arrwstos έγραψε:baneprelevic361 έγραψε:mpafos4 έγραψε:Ειναι απο τα πραγματα που με ενοχλουν εδω μεσα.
Κεφαλαιο το πι.Πανιωνιος ειναι η ομαδα!Δεν χρειαζεται να μικραινουμε τους αντιπαλους για να δειχνουμε μεγαλοι....γιατι
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!
Κανονικά νιώνιος θα έπρεπε. Και αφήστε τα αυτά περί φίλοι με τους Πανιώνιος. Μόνοι μας εναντίον όλων. Όσο σιχάματα είναι οι ρούληδες τόσο και οι νιώνιοι. Τα παραρτήματα του χοντρού. Να φάνε 5 γκολ θέλω.
Συμφωνώ στο μόνοι μας εναντίων όλων. Διαφωνώ στο υπογραμμισμένο. Ούτε εγώ πιστεύω στις φιλίες μεταξύ οπαδών διαφορετικών ομάδων. ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ. - Παρτιζάν. Πάνθηρες ΟΦΗτζήδες και λοιποί άλλοι που κατά καιρούς έχει ειπωθεί ότι είναι αδέρφια μας απλά είναι αδιάφοροι για μένα. Δεν είναι εχθροί, αλλά ούτε και φίλοι. ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ. Παρτιζάν ξαναλέω. Παρόλα αυτά κάποια γεγονότα και κάποιες συμπεριφορές πρέπει να τις σεβόμαστε.
ΥΓ. Για να μην είμαι offtopic πιστεύω ότι το ματς είναι καθαρός άσσος και προβλέπω σκορ 2-0. Ψεκάστε σκουπίστε και να περάσει ο επόμενος. Τα ματς του κυπέλλου είναι που φοβάμαι περισσότερο. Στο πρωτάθλημα πιστεύω έχει βρει το δρόμο της η ομάδα και τελευταία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Εύκολα ή δύσκολα θα βγούμε δεύτεροι στα playoffs. Είμαστε καλύτεροι απ' όλους τους υπόλοιπους πέραν του γαύρου. Αστήρ Τριπόλεως και ζα μαν φου ντε λα π@πάρια.
Το ίδιο λέμε. Εγώ πάντως δεν διαφωνώ τα ίδια σκατά είναι με το άρη για αυτό βρίζονται για συνθήματα. Έχουμε τους άτιτλους vs άτιτλους. Ακριβός μόνο ΠΑΟΚ+ΠΑΡΤΙΖΑΝ τίποτα άλλο. Αυτά είναι αληθινά αδέρφια, τα μόνο δηλαδή που έχουμε.