9.Lucas Pérez Martínez
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: Lucas Pérez Martínez
Ρε συ Santana,ασε καναν αλλον να ανοιξει το topic ρε αγορι μου!!
Το τελευταιο που ανοιξες επιασε 500 σελιδες και βαλε και γινοταν της πουτανας με τον διπλωματουχο καραγκιοζακο,θες τα ιδια να'χουμε και για τον παικταρα;;Ημαρτον!!!
Καλως ορισες Ισπανε στην ομαδα που γεννηθηκες να παιζεις!!!
Το τελευταιο που ανοιξες επιασε 500 σελιδες και βαλε και γινοταν της πουτανας με τον διπλωματουχο καραγκιοζακο,θες τα ιδια να'χουμε και για τον παικταρα;;Ημαρτον!!!
Καλως ορισες Ισπανε στην ομαδα που γεννηθηκες να παιζεις!!!
- pirate_salonica
Καλώς ήρθες. Ελπίζω το προαίσθημα που έχω πως θα κάνεις καρδινάλιους (παπάδες ντε...) να βγει...
Καλώς τον...και όπως είπε και ο eorptol τον μετριότατο για καποιους μιρλιάριδες που είχαν και έχουν κολλήσει με παίχτες προπονητές και άλλους παράγοντες του παλαιού παρελθόντος...
προς το παρών το ρόστερ παίζει μπάλα σε άλλο επίπεδο....καμία σχέση με πέρυσι!
πιστεύω θα είναι μια γεμάτη χρονιά, αν και η γκρίνια είναι έμφυτη!!
προς το παρών το ρόστερ παίζει μπάλα σε άλλο επίπεδο....καμία σχέση με πέρυσι!
πιστεύω θα είναι μια γεμάτη χρονιά, αν και η γκρίνια είναι έμφυτη!!
Καλωσήρθες, εύχομαι να είσαι υγιής και να βγάλεις μάτια.... Αντε γιατί όσα ακούγονται για εσένα είναι αντιφατικά... Θα κριθείς όπως όλοι ... Αν και έχω καλό προάισθημα.
Εγώ βλέπω, οτι σιγά-σιγά πραγματοποιούνται τα όνειρά μας και οι προσδοκίες μας.

- Μπαρκαρούτσος
Armagedonas έγραψε:επιτέλους λίγη ποιότητα στην ομάδα.Καιρό είχε να παρθεί παίκτης που όταν παίρνει την μπάλα ξέρει τί να την κάνει.

rouki έγραψε:Εγώ βλέπω, οτι σιγά-σιγά πραγματοποιούνται τα όνειρά μας και οι προσδοκίες μας.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έμειναν ο Vieirinha, o Shikabala, η Sara και η Scarlett...

Δεν ξερω γιατι ολοι εχουν παθει την πλακα τους μαζι σου, εγω λιγο σε θυμαμαι, αλλα παρολα αυτα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
- xrictoforoc
Καλώς τον παιχταρά!Επιτέλους μια σοβαρή κίνηση γιατί μάλλον θα πονέσουν τα μάτια μας (και φέτος)
- kataramenos5
Καλώς ήλθες .Ελπίζω αυτό που χαμε δεί στα παιχνίδια με την Πάτυ να το δείξεις και με τη δική μας φανέλα.
- navigator11
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή.Κανονικό.Που δυναμώνει τις πτέρυγές μας σε σύγκριση με πέρυσι.Ελπίζω το μεγάλο ξεπέταγμα στην καριέρα του να το κάνει εδώ.Με την ευκαιρία της συνεργασίας με τον Ολλανδό.Τα υπόλοιπα εντός γηπέδου.