Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μονο με τσαϊ διαβαζεται αυτο το topic... Αντε ρετσινα κολα σε φλυτζανι! Και ελειπε, ειναι αληθεια. Τοσος οιστρος, τοση εμπνευση που να διοχετευθει? Οταν ο λαος του ΠΑΟΚ εφευρισκει συνθηματα στο λεπτο και αυθορμητα, οι υπολοιποι σχεδιαζουν ηδη πως θα το "διασκευασουν"...
Κάποτε ήμουνα καλά,κι έπαιζα με τη φωτιά Τώρα πέφτω προς τα κάτω και δεν έχω πιάσει πάτο. Όποιος φτάνει ως εκεί,επιβάλλεται να σηκωθεί, λέει η φιλοσοφία του πανμέγιστου Γκαρσία. Άσπρο - μαύρο η ζωή, ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί
Απαιτούμε πρωτάθλημα, κύπελλο και νόμπελ λογοτεχνίας στον ΠΑΟΚ
Ηρθες πολύς κι αγέρωχος μέσα στο καλοκαίρι μα τώρα πήρε παγωνιά κρύο φυσά τ' αγέρι. Πολύ σε καλοπιάνανε όλοι οι καλοί ρεπόρτερ και πάντα δήλωνες εσύ για όλα φταίει το ρόστερ. Μα τώρα άλλαξε ο καιρός έφυγε πια το αηδόνι του χωρισμού η ώρα έφτασε το ξέρεις Γώργο Δώνη.
Ειπατε πολλα μας πρηξατε τα αυτια φορεστε αλυσιδες κιτρινα γατια...
εκει εκει στη β εθνικη σας περιμενουν ολοι σκουληκια αρειανοι ο Βολος και η Λαρισα, οι Σερρες και η Δραμα και της γριας θα εισαι παντα η καλυτερη π@υτανα
Δωνη ξυπνα να σε πω δεν αντεχω τουτο δω λαθη κανεις μα ρε συ μας γ@μας απ την αρχη γινε λιγο δυνατος εξυπνος και λογικος κι αν δε θελεις δεν μπορεις παρε ποδι μην αργεις
Με τους Λαζαρ και Γκαρσια μοιαζουμε σαν συμμορια κι αν προσθεσεις και Χακομπο ξυλο θα χουμε, το κοβω που 'στε Σερτζιο κι αλανι Ιβιτς, Μπρουνο στο λιμανι το ντουμανι να αρχισω και το γαυρο να γ@μησω
τα μυαλα μας πονανε τα ματια μας πεινανε τα αυτια μας δεν κοιτανε και τα σκουληκια δε νικανε
καθιστε καλα και βαλτε μυαλο το συλλογο τον θελουμε να παιζει τελικο χορτασαμε σαρδελες φερτε τον αστακο ριξτε τα χανουμια και το ερπετο
(σε ρυθμο ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ) που σαι χοντρε για να ερθω να σε δω φωνηεντα που πρεπει να σε πω π@υτανας γιε γαυρε της συμφορας την πλατη μας συντομα θα κοιτας με τον Ιβαν και με τον Τσιτσιακοφ προπονητη θα χεις τον Προτασοφ Γκοντσαρεβα εχω μπουλη μπι@ε κι ας εχεις ΕΠΟ, Σαρρη και την ΚΕΔ πρωταθλημα χτυπαω του χρονου εγω που σαι Κυριακο μεταφορες να δω πως ερχεται ο μπουλης ο χοντρος με Δελτα Διας λες κι ειναι υπουργος Βαγγελα ελα στην Τουμπα να σε δω να σε γ@μησω με Κλαους κι Ετο π@υστη χοντρε σε περιμενω εδω θα σε κερασω λουκανικο ψητο
Τα περιθώρια μικρά και έχουν στενέψει λόγια ακούσαμε πολλά και έχουμε χαζέψει μα ο Παράσχος έρχεται και είν αγριεμένος που ήτανε προπονητής και έφυγε διωγμένος γι αυτό σου λέω Γιώργο μου άσε τις αλχημείες στήσε τον ΠΑΟΚ μας σωστά και κόψε τις μ@λκίες..
Κάποτε μετά απο χρόνια θα μπει κι ο πιτσιρικάς στο mania και όταν δει αυτό το τόπικ θα αναρωτηθεί τι είδους "τσιγάρο" κάπνιζε ο μπαμπάς του και οι άλλοι.
Τριτη του φερανε τον προφεσορ, Τριτη θα 'ρθει το "τρενο" πιανει καλει τους φιλους του, τους ΑΡΔ τους τιμημενους Να'ρθει ο Κολκας ο σοφος , ο Μητσος Τσορμπατζογλου Να'ρθει και ο Ραπτοπουλος, ο αρχηγος των κλοουν. Και πηγαν και τον ηβρανε , στην Τουμπα αραγμενο.
Σαν τι να σ' ηβρε Προεδρε και εισαι ζοχαδιασμενος Αρδ καλωσορισατε, πιστοι προσκυνημενοι συχασατε , καθισατε και εγω σας αφηγουμαι
Στης Τοττεναμ το γηπεδο , στα αγγλικα χωραφια εκει που ουδεις κατορθωσε, νικη ποτε να κανει παρα κλαρινα απανωτα και σεξ μεχρι θανατου αυτος μοναχος περασε χωρις τον πορτογαλλο με Γεωργιαδη και κοντο και εξω το Σταφυλλιδη Στα Γιαννενα περιμενα, στην Κερκυρα το ιδιο μα στο παιχνιδι με την Τοττεναμ , εχασα τον υπνο
Και τοσο καιρο που' μαι εδω, στον θωκο του προεδρου κανενα δεν φοβηθηκα απ΄τους προπονηταδες μα τωρα ηρθ' αυτος, και θελει πια να μεινει με τα μισα απο τα λεφτα , που η ΠΑΕ του δινει και κραζει και εσας τους ΑΡΔ, στης Τουμπας τα στασιδια μαθημα να σας κανει, που΄σαστε για τ' @ρχιδια
Και πηγανε οι αχρηστοι και αρχισαν τις βλακειες και οθε μιλαει ο Ραπτο, η λασπη αυλακι κανει και οθε λαλαει ο Σταυρος μας, η λασπη ταφρο κανει.