ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, 59-66, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
mpafos4

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 20/04 19:00 ET-3

Δημοσίευση από mpafos4 »

palok έγραψε:box and one, ματσαριστό στον Παππά ;)

PS: για άμυνα μιλάω

Δεν εχει καμμια τυχη το συγκεκριμενο αμυντικο συστημα οταν "the one" ειναι ο playmaker. ;)

Και εαν θελεις να το προχωρησουμε και λιγο παραπερα,για να παιξεις box πρεπει ο αντιπαλος να εχει μετριους ψηλους.

ΥΓ.Δεν ηθελα ποτε να μπλεξω με το μπασκετ εδω μεσα για τεχνικα θεματα....δεν ξερω πως μου ηρθε σημερα. :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν σε έπιασα. καθόλου όμως. One είναι ο καλύτερος σκόρερ της Α1 και δυάρι του Πανιωνίου Παππάς (στον άσσο παίζει ο Αθηναίου με τον Μπατή). Διαφωνούμε κάπου ή σε έχασα τελείως?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Στη συγκεκριμενη αμυνα και επειδη μπορει πολυ ευκολα να το κανει,θα ξεκιναει η επιθεση με αυτον στον ασο,εαν φυσικα το επιλεξει ο Σφαιροπουλος

Ελπιζω πως τωρα με επιασες..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ok, καταρχήν συζήτηση κάνουμε. Δεν θα επιλέξω εγώ την άμυνα που θα παίξουμε. Το point μου ήτανε οτι η ομάδα χρειάζεται να παίξει αρκετή ζώνη στα δύσκολα ματς εφόσον έχει μείνει με 2 μόνο γκαρντ και αυτά δεν μπορούν να παίξουν καλή 1-1 άμυνα ΚΑΙ λόγω κούρασης και ειδικά στα pick@roll. Στην Ελευσίνα παίξαμε αρκετή ζώνη 2-3 αλλά αρκετά παθητικά και αφήνοντας τον Λιακόπουλο να μας διαλύσει. Νομίζω οτι πρέπει να σκεφτόμαστε ματσαριστές άμυνες (μία εξ αυτών είναι η επιλογή του box and one) και να είμαστε πιο επιθετικοί ώστε και καλύτεροι να είμαστε στην άμυνα (να βάζουμε χέρι πάνω στη μπάλα) αλλά και να φεύγουμε γρήγορα στο transition (στην Ελευσίνα νομίζω οτι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα καλό σερί εκεί που κάναμε το 28-29 αλλά δεν είμαστε αρκετά aggressive και σίγουροι οτι μπορούμε να τελειώσουμε τέτοιες φάσεις 1 με έναν). Το ερώτημα για μένα είναι αν υπάρχει περιφερειακός παίκτης που μπορεί να ματσάρει παίκτες τύπου Παππά. Χρυσικόπουλος???? ... ????
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ήπιαμε και το μαγικό μας φίλτρο(τσιπουράκι) και σε 2,5 ωρίτσες φευγουμε για παλατάκι.
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Το ματσάκι στο τέλος δικό μας!!!! Τώρα κάνουμε την συνηθισμένη κοιλιά!!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Λίγο ΠΑΟΚ να φωνάξει η κερκίδα ρε παιδιά..Φτάνει με την αστυνομία και τον Ζαγοράκη..Φτάνει...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Odi έγραψε:Λίγο ΠΑΟΚ να φωνάξει η κερκίδα ρε παιδιά..Φτάνει με την αστυνομία και τον Ζαγοράκη..Φτάνει...

+++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εσπασε το αήτητο .... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν πειραζει η μαχη της κερκιδας με τους μπατσους κερδιθηκε
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

To μόνο πλήγμα ήταν που έσπασε το αήττητο.. ως προς τη βαθμολογία θέλαμε νίκη μόνο με 14+πόντους όπως και να χει.. οπότε το ίδιο και το αυτό..
Στόχος ο μικρός τελικός που πστεύω θα είμαστε.
Άβαταρ μέλους
palok

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, 59-66, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από palok »

στα μπασκετικά δεν έχει να πεί κανείς πολλά. Η ομάδα μετά το Ρέθυμνο έχει χάσει πλήρως τον ρυθμό της, δεν κάνει ούτε μισή προπόνηση μαζί, ο Λάζος (στα ματς που παίζει) φανερά δεν είναι καλά. Οπότε? Οπότε όταν δεν έχεις Post παιχνίδι, δεν έχεις Pick@roll Παιχνίδι (με hather-Mπίδη), δεν έχεις high-low παιχνίδι με Τσαιρ, ε θα βάζεις 59 πόντους και θα παρακαλάς οι άλλοι να βάλουνε 58. Απλά πράγματα. Ο Πανιώνιος από αυτά που έχω δεί νομίζω οτι αποδίδει στην επίθεση το χειρότερο μπάσκετ στην Ευρώπη ανάλογα με το μπάτζετ που έχει. Είναι τρομερό να έχεις ένα παιχνίδι (κεντρικό Pick@roll) μόνο στη φαρέτρα σου και από εκεί και πέρα άμυνα-άμυνα-άμυνα. Anyway, όσον αφορά τον Bane και τη (paok)μανία του να μην ενισχύσει την ομάδα, προφανώς και οι τυφλοί βλέπουν οτι η ομάδα θέλει πραγματική βοήθεια στο point και αυτοί που έχουν μυωπία βλέπουν οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ του κόσμου με στόχους (διάκρισης ή παραμονής) αντικαθιστούν τους ξένους τους. Από εκεί και πέρα, ίσως αν σκεφτώ την απόφασή του μετά από 1 χρόνο, να είμαι μαζί του...

Αυτά. 4η θέση, playoffs με ΑΓΟΡ, και κάνουμε τον σταυρό μας αν πάμε έτσι... :pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Κακό παιχνίδι (δυστυχώς διαψεύστηκα) κι απ τις δύο ομάδες.Το σκορ του ημιχρόνου τα λέει όλα.Αστοχία και πολύ κακές επιλογές στην επίθεση σε συνδυασμό με την εκνευριστική διαιτησία μας οδήγησαν στην ήττα.Κρίμα.
Στα θετικά η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 200 περίπου συνδεσμίτες (διπλα διπλα με τους πάνθηρες :o ) που σίγουρα ηταν πολύ πιο θερμή απ την Τούμπα των 30.000 την Τετάρτη.Odi κάνεις λάθος ,τα παιδιά ξελαρυγκίστηκαν σ όλο το παιχνίδι και μ αστυνομίες κλπ ασχολήθηκαν ελάχιστα απ όσο θυμάμαι.

ΥΓ Ιβάν και στο μπάσκετ? Πωρώθηκες μου φαίνεται..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Σάβ 20 Απρ 2013, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Λάθη, Λάθη, Λάθη και τα περισσότερα αβίαστα..
Σε μέρα που ο Πανιώνιος δεν ήταν καλός, εμείς ήμασταν ακόμα χειρότεροι από αυτόν, με άστοχα σουτ, με επιλογές στην επίθεση που δεν θυμάμαι να είδαμε ξανά φέτος.
Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ που έγιναν πόντοι ενώ κάποια στιγμή ξύπνησε και ο Παππάς που ήταν σε ρηχά νερά μέχρι τότε..
Με εκνεύρισε το γεγονός πως λίγο καλύτεροι και πιο προσεκτικοί να ήμασταν ίσως να μην χάναμε..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τόσο κακή εμφάνιση δε νομίζω να ξανακάνουμε πάντως.Η διαιτησία ήταν όντως τόσο κακή όσο φαινόταν στο γήπεδο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2012-2013”