Εισιτήρια Διαρκείας 2013-2014
Re: Εισιτήρια Διαρκείας 2013-2014
dimbar έγραψε:Δεν θα αρκέσουν αυτά.Ο κόσμος για να κάνει την υπέρβαση πρέπει να εμπνευσθεί.Το απο ποιόν και πώς και γιατί δεν είναι αυτού του τόπικ.
Ενα τελευταιο για να μην σπαμαρουμε κιολας...προσωπικα δν χρειαζομαι καποιον να με ''ξυπνησει'' για να υποστηριξω την ΠΑΟΚΑΡΑ που τοσο αγαπω...
Μαζί σου αλλα κανά κίνητρο παραπάνω δεν θα έβλαπτε Και μιλάω για οικονομικό κίνητρο μην ξεχνάς οτι είμαστε τουλάχιστον δυο ματς μείον απο περισυ
psykoman έγραψε:dimbar έγραψε:Δεν θα αρκέσουν αυτά.Ο κόσμος για να κάνει την υπέρβαση πρέπει να εμπνευσθεί.Το απο ποιόν και πώς και γιατί δεν είναι αυτού του τόπικ.
Ενα τελευταιο για να μην σπαμαρουμε κιολας...προσωπικα δν χρειαζομαι καποιον να με ''ξυπνησει'' για να υποστηριξω την ΠΑΟΚΑΡΑ που τοσο αγαπω...
όσα + θέλεις αδερφέ

Ε τι να κάνουμε ρε αδέρφια, μερικοί είστε πιο ΠΑΟΚ από κάποιους άλλους!
δειτε πρωτα του βαζελου και δειτε ποσο φθηνα ειναι τα δικα μας αν με αυτες τις τιμες εχετε προβλημα τοτε να φανταστω η δεν ειστε φανατικα ΠΑΟΚ η δεν εχετε στον ηλιο μοιρα
psykoman έγραψε:Αυτο καταλαβες δλδ εσυ;
Αν ενοείς κάτι άλλο εξήγησε το μου και σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
psykoman έγραψε:Φιλε και γω στην ιδια κατασταση ειμαι....και ναι προκαλω τον κοσμο του ΠΑΟΚ να δειξει την δυναμη του...κακο ειναι;
ολοι ειμαστε δυσκολα οικονομικα αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο, θα παρω την δευτερα θα ηθελα απο την πρωτη μερα αλλα δεν μπορω καλη χρονια ΠΑΟΚΑΡΑ

dimbar έγραψε:psykoman έγραψε:Αυτο καταλαβες δλδ εσυ;
Αν ενοείς κάτι άλλο εξήγησε το μου και σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Απο το πρωτο ποστ εμμεσως προσπαθω να πω οτι σαν οπαδοι ειμαστε πανηγυρτζηδες....
Πανηγυρτζήδες είμαστε συνολικά σαν έθνος, όχι μόνο σαν ΠΑΟΚ.
Αλλά αυτό τι σχέση έχει εκτός κι αν υπονοείς ότι κάποιοι (αυτο)εξαιρούνται.

Αλλά αυτό τι σχέση έχει εκτός κι αν υπονοείς ότι κάποιοι (αυτο)εξαιρούνται.

αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.
την αγορα του διαρκειας θα την κανω μεσω ιντερνετ την πρωτη περιοδο αλλα επειδη θεσσαλονικη θα ανεβω αυγουστο και δεν εχω καποιο ατομο για να το κανω με εξουσιοδοτηση και να παει να μου το παρει πιο πριν θα μπορω να παω να το παρω το διαρκειας μου απο την παε τον αυγουστο??
την αγορα του διαρκειας θα την κανω μεσω ιντερνετ την πρωτη περιοδο αλλα επειδη θεσσαλονικη θα ανεβω αυγουστο και δεν εχω καποιο ατομο για να το κανω με εξουσιοδοτηση και να παει να μου το παρει πιο πριν θα μπορω να παω να το παρω το διαρκειας μου απο την παε τον αυγουστο??
οχι μονο σαν οπαδοι ,αλλα και σαν λαος ,εχουμε χασει καθε ιχνος αξιοπρεπειας!σιγα σιγα θα μας τα παρουν ολα!σημερα η ερτ αυριο τα σχολεια ,μεθαυριο τα νοσοκομεια(που ετσι κιάλλιως παραπαιουν),στο τελος θα παρακαλαμε τους αφεντες για 3 κατοσταρικα!και θα τους λεμε και ευχαριστω!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦ ΤΟΠΙΚ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
elpaoki έγραψε:αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.
Μπορείς να το πάρεις όποτε θέλεις.
dimbar έγραψε:elpaoki έγραψε:αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.
Μπορείς να το πάρεις όποτε θέλεις.
σε ευχαριστω πολυ.