστημενος.
οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα θα ηταν αδικο βασει της εικονας του παιχνιδιου.
τι ειναι αυτο το καινουριο με τις ρητρες συμμετοχης παλι? θεμα απο το πουθενα παμε να δημιουργησουμε παλι? για μενα ο βουκιτς καλως μπαινει ως αλλαγη καθως σιγουρα δεν εχει την φυσικη κατασταση να αποδωσει 90'. καλυτερα να μπαινει ενα 20λεπτο φρεσκος οταν θα χουν κουραστει οι αλλοι για να κανει τη διαφορα.
οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα θα ηταν αδικο βασει της εικονας του παιχνιδιου.
τι ειναι αυτο το καινουριο με τις ρητρες συμμετοχης παλι? θεμα απο το πουθενα παμε να δημιουργησουμε παλι? για μενα ο βουκιτς καλως μπαινει ως αλλαγη καθως σιγουρα δεν εχει την φυσικη κατασταση να αποδωσει 90'. καλυτερα να μπαινει ενα 20λεπτο φρεσκος οταν θα χουν κουραστει οι αλλοι για να κανει τη διαφορα.