11.Miroslav Stoch
Re: Miroslav Stoch
υπάρχει καμιά ενημέρωση για το πιο νούμερο θα φοράει; να ξέρουμε και τι φανέλα θα πάρουμε. 

Ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω! Ιβάν μας αρρώστησες.
Καλωσόρισες Παιχτούρα! Είσαι γεννημένο Τουμπιωτάκι, το κατάλαβες πρόπερσι όταν κάθησες (με το συμπάθειο) στον πάσαλο του Ζλάταν και είμαι σίγουρος ότι από τότε σκεφτόσουν ότι εγώ πρέπει να παίξω σε αυτ'η την ομάδα μια μέρα!

Καλωσόρισες Παιχτούρα! Είσαι γεννημένο Τουμπιωτάκι, το κατάλαβες πρόπερσι όταν κάθησες (με το συμπάθειο) στον πάσαλο του Ζλάταν και είμαι σίγουρος ότι από τότε σκεφτόσουν ότι εγώ πρέπει να παίξω σε αυτ'η την ομάδα μια μέρα!

- xrictoforoc
Καλώς ήρθες ρε πουλενάρα!Σε πιστεύουμε,τώρα σειρά σου είναι να μας αποδείξεις τι αξίζεις 

Ο παικταρας εχει ΠΑΟΚτσιδικη τρελα παιδια μην το ψαχνεται.Θα βγαλουμε τρελα γουστα.Και αυτος φυσικα.
Τωρα για αυτα τα προσεξε,φρονιμα,μην πιανεις τον κωλο αυτηνης και τα λοιπα...Γ@Μ@ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Τωρα για αυτα τα προσεξε,φρονιμα,μην πιανεις τον κωλο αυτηνης και τα λοιπα...Γ@Μ@ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

- kataramenos5
Δυστυχώς έχει κι άλλες ομοιότητες περαν της οπτικής.Μ ανησυχεί λιγο ο συνδυασμός ταμπεραμέντου και νυχτερινής ζωής στην Ξεσαλόνικα.Αν και ξενυχτισμένος και με δεμένο το ένα ποδι μπορεί να αναστατώσει οποιαδήποτε άμυνα.angelheart έγραψε:. Αν εξαιρέσουμε το ότι είναι φτυστός ο ...Κουτσιανικούλης έχει όλο το πακέτο.
Welcome Mr Stoch
Την δευτερη χρονιά γιατι την πρώτη η μόνη του έξοδος ηταν στο εμπορικό
Η φενερ δεν πήρε χρήματα γιατον δανεισμό του?
Η φενερ δεν πήρε χρήματα γιατον δανεισμό του?
-
αντε σιδερενιος και με πολλα γκολ.
καλως ορισες ρε παικταρα...στην ''απολυτη εξαρτηση'' που λεγεται ΠΑΟΚ και ΤΟΥΜΠΑ
...
''παπαδες'' θα κανουν μαζι με τον Λουκας απο τα ακρα...
Υ.Γ. ισως ...λεω ισως.. να εισαι εσυ αυτος που θα κλεισει τη πληγη που αφησε το ''πουλεν'' φευγωντας...
καλως ορισες ρε παικταρα...στην ''απολυτη εξαρτηση'' που λεγεται ΠΑΟΚ και ΤΟΥΜΠΑ

''παπαδες'' θα κανουν μαζι με τον Λουκας απο τα ακρα...
Υ.Γ. ισως ...λεω ισως.. να εισαι εσυ αυτος που θα κλεισει τη πληγη που αφησε το ''πουλεν'' φευγωντας...
- kataramenos5
παντως για τον στοχ δεν καναμε παραπονα για το ανυπαρκτο σκαουτιγκ μιας και πηραμε παλι παικτη που ειδαμε ως αντιπαλο

Νεαπολίτης είναι ρεSRV έγραψε:Ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω! Ιβάν μας αρρώστησες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλώς ήρθες αλάνι.

Φάσεις από φιλικό της Φενέρ με τη Bulospor πριν δυο εβδομάδες. (= ομάδα όνομα και πράγμα αφού χάνοντας 4:0 πήρε το Bulo)
Ο Στόχ μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Και έκανε χατρικ στις assist.
Μου άρεσε ιδιαιτερα το χτύπημα κόρνερ που οδηγήσει στο τελευταίο γκολ. Τέτοια κόρνερ είναι πραγματική όαση.
Η μανια με τα κόρνερ χτυπημένα με φαλτσo προς την εστία μου ήταν πάντα ακατανόητη. Λες και πρόκειται για delivery με πίτσα όπου μια παρέα (τερματοφύλακας και αμυντικοί) παραγγέλνουν την μπάλα και τους τη σερβίρει η αντίπαλη ομάδα.
[youtube]iVhWHc0HQ3Q[/youtube]
Ο Στόχ μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Και έκανε χατρικ στις assist.
Μου άρεσε ιδιαιτερα το χτύπημα κόρνερ που οδηγήσει στο τελευταίο γκολ. Τέτοια κόρνερ είναι πραγματική όαση.
Η μανια με τα κόρνερ χτυπημένα με φαλτσo προς την εστία μου ήταν πάντα ακατανόητη. Λες και πρόκειται για delivery με πίτσα όπου μια παρέα (τερματοφύλακας και αμυντικοί) παραγγέλνουν την μπάλα και τους τη σερβίρει η αντίπαλη ομάδα.
[youtube]iVhWHc0HQ3Q[/youtube]
ο stoch πηρε το 11 την πουλανε ειδη στο paok-megastore στο internet και του λουκας δεν την πουλανε δεν ξερω λετε να αλλαζει νουμερο ?