Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου
Re: Θοδωρής Ζαγοράκης
Εκείνη η ψυχη ο Φλωριδης, η ΦΛΟ που να ειναι άραγε για τον βασιλιά το σκραπ της Κωνσταντινούπολης λέω
:)
Που να παει ο Ζησης το μόνη υγείης ομάδα ειναι ΠΑΟΚ καμμια άλλη

σοβαρα τωρα ο φλςριδησ τι σχεσει εχει?eorptol έγραψε:Εκείνη η ψυχη ο Φλωριδης, η ΦΛΟ που να ειναι άραγε για τον βασιλιά το σκραπ της Κωνσταντινούπολης λέω:)
γιατι εχεις κασετα και λεσ τα ιδια 3 πραγματα σε καθε περιπτωση?
σοβαρα σε ρωταω
για να πουμε και του στραβου το δικιο πιο σωστα πρεπει να γραψεις "Όπως τον έφερες διώχτον" γιατί δεν ήρθε τον έφεραν.Parolos έγραψε:Όπως ήρθες φύγε..
ηρεμα ολοι να παμε τελικο
και συ ρε ιβαν ηταν τοσο σημαντικο να ανακοινωση ζαγορακη ?δεν μπορουσες να περιμενεις μεχρι το καλοκαιρι?
ποιος εχει τις ιδεες να βρισκουμε αφορμες για φαγωμα λιγο πριν απο τα σημαντικα ματς?
ξεσκιστε την τριπολη αυριο...
και συ ρε ιβαν ηταν τοσο σημαντικο να ανακοινωση ζαγορακη ?δεν μπορουσες να περιμενεις μεχρι το καλοκαιρι?
ποιος εχει τις ιδεες να βρισκουμε αφορμες για φαγωμα λιγο πριν απο τα σημαντικα ματς?
ξεσκιστε την τριπολη αυριο...
I agree with you: "A big WELCOME BACK for abig LEADER"paoki_sweden έγραψε:Zagorakis welcome back.
He will bring back PABLO!!!!
PAOK has to be unite, I want savvidis-vryzas-zagor together. AND LEADER PABLO on field!

- krik the greek
- sourmenetes
- Moderator
Βρε πως αλλαζουν οι καιροι...
Κυριοι επειδη πολλα μπορει να πει ο καθενας ας μην αρχισουμε τα δικα μας και αρχιζουμε φαγωμα εκ των εσω.Ο καθενας την αποψη σε νορμαλ επιπεδα.
Κυριοι επειδη πολλα μπορει να πει ο καθενας ας μην αρχισουμε τα δικα μας και αρχιζουμε φαγωμα εκ των εσω.Ο καθενας την αποψη σε νορμαλ επιπεδα.
- fireblade4
Ιβάν βάλτον στο ταμείο να χεστείς στο τάλιρο...πλέον το γαύρικο το στυλ ήρθε και στην νοοτροπία κάποιων,για ένα μαμημένο πρωτάθλημα,κύπελλο και μία έξοδο στο τσου λου,καταπατάμε τα πιστεύω μας και τις αρχές μας!
Ναι τον αφελή Ιβαν 100.000 πλήρωσε για ελέγχους στην ΠΑΕ αλλά η γνώμη του για ζαγορ δεν άλλαξε εμείς όμως τα ξέρουμε όλα ......bob έγραψε:Ιβάν βάλτον στο ταμείο να χεστείς στο τάλιρο...πλέον το γαύρικο το στυλ ήρθε και στην νοοτροπία κάποιων,για ένα μαμημένο πρωτάθλημα,κύπελλο και μία έξοδο στο τσου λου,καταπατάμε τα πιστεύω μας και τις αρχές μας!
Ναί ρε σε άλλα ο ΙΒΑΝ ξέρει και σε άλλα είναι κορόϊδο..... Ε ρε έλληνα Παοκτσή!!!!!! Οπως μας βολέυει...
Ε! λοιπόν κάτι ξέρει και τον ξανάφερε!!!! Και δεν κάνω κωλοτούμπα το έχω ξαναγράψει "Εχω εμπιστοσύνη στην ποντιακή καπατσοσύνη"!!!

Ε! λοιπόν κάτι ξέρει και τον ξανάφερε!!!! Και δεν κάνω κωλοτούμπα το έχω ξαναγράψει "Εχω εμπιστοσύνη στην ποντιακή καπατσοσύνη"!!!