"... Σ» εκείνο το σημείο ο δικός μου ατζέντης μου είπε ότι υπάρχει μια ομάδα στην Ελλάδα με την οποία είχα αγωνιστεί ως αντίπαλος που μπορούμε να κάνουμε τη μεταγραφή. Σ« εκείνο το σημείο κοίταξα, προσπάθησα να συλλέξω πληροφορίες και από το διαδίκτυο, όπου είδα και την ομάδα και τον κόσμο και το στάδιο και νομίζω ότι αυτά μ» έκαναν να πω κατευθείαν το «ναι». Σχεδόν σε δυο εβδομάδες τελείωσε οριστικά η μεταγραφή μου..."
Ξεκίνησαν λοιπόν να τον ψήνουν στα μέσα Γενάρη, όταν δλδ τους έκραζαν παντού (και εδώ μέσα) οτι δεν έχουν κανέναν σχέδιο κανένα προγραμματισμό κτλ. Απλά να θυμίσω οτι στα μέσα Γενάρη ο Βιερίνια ακόμα "έπαιζε ζεστά" για ΠΑΟΚ, ενώ η υπόθεση του Λούκας είχε μπει στην κατάψυξη λόγω των απαιτήσεων της Καρπάτι.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/40906-%C2%AB%CE%B5%CF%87%CF%89-%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1%C2%BB