ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
σφιχτό κέντρο ναι, αλλά μην ξεχνάμε ότι με ένα γκολ έχεις καθαρίσει αρκετά πράγματα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μπούμε απλά να κρατήσουμε το μηδέν!
Ρε σεις βαλτε κανενα ψηφουλακι στον Φαντομα...δεν ειναι λιγο μετα απο 1 χρονο και κατι να βαζεις γκολ...
Με Αστερα αν παμε για το Χ τελειωσαμε...

Με Αστερα αν παμε για το Χ τελειωσαμε...
ξέρει κανείς απο τραυματισμούς (το αιώνιο πρόβλημα) πως είμαστε? ονόματα όπως ολίσε βούκιτς προλαβαίνουν?
το ματς πάντως όντως κούρασε, αν και αναμενόμενο..
το ματς πάντως όντως κούρασε, αν και αναμενόμενο..
Kouventidis Giorgos
Όταν έφυγε προς τα αποδυτήρια, κάποιοι του ζήτησαν να πάει να...
Κι αυτός γύρισε και τους ζήτησε να κάνουν το ίδιο. Αυτό είναι όλο.

Όταν έφυγε προς τα αποδυτήρια, κάποιοι του ζήτησαν να πάει να...
Κι αυτός γύρισε και τους ζήτησε να κάνουν το ίδιο. Αυτό είναι όλο.

- PAPA TSIBIKOS
το κόλκας24 σχολιάζει και αναλύει πολλή ρεαλιστικά τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.........
......παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής , έχουμε αποκτήσει αυτοματισμούς , φτιάχνετε ο νέος ΠΑΟΚ
.............μπλα μπλα μπλα και @ρχίδι@ καπαμά
Εγώ για αυτό το έκτρωμα ΔΕΝ δίνω ούτε ένα ευρώπουλο για να το παρακολουθήσω ζωνταντά.
αααααα ο ΚΑΤΣΟΎΡ δεν μπορεί να παίξει στα χαφ γιατί ΔΕΝ γνωρίζει το σύστημα

......παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής , έχουμε αποκτήσει αυτοματισμούς , φτιάχνετε ο νέος ΠΑΟΚ
.............μπλα μπλα μπλα και @ρχίδι@ καπαμά
Εγώ για αυτό το έκτρωμα ΔΕΝ δίνω ούτε ένα ευρώπουλο για να το παρακολουθήσω ζωνταντά.
αααααα ο ΚΑΤΣΟΎΡ δεν μπορεί να παίξει στα χαφ γιατί ΔΕΝ γνωρίζει το σύστημα

Ενταξει αδερφε μαζευε ευρά για να δεις την μπαρτσα
Οσοι κραζετε ασταματητα απο την αρχη της χρονιας να μας πειτε σε ποια θυρα εχετε διαρκειας και σε ποσα ματς πηγατε.Αντε γιατι κουρασατε κυριοι "γουσταρω να βλεπω μπαλα".
Δεν τρελαινομαι κιολας μαζι σου Δωνη αλλα μπραβο μεχρι τωρα.Ιδιοι βαθμοι με την χρονια που πηγαιναμε για πρωταθλημα στα λογια(μεχρι να χεστουμε πανω μας με σκουληκι και ΑΕΚ).Καμια σχεση οι σαιζον σε επιπεδο πρωταθληματος,αλλα απο την τωρινη ομαδα ουτε 5 δεν θα ηταν στο ροστερ εκεινης.
Κλεισε τα αυτια σου καλα,θελουμε κυπελλο και το ονειρο του Champions League.
Δεν τρελαινομαι κιολας μαζι σου Δωνη αλλα μπραβο μεχρι τωρα.Ιδιοι βαθμοι με την χρονια που πηγαιναμε για πρωταθλημα στα λογια(μεχρι να χεστουμε πανω μας με σκουληκι και ΑΕΚ).Καμια σχεση οι σαιζον σε επιπεδο πρωταθληματος,αλλα απο την τωρινη ομαδα ουτε 5 δεν θα ηταν στο ροστερ εκεινης.
Maedhros έγραψε:Οσοι κραζετε ασταματητα απο την αρχη της χρονιας να μας πειτε σε ποια θυρα εχετε διαρκειας και σε ποσα ματς πηγατε.Αντε γιατι κουρασατε κυριοι "γουσταρω να βλεπω μπαλα".
Ελα μην λες καλα λόγια δεν έιναι της μόδας ,πρέπει να τα χωνεις κερδίσει χάσει η ομάδα και βρισε και την μάνα του ειναι και αυτο της μόδας δεν θα σε πει κανένας τίποτε το πολυ πολυ να σε πει καποιος μπράβο για την σωστή κριτική
Maedhros έγραψε:Οσοι κραζετε ασταματητα απο την αρχη της χρονιας να μας πειτε σε ποια θυρα εχετε διαρκειας και σε ποσα ματς πηγατε.Αντε γιατι κουρασατε κυριοι "γουσταρω να βλεπω μπαλα".
ΘΥΡΑ 5
ΣΕΙΡΑ 1
ΘΕΣΗ 15
Δεν έχω χάσει αγώνα εδώ και κάτι χρόνια.
Στον επόμενο αγώνα έλα να τα πούμεαπο κοντά, θα χαρώ να γνωριστούμε.
Θύρα 4.
δεν πήγα με Ο.Φ.Η. μόνο
Ναι συμφωνώ δεύτεροι, αλλά μην μου συγκρίνεις τις δύο χρονιές. Ο ανταγωνισμός ήταν εκείνη την χρονιά σαφώς μεγαλύτερος.
Και σίγουρα σε ένα τέτοιο επιπίδου προτάθλημα δεν μπορείς να απιατείς να δεις μπάλα σε όλους τους αγώνες
δεν πήγα με Ο.Φ.Η. μόνο
Ναι συμφωνώ δεύτεροι, αλλά μην μου συγκρίνεις τις δύο χρονιές. Ο ανταγωνισμός ήταν εκείνη την χρονιά σαφώς μεγαλύτερος.
Και σίγουρα σε ένα τέτοιο επιπίδου προτάθλημα δεν μπορείς να απιατείς να δεις μπάλα σε όλους τους αγώνες
Στην 6 ειμαι φιλε μου,ευχαριστως.
Επομενε φιλε μου μπαλα με τον Σαντος που καραγουσταρω ειδα σε 5-6 αγωνες ολους και ολους.Δεν περιμενω ομως να δω και μπαλα απο παικτες που δεν ξερουν να κανουν τα βασικα(τουλαχιστον οι μισοι),τους φετινους δηλαδη.
Υπομονη ρε μαγκες.Να τελειωσει η χρονια και βλεπουμε.
Επομενε φιλε μου μπαλα με τον Σαντος που καραγουσταρω ειδα σε 5-6 αγωνες ολους και ολους.Δεν περιμενω ομως να δω και μπαλα απο παικτες που δεν ξερουν να κανουν τα βασικα(τουλαχιστον οι μισοι),τους φετινους δηλαδη.
Υπομονη ρε μαγκες.Να τελειωσει η χρονια και βλεπουμε.
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Στην 6 ,σε όλα(+ φιλικά) πλήν Καλλιθέας και Οφη (νομίζω) μέχρι να φύγει ο Πάμπλο .Τί κερδίζω?
Αυτα που λέμε για το Δώνη τα λεμε γιατί βλέπουμε το παγόβουνο να ρχεται και τον καπετάνιο ΓΔ να συνεχίζει να πηγαίνει full speed και να τα βρίσκει όλα ωραία κι όμορφα.Ελπίζουμε για φέτος να το γλιτώσουμε το ναυάγιο.Ελπίζουμε..
σε μια βραδια που ολοι οι παικτες ηταν ανορεχτοι και γλυτωσαμε απο τυχη,η μετατοπιση του Κατσουρανη στο κεντρο αλλαξε την εικονα του αγωνα...
ο Κωνσταντινιδης 2 φορες στο α ημιχρονο αποτελεσε την αχιλειο πτερνα της ομαδας..
ο Ντε βεντετας επρεπε να ειχε αποβληθει λογω της αγκωνιας..
για την μπαλα που παιξαμε και τις ελλειψεις που ειχαμε οι 62 ποντοι ειναι πολυ καλη συγκομιδη...
Υ.Γ. Τωρα κρινεται ολη η χρονια.οτι προηγηθηκε δεν μετραει.παιρνεις τιτλο,βγαινεις στα προκριματικα του τσου λου και εισαι επιτυχημενος...
ο Κωνσταντινιδης 2 φορες στο α ημιχρονο αποτελεσε την αχιλειο πτερνα της ομαδας..
ο Ντε βεντετας επρεπε να ειχε αποβληθει λογω της αγκωνιας..
για την μπαλα που παιξαμε και τις ελλειψεις που ειχαμε οι 62 ποντοι ειναι πολυ καλη συγκομιδη...
Υ.Γ. Τωρα κρινεται ολη η χρονια.οτι προηγηθηκε δεν μετραει.παιρνεις τιτλο,βγαινεις στα προκριματικα του τσου λου και εισαι επιτυχημενος...
-
δεν ξέρω πως τα καταφέρνουμε και νικάμε.....πάντως επαναλαμβανόμενη τύχη, δεν είναι τύχη
Αν μας το ρίχνε βέβαια ο Αλβανός παίκτης του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο, δύσκολα τα πράγματα.
Τέλος καλά, όλα καλά, για την ώρα.....
Λυπάμαι που το ξαναγράφω, αλλα πέρα του Κατσουράνη το υπόλοιπο κέντρο μας αποδίδει κάκιστα εδώ και πολλές βδομάδες.
Μάλλον φταίει και ο Δώνης γι αυτό....χωρίς ίχνος ειρωνείας, δεν το ξέρω.....ξέρω μονο ότι θέλουμε έναν κοφτη, δυο μέσους με έμπvευση και τρεξίματα καθώς και έναν εξτρεμ.....Άντε ΙΒΑΝ.....
Αν μας το ρίχνε βέβαια ο Αλβανός παίκτης του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο, δύσκολα τα πράγματα.
Τέλος καλά, όλα καλά, για την ώρα.....

Λυπάμαι που το ξαναγράφω, αλλα πέρα του Κατσουράνη το υπόλοιπο κέντρο μας αποδίδει κάκιστα εδώ και πολλές βδομάδες.

Μάλλον φταίει και ο Δώνης γι αυτό....χωρίς ίχνος ειρωνείας, δεν το ξέρω.....ξέρω μονο ότι θέλουμε έναν κοφτη, δυο μέσους με έμπvευση και τρεξίματα καθώς και έναν εξτρεμ.....Άντε ΙΒΑΝ.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Κυρ 21 Απρ 2013, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέσα στο γήπεδο παίζει η ομάδα,σε μια βδομάδα παίζουμε το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς μεχρι τον τελικό και έξω από την 4 πέφτουνε σούτια μεταξύ μας για τον Βρύζα και τον Ζαγοράκη...Λυπηρό..
Αγωνιστικά το φετινό φάντασμα του Λαζάρ έδωσε ακόμη ένα σόου.
Κατσουρ MVP,πρέπει να ξεκινήσει ως χαφ στην Τρίπολη και πίσω Κουμάλο-Σιντ.
Edit:Μόλις μου είπε ένα φιλαράκι μου που ήταν στην 4 (εγώ ήμουν στην 7) πως η όλη μανούρα ξεκίνησε επειδή λέει κάποιος φορούσε φανέλα Μπεσίκτας και κάποιος τον είδε και του όρμησε..Και έμειναν λέει πόσα άτομα έξω από την 4 για να δαρθούνε..Αν ισχύει πραγματικά λυπάμαι..
Αγωνιστικά το φετινό φάντασμα του Λαζάρ έδωσε ακόμη ένα σόου.
Κατσουρ MVP,πρέπει να ξεκινήσει ως χαφ στην Τρίπολη και πίσω Κουμάλο-Σιντ.
Edit:Μόλις μου είπε ένα φιλαράκι μου που ήταν στην 4 (εγώ ήμουν στην 7) πως η όλη μανούρα ξεκίνησε επειδή λέει κάποιος φορούσε φανέλα Μπεσίκτας και κάποιος τον είδε και του όρμησε..Και έμειναν λέει πόσα άτομα έξω από την 4 για να δαρθούνε..Αν ισχύει πραγματικά λυπάμαι..