Π.Α.Ο.Κ.- Πανιώνιος, 3/3 17:15 NS1

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες της ομάδας
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ.-πανιωνιος, 3/3 17:15,NS1

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

arrwstos έγραψε:
baneprelevic361 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Ειναι απο τα πραγματα που με ενοχλουν εδω μεσα.

Κεφαλαιο το πι.Πανιωνιος ειναι η ομαδα!Δεν χρειαζεται να μικραινουμε τους αντιπαλους για να δειχνουμε μεγαλοι....γιατι

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!

Κανονικά νιώνιος θα έπρεπε. Και αφήστε τα αυτά περί φίλοι με τους Πανιώνιος. Μόνοι μας εναντίον όλων. Όσο σιχάματα είναι οι ρούληδες τόσο και οι νιώνιοι. Τα παραρτήματα του χοντρού. Να φάνε 5 γκολ θέλω.

Συμφωνώ στο μόνοι μας εναντίων όλων. Διαφωνώ στο υπογραμμισμένο. Ούτε εγώ πιστεύω στις φιλίες μεταξύ οπαδών διαφορετικών ομάδων. ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ. - Παρτιζάν. Πάνθηρες ΟΦΗτζήδες και λοιποί άλλοι που κατά καιρούς έχει ειπωθεί ότι είναι αδέρφια μας απλά είναι αδιάφοροι για μένα. Δεν είναι εχθροί, αλλά ούτε και φίλοι. ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ. Παρτιζάν ξαναλέω. Παρόλα αυτά κάποια γεγονότα και κάποιες συμπεριφορές πρέπει να τις σεβόμαστε.

ΥΓ. Για να μην είμαι offtopic πιστεύω ότι το ματς είναι καθαρός άσσος και προβλέπω σκορ 2-0. Ψεκάστε σκουπίστε και να περάσει ο επόμενος. Τα ματς του κυπέλλου είναι που φοβάμαι περισσότερο. Στο πρωτάθλημα πιστεύω έχει βρει το δρόμο της η ομάδα και τελευταία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Εύκολα ή δύσκολα θα βγούμε δεύτεροι στα playoffs. Είμαστε καλύτεροι απ' όλους τους υπόλοιπους πέραν του γαύρου. Αστήρ Τριπόλεως και ζα μαν φου ντε λα π@πάρια.

Το ίδιο λέμε. Εγώ πάντως δεν διαφωνώ τα ίδια σκατά είναι με το άρη για αυτό βρίζονται για συνθήματα. Έχουμε τους άτιτλους vs άτιτλους. Ακριβός μόνο ΠΑΟΚ+ΠΑΡΤΙΖΑΝ τίποτα άλλο. Αυτά είναι αληθινά αδέρφια, τα μόνο δηλαδή που έχουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Π.Α.Ο.Κ.- Πανιώνιος, 3/3 17:15 NS1

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν βαρεθηκες να γραφεις, γεμισες το φορουμ.
Ήρεμα ρε συ...Φώτης.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Χαλαρώστε.

Είτε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ή Πανιώνιος ή νιόνιος ή ΠΓΣ, νίκη και μόνο νίκη, όλα τα άλλα είναι να΄χαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

RoMaN έγραψε:Εγώ θα πρότεινα το Π.Γ.Σ.Σ. (Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης) που είναι το επίσημο όνομά τους, αλλά δε γαμείς, ζητώ πολλά... :mrgreen:

Μπερδεύεσαι. Το ΕΠΙΣΗΜΟ όνομά τους είναι ΝΕΟΣ Πανιώνιος, από την εποχή που ο Αχιλλέας τους έβαλε στη ρύθμιση του νόμου Βενιζέλου.

ΥΓ : Τότε δλδ που η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έγινε ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2004, για να μη νομιστεί οτι ξεχνάμε και τις δικές μας ιστορίες.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Σωστός. Δεν υπάρχει πια Ιστορικός. Νέος Πανιώνιος είναι.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

angelheart έγραψε:
RoMaN έγραψε:Εγώ θα πρότεινα το Π.Γ.Σ.Σ. (Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης) που είναι το επίσημο όνομά τους, αλλά δε γαμείς, ζητώ πολλά... :mrgreen:

Μπερδεύεσαι. Το ΕΠΙΣΗΜΟ όνομά τους είναι ΝΕΟΣ Πανιώνιος, από την εποχή που ο Αχιλλέας τους έβαλε στη ρύθμιση του νόμου Βενιζέλου.

ΥΓ : Τότε δλδ που η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έγινε ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2004, για να μη νομιστεί οτι ξεχνάμε και τις δικές μας ιστορίες.

OFF TOPΙC:

Τις λακαμίες των διοκήσεων εγώ δε τις φορτώνω στους οπαδούς.
Η ομάδα είναι μία για κάθε οπαδό.

Π.Α.Ο.Κ. για εμάς

Π.Γ.Σ.Σ. για αυτούς.

Μην το ψιρίζουμε σε όλα. Είναι σαν αποδέχομαι προσωπικά τα χρεή του κάθε λαμόγιου που ήρθε κι άφησε στην ομάδα μου.

Βασικά εγώ το "επίσημος" σχολίασα. Τα υπόλοιπα τα συζητάμε φυσικά όποτε θες, αλλά όπως ΣΩΣΤΑ λες, εδώ είναι οφ τόπικ. Δεν το συνεχίζω λοιπόν και εγώ.
Angelheart

ON TOPIC:

O Πανιώνιος έχει διαχρονικα πολύ καλές ακαδημίες και σίγουρα θα μας εκπλήξουν οι νέοι παίκτες του.

Ελπίζω σε νίκη και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Επομένως παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. με τον Π.Γ.Σ.Σ.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

οι πανθηρες ειναι αδερφια..η ιδιοσυγκρασια τους ειναι ιδια με τη δικια μας για οποιον γνωριζει,,
απο τις πιο συμπαθητικες ομαδες διαχρονικα..
καμια σχεση με ρουλη...η συγκριση με ρουλη μου προκαλει γελιο..
το ιδιο και οι κρητικοι..διαχρονικα συμπαθουντες τον ΠΑΟΚ..δευτερη ομαδα των οφητζηδων σε ενα μεγαλο ποσοστο ειναι ο ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Τέσπα δεν συνεχίζω ούτε εγώ γιατί είναι οφ τόπικ. Για να ξεκαθαρίζουμε εγώ παραρτήματα γαύρου και βάζελου δεν γουστάρω. Αν το πάμε με την ιδιοσυγκαρσία ίδια με του ρούλη είμαστε, ίδια με του γαύρου της ΑΕΚ. Δηλαδή όλοι αγαπάμε τις ομάδες μας. Τι σημαίνει αυτό ότι θα γίνουμε αγαπούληδες με όλους; Φίλε αυτό με τους Κρητικούς άστο σε παρακαλώ. Στην πλειοψηφία γαύροι είναι και ξέρω από πρώτο χέρι. Δεύτερη ομάδα οι ΟΦΗτζίδες έχουν τον βάζελο. Αυτά περί ΟΦΗ και φιλίας έχει βγει τότε με τις φανέλες. Σιγά κιόλας μην κλάψουμε. ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ. ΠΑΟΚ+ΠΑΡΤΙΖΑΝ Τίποτα άλλο. Ας αγαπήσουμε τον ΠΑΟΚ περισσότερο και τους άλλους λιγότερο. Ας φανατιστούμε και λίγο μπας και γεμίσει η Τούμπα γιατί πολύ Ευρώπη το είδαμε τελευταία.

Για το Πανιώνιο το θεωρώ δεδομένο το τρίμπαλο που θα φάει γιατί και μέτρια ομάδα είναι και χάνει από το αεροδρόμιο στην Τούμπα. Εύχομαι σε ήττα του Αστέρα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Angelheart ένα γενικό σχόλιο έκανα με αφορμή το δικό σου.
Καλά έκανες όμως και το διευκρίνησες για τους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

angelheart έγραψε:

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! :)
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

danirifle έγραψε:χωρίς λαζάρ και κλάους?
μυρίζομαι φωτάκη... :? :?

Ευχομαι αυτο που μυριζεις να ειναι τα ντολμαδακια
της κυρα Παναγιωτας απεναντι και οχι ο Φωτακης :D

Αυτος δεν μπορει να παιξει οταν εχει συνεχομενα παιχνιδια
στα ποδια του,θα παιξει τωρα που απεχει τοσο καιρο απο τους
αγωνιστηκους χωρους;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Itandje
Αποστολο - Κουμάλο (Κατσουρ) - Σιλντ - Λίνο
Κατσουρ (Kace) - Garcia
Φωτάκης - Lawrence - Camara
Σαλπι
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

baneprelevic361 έγραψε:ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ. ΠΑΟΚ+ΠΑΡΤΙΖΑΝ Τίποτα άλλο. Ας αγαπήσουμε τον ΠΑΟΚ περισσότερο και τους άλλους λιγότερο. Ας φανατιστούμε και λίγο μπας και γεμίσει η Τούμπα γιατί πολύ Ευρώπη το είδαμε τελευταία.

μονο ΠΑΟΚ και Πανιώνιος για μένα! Γιατί είναι το μονο γήπεδο που μπορώ και παω μια δεκαετία τώρα με την φανέλα της ομαδας μου! Γιατι κανείς δε θα μου πει τίποτα, ουτε καν στην 3 !! Γιατι ειναι το μονο γηπεδο που οι των ΠΟΚ τρώνε ξύλο οταν πατάνε ομαδικα!!

Εγω αδελφός με σέρβο ΔΕΝ γίνομαι! Εσυ γινε οτι θες, ελεύθερος είσαι!

Ον: νίκη, ευκολα-δύσκολα... 3-1 θαρρώ... Ηττα αστερα ελπίζω...
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Νικη γιατι ετσι μας αρεσει
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Επειδή υπάρχει η ρεβανς με τον Λεβαδειακό και επειδή ο Πανιώνιος δεν θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, προβλέπω ένα χαλαρό 1-0, ή 2-0 στο α' ημίχρονο και συντήρηση στο β'...! Δεν βλέπω να κάνουμε καμια ευρεία νίκη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”