Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
αυτο που περιμενα τοσα χρονια εγινε πραγματικοτητα!εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στους κεντρικοευρωπαιους προπονητες!αλλωστε τα πρωταθληματα εστω τα 2 ,με τετοιους τα πηραμε!ευχομαι με αυτον να τα κανουμε 3,4,και αν μπορουμε πολυ περισσοτερα!καλως ηρθες στην μεγαλη οικογενεια του δικεφαλου της θεσσαλονικης,του δικεφαλου της ελλαδας,του δικεφαλου της ευρωπης!αιντε...ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και καλα γουστα!!

Πιστευω οτι ανακοινωσανε την προ-συμφωνια γιατι πολυ πιθανο να μην μπορουσε ο Σαββίδης να ερθει σημερα , οποτε του ειπαν ενταξει οτι θες, ελα απο Δευτερα για δουλεια και υπογραφες που θα ειναι και ο Προεδρος εδω
Ρε μοντ θυμήθηκε κανείς να κλειδώσει το ´νεος προπονητης´

Με αυτο το τεχνικο επιτελειο που βλεπω στο βιντεο θα εχουμε πολλες αποβολες 
ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!
ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!
το σάιτ της ΠΑΕ πάντως κλείδωσε κανονικά.Δεν μπαίνεις ούτε με τανκς.Ε ρε τί έχει να γίνει.che4 έγραψε:Ρε μοντ θυμήθηκε κανείς να κλειδώσει το ´νεος προπονητης´
Αιντα ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

[youtube]5Ww8HKhLYuQ[/youtube]
Μάξιμεεεεεεεεεεεεεε
''Clean sheet is the best'' λέει............

Μάξιμεεεεεεεεεεεεεε
bravo στην παε για τη συμφωνια και
σε μεγαλη μεριδα του κοσμου που επετρεψε τους κακομαθημενους αρδ να μας- τους μτφερουν τον εκνευρισμο τους απο τον αποκλεισμο της ενημερωσης,...
teod1980 έγραψε:[youtube]5Ww8HKhLYuQ[/youtube]
Μάξιμεεεεεεεεεεεεεε
![]()
![]()
την παντοφλα 80s που φοραει την προσεξατε?
-
mitsogrande
Οι πρώτες δηλώσεις του Huub Stevens μετά την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ!
Ο Huub Stevens στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για τη νέα σελίδα της τεράστιας προπονητικής καριέρας του, τις φιλοδοξίες του και παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα, που αντιπροσωπεύει το μόχθο και πάντα ένιωθα άνετα σε τέτοιες ομάδες. Μου αρέσει η δουλειά και στόχος είναι όλοι μας να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει βήματα προς τα εμπρός.
Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το ένθερμο κοινό του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα στην ομάδα. Να την νοιώθει δικιά του. Θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που ο κόσμος της θα την σφίξει στην αγκαλιά του.
Από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Εγώ και η γυναίκα μου ελπίζω, ότι θα απολαύσουμε την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα της παρουσίας μας στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη».
Ο Huub Stevens στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για τη νέα σελίδα της τεράστιας προπονητικής καριέρας του, τις φιλοδοξίες του και παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα, που αντιπροσωπεύει το μόχθο και πάντα ένιωθα άνετα σε τέτοιες ομάδες. Μου αρέσει η δουλειά και στόχος είναι όλοι μας να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει βήματα προς τα εμπρός.
Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το ένθερμο κοινό του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα στην ομάδα. Να την νοιώθει δικιά του. Θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που ο κόσμος της θα την σφίξει στην αγκαλιά του.
Από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Εγώ και η γυναίκα μου ελπίζω, ότι θα απολαύσουμε την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα της παρουσίας μας στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη».