Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ρε Roman, τι στο γιούτσο να το κάνεις το WIFI σε αυτό το νοσοκομείο ; όχι σε ρωτάω δλδ. Εσύ σε νοσοκομείο με τέτοιες ...ανέσεις, με Σάρα, Μόνικα κτλ, ποιο ...USB θα κοιτούσες ; του υπολογιστή ή της Μόνικας ;
Τι θες δλδ να πούμε για το ματς ; τα είπαν ΟΛΑ στο 24. Παίξαμε - λέει - μπαλάρα γιατί είχαμε πλουραλισμό και κάναμε "γεμάτο" παιχνίδι. Οπότε τι να πω και εγώ ο άμοιρος ; οτι δεν παίξαμε ; οτι έβαλε τον Κλάους στο 70 νομίζω (είχε τελειώσει το κολλύριο στο ημίχρονο και μέχρι να βρω φαρμακείο...) μη τυχόν και γίνει καμιά στραβή γιατί το ματς βρώμαγε γκέλα ;
Άντε να μιλήσουμε για μπαλίτσα. Ιτάνζ : έκανε τουλάχιστο 5 διωξίματα με τα πόδια (στο Α), που πήγαν στα τσακίδια. Μακρυά από μένα και όπου πάει δλδ. Με τη Βέροια. Επειδή μας "πίεσαν" ψηλά.
Αποστολό : δημιουργικά (ορολογία Κόλκα) προσπαθούσε να σεντράρει από το ύψος του ημικυκλίου της Βέροιας. Να σεντράρει στον Σάλπι. Το έκανε τουλάχιστο 5 φορές στο Α. Η μια (ΜΙΑ) που πέρασε, πήγε μετά το δεύτερο δοκάρι.
Λινο : φτάσαμε στο σημείο μια ΜΕΤΡΙΑ εμφάνισή του να τον έχει υποψήφιο MVP. Τι να λέμε τώρα ; πάντως τον Ολαϊτάν τον κατάπιε αμάσητο.
Κατσουράνης : είναι πέναλτι. Όχι γιατί το πιστεύω 100%, αλλά γιατί με ΟΣΦΠ θα το σφυρίξει 100.000%. Και εμένα ΑΥΤΟ με καίει. Πως θα παίξει δλδ σε παιχνίδια με ΚΑΛΟΥΣ αντιπάλους. Και στο πρώτο του έφυγαν κάποιες φάσεις. Σχεδόν όλα όσα του φεύγουν είναι εξαιτίας του ότι κάποιος ΠΟΛΥ σβέλτος στα πόδια, σε μικρό χώρο τον περνάει εύκολα. Αυτό όταν παίξουμε προκριματικά ΤΣΟΥ ΛΟΥ θα μετρήσει ΠΟΛΥ. Αν φυσικά παίζει τότε σεντερ μπακ. Αλλά για κατά κει πάει.
Σέκου - Σάλπι : ο πρώτος φάνηκε μόλις βγήκε ο δεύτερος. Enough said
Σαμαράς : όλοι έκραξαν τον ΓΓ για την παπαριά που έκανε στην αντεπίθεση στο Β. Τον Σαμαρά που τον έβγαλαν 10 φορές ένας με έναν και δεν πέρασε καμία (ή νομίζω μια) φορά τον άλλον, θα τον κράξει κανείς ; (εκτός του desperado)
Lawrence - Σάλπι. Ο πρώτος φαίνεται όταν μπορεί να τριγυρίζει γύρω από το κουτί και να βγάζει ξυραφιές. Τα έκανε και τα δυο χτες. Λιγότερο μεν αλλά τα έκανε. Enough said.
Σάλπι : enough said
Διακριθέντες (όχι οτι έκαναν καμιά εμφανισάρα) : Σίλντ -> Lawrence/Λινο -> Σέκου/Κάτσε. Οι δυο δεύτεροι έκαναν πολλές μικροτσαπατσουλιές και άφησαν πολλά κάπου στη μέση. Ο πρώτος σχεδόν τίποτα, εξ ου και το Νο1.
Oπως ειχα γραψει ηταν ενα ησυχο απογευμα και σε αυτο συνετελεσε και η εορτη του Αγιου Ευτυχιου... MVP για μενα ο Ολισε...
Απο εκει και περα 2 υπεροχες γιομες βρηκαν στοχο και γραφτηκε το τελικο 2-0... Οσο δε για το "δημιουργικο ποδοσφαιρο" θα ηταν ωραιο να σας μεταφερω αυτα που μου ειπε η Σκαρλετ ( βλεπαμε μαζι το παιχνιδι εχθες ) αλλα δυστυχως εφυγε νωρις το πρωι με το ΚΤΕΛ...
Υ.Γ. Το χθεσινο ματς στην ιατρικη ορολογια θα χαρακτηριζοταν ως "αγρυπνο κωμα"...
Shark καμία γιόμα δεν έγινε γκολ με τη Βέροια. Μην φτάνουμε στο άλλο άκρο και σε παρακαλώ πάρα πολύ. Προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι αντίθετα με αυτό που είπε ο ΓΔ το επίπεδο σοβαρότητας με το οποίο προσεγγίστηκε το ματς από τους παίκτες μας είναι ΧΑΜΗΛΟ.
Αυτό είναι μέχρι ενός κάποιου σημείου και αναμενόμενο, μιας και την προηγούμενη αγωνιστική "εκτονώθηκαν" κάπως κάνοντας πολύ καλύτερη εμφάνιση και παίρνοντας Χ στον ΟΣΦΠ, πράγμα το οποίο περάστηκε ως επιτυχία προς τα έξω (εξ ου και το εκτονώθηκαν σε εισαγωγικά). Μέχρι ενός σημείου όμως. Τέσπα, δεν έχω και μεγάλη διάθεση για περαιτέρω σχόλια επί αυτού.
Εγώ τα χοντρά προβλήματα τα βλέπω μεσοαμυντικά. Ο Κάτσε είναι πολύ ελπιδοφόρος, αλλά δεν μπορεί μόνος του. Ο Κατσουράνης είναι επιρρεπής στο φάουλ (λογικό για χαφ) και ο Λάζαρ δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι (κρίμα γιατί τον θεωρώ παιχταρά). Και εγώ δεν γουστάρω τον Δώνη, το λέω σε κάθε ευκαιρία από τον Αύγουστο ακόμα, αλλά είναι τέτοια η ποιοτική αναβάθμιση μετά τις μεταγραφές που η ομάδα κάνει πράγματα μέσα στο γήπεδο.
Ο Κλάους βλέπει τον Ολίσε να μπαίνει περιοχή και κάνει 2 βήματα πίσω για να πάρει θέση. Ο Ολίσε σηκώνει το κεφάλι, τον βλέπει και τον σημαδεύει. Εξαιρετική συνεργασία των 2.
Αντίθετα, το κόρνερ είναι γιόμα του κερατά ( όπως κάθε στημένο φέτος ). Επιπλέον, αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Λόρενς σημάδεψε τον Σάλπι!! Απλώς την έστειλε στο όριο της μικρής περιοχής.
Μην αλλάζετε την έννοια τις γιωμας,και μια χαρα κινηση καναν στο κορνερ
Ο λινο το εκτέλεσε οχι ο λορενς,επίσης στα κόρνερ δεν σημαδεύεις παικτες ,γιατί πολυ απλα δεν ειναι στατικοι αλλα κινούνται και επειδη η απόσταση απο το κορνερ ειναι μεγάλη ο αμυντικος θα προλάβει ,στα κόρνερ σημαδεύεις χώρο,
Αυτό που λες Καρλατ ότι στα κόρνερ δεν σημαδεύεις παίκτες είναι για ομάδες τοπικού πρωταθλήματος. Επειδή όμως στον ΠΑΟΚ ισχύει το παραπάνω που λες, αυτό λέγεται γίομα.
Επί Σάντος και στα κόρνερ και στα φάουλ έβγαινε στο πρώτο δοκάρι ο Βιερίνια και είχαμε πετύχει πολλά γκολ, δηλ όλα αυτά σύμπτωση και τύχη ήταν? Η πιο αδούλευτη ομάδα στα στημένα είναι ο ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα τελειώνει και από στημένα έχει πετύχει μόλις 2 γκολ (αν βάλω και το προχθεσινό)...
moican4 έγραψε:Αυτό που λες Καρλατ ότι στα κόρνερ δεν σημαδεύεις παίκτες είναι για ομάδες τοπικού πρωταθλήματος. Επειδή όμως στον ΠΑΟΚ ισχύει το παραπάνω που λες, αυτό λέγεται γίομα.
Επί Σάντος και στα κόρνερ και στα φάουλ έβγαινε στο πρώτο δοκάρι ο Βιερίνια και είχαμε πετύχει πολλά γκολ, δηλ όλα αυτά σύμπτωση και τύχη ήταν? Η πιο αδούλευτη ομάδα στα στημένα είναι ο ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα τελειώνει και από στημένα έχει πετύχει μόλις 2 γκολ (αν βάλω και το προχθεσινό)...
Λάθος κάνεις,πάλι χωρο συμαδεύεις,και εκει πηγαίνει ο παικτης
Πχ η εντολή στο σορλέν ήταν πρωτο δοκάρι,αρα έστελνε την μπάλα σε συγκεκριμένο χώρο,απο εκει και πέρα ερχόταν ο βιεϊρίνια η ο μουσλι οποιοσδήποτε αλλος