στα μπασκετικά δεν έχει να πεί κανείς πολλά. Η ομάδα μετά το Ρέθυμνο έχει χάσει πλήρως τον ρυθμό της, δεν κάνει ούτε μισή προπόνηση μαζί, ο Λάζος (στα ματς που παίζει) φανερά δεν είναι καλά. Οπότε? Οπότε όταν δεν έχεις Post παιχνίδι, δεν έχεις Pick@roll Παιχνίδι (με hather-Mπίδη), δεν έχεις high-low παιχνίδι με Τσαιρ, ε θα βάζεις 59 πόντους και θα παρακαλάς οι άλλοι να βάλουνε 58. Απλά πράγματα. Ο Πανιώνιος από αυτά που έχω δεί νομίζω οτι αποδίδει στην επίθεση το χειρότερο μπάσκετ στην Ευρώπη ανάλογα με το μπάτζετ που έχει. Είναι τρομερό να έχεις ένα παιχνίδι (κεντρικό Pick@roll) μόνο στη φαρέτρα σου και από εκεί και πέρα άμυνα-άμυνα-άμυνα. Anyway, όσον αφορά τον Bane και τη (paok)μανία του να μην ενισχύσει την ομάδα, προφανώς και οι τυφλοί βλέπουν οτι η ομάδα θέλει πραγματική βοήθεια στο point και αυτοί που έχουν μυωπία βλέπουν οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ του κόσμου με στόχους (διάκρισης ή παραμονής) αντικαθιστούν τους ξένους τους. Από εκεί και πέρα, ίσως αν σκεφτώ την απόφασή του μετά από 1 χρόνο, να είμαι μαζί του...
Αυτά. 4η θέση, playoffs με ΑΓΟΡ, και κάνουμε τον σταυρό μας αν πάμε έτσι...