Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χακόμπο
57
61%
Σταφυλίδης
2
2%
Κατσικάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουμαλό
6
6%
Έττο
2
2%
Γκαρσία
1
1%
Κάτσε
3
3%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
13
14%
Σαλπιγγίδης
9
10%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιάννου
1
1%
Βιβιάν
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 94

Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

ο δωνης μας φταιει καθε φορα..ειτε κερδιζουμε ειτε οχι...μερικοι τον κραζετε χωρις λογο,απλα για να κραξετε..κοιταξτε το ροστερ και τις επιλογες που εχει ο ιδιος να κανει....3 βαθμοι κ τπτ περισσοτερο....αλλο ματς θα βλεπαμε 11-11....
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Photis έγραψε:Ορισμένοι δεν ξέρω γιατί κράζετε τον σταφυλίδη όταν ήταν ο καλύτερος μας παίκτης σήμερα μαζί με Χακόμπο και Κάτσε.Πλάκα μας κάνετε ρε σεις????
:pano:

Μαλλον...εσυ κανεισ πλακα φιλε Φωτη, η απλα τον γουσταρεις πολυ και δικαιωμα σου. Κι εγω τον γουσταρω πολυ αλλα σήμερα δεν εκανε -κατα τη γνωμη μου - ΤΙΠΟΤΑ. Σεντρες στα πουλια, αναπτυξη απο αριστερα καμια. ακομα και στην αμυνα κακος, οπου ο Σπυροπουλος εμοιαζε μπακ ολκης...γνωμη μου παντα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

slidar έγραψε:Μεγαλο διπλο.

Ορισμενοι εχετε καταντησει γραφικοι με το κραξιμο στον προπονητη.

Συνεχιζουμε.

ετσι ειναι...... και στην κερκυρα μπορουσαμε να κερδισουμε αλλα δεν κερδισαμε, σημερα κερδισαμε τον χακομπο μπραβο στον τερματοφυλακα μας .....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω ξερω ενα. Παιξαμε με τον δευτερο, τον κερδισαμε στην εδρα του με μετρια εμφανιση και ειμαστε μονοι μας τωρα. Το υλικο μας ειναι αυτο, δεν ειναι για παραπανω χωρις ποιοτικες προσθηκες οποτε μην τρελαινεστε μαγκες. Για να κανεις το κατι παραπανω θελεις ποιοτικα ακρα τυπου Βιερινια, κατι που εμεις δεν εχουμε. Για τωρα τουλαχιστον...
Οποτε χαλαρωστε ρε, κερδισαμε δε χασαμε!!!
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

don pablo έγραψε:α ρε ολοι προπονηταρες ,καποιοι αλαξτε επαγγελμα αδικηστε γινετε προπονητες

pablito κόψε τις προτροπές ναι? Κάποιος έχει διαφορετική άποψη από εσένα. Αποδέξου το.

Θέλεις πραγματικά να την πεις σε όσους σήμερα είδαν έναν κακό αγωνιστηκά Π.Α.Ο.Κ.; Πες και στοιχειοθέτησε τα θετικά που είδες σήμερα και μετά πες ότι είμαστε τυφλοί.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτά περί γραφικότητας και εμπάθειας απέναντι στον Δωνη είναι να χαμε να λέγαμε. Είναι τα κλασικά που ακούγονται πριν από τη πρώτη μεγάλη στραβή όπου μετά κράζουν όλοι. Η αλήθεια είναι μια. Μεγάλη ομάδα με Έλληνα προπονητή δε πρόκοψε ποτέ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

gpaok έγραψε:
Photis έγραψε:Ορισμένοι δεν ξέρω γιατί κράζετε τον σταφυλίδη όταν ήταν ο καλύτερος μας παίκτης σήμερα μαζί με Χακόμπο και Κάτσε.Πλάκα μας κάνετε ρε σεις????

Μαλλον...εσυ κανεισ πλακα φιλε Φωτη, η απλα τον γουσταρεις πολυ και δικαιωμα σου. Κι εγω τον γουσταρω πολυ αλλα σήμερα δεν εκανε -κατα τη γνωμη μου - ΤΙΠΟΤΑ. Σεντρες στα πουλια, αναπτυξη απο αριστερα καμια. ακομα και στην αμυνα κακος, οπου ο Σπυροπουλος εμοιαζε μπακ ολκης...γνωμη μου παντα.

Εγώ ΜΟΝΟ από την πλευρά του χορευτή είδα να μας κάνουν επιθέσεις!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

chrisg4 έγραψε:Αυτά περί γραφικότητας και εμπάθειας απέναντι στον Δωνη είναι να χαμε να λέγαμε. Είναι τα κλασικά που ακούγονται πριν από τη πρώτη μεγάλη στραβή όπου μετά κράζουν όλοι. Η αλήθεια είναι μια. Μεγάλη ομάδα με Έλληνα προπονητή δε πρόκοψε ποτέ...

ΠΟΤΕ!
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Τι να πει κανείς γι' αυτό το ματς πάλι... MVP ο Χακόμπο κι υποφερτοί Σάλπι, Κάτσε, Κλάους... Η ομάδα όμως σε γενικές γραμμές ήταν πάλι ό,τι να 'ναι... Ο Λαζάρ πραγματικά ή που θα φάει πρόστιμο κανά 100.000 για τη μαλακία του και θα μείνει πάγκο 1-2 αγωνιστικές να χαλαρώσει ή που θα μας χαιρετήσει! Μάλλον πρέπει να έρθει ο Ιβάν και να σπικάρει 2-3 φωνήεντα στους παίχτες γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Όσο γι' αυτόν που παριστάνει το δεξί μπακ στην ομάδα τα λόγια είναι περιττά... Έπρεπε να έχει φύγει εδώ και καιρό! Κι η άμυνα μας στα στημένα σήμερα 4 Νοεβρίου 2012 παραμένει ΤΡΑΓΙΚΗ!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το ματς δε το είδα ούτε το άκουσα στο ραδιόφωνο.

Το δεδομένο είναι ότι κέρδισα και ανέβηκα στη 2η θέση της βαθμολογίας 5 ποντάκια πίσω από το πουστόγαυρο που ακόμα και στο οικογενειακό δίτερμα δουλεύει η παράγκα.

Τα υπόλοιπα φιλολογικά δε με πολυενδιαφέρουν , αν δλδ εφαρμόσαμε το τεχνητό οφσάιντ ή τα το τρανζισιον γκειμ ηταν καλό η αν κάναμε τρίγωνα και πολύγωνα.

Κέρδισα , σε παραδοσιακά δύσκολη έδρα , μια φορμαρισμένη ομάδα , με ενα ημίχρονο με 10 παίκτες.

Μου φτάνει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δηλαδή ρε παλικάρια μόνο τα δικά μου τα ματάκια πονάνε μ αυτό που βλέπω?Και φταίει μόνο το ρόστερ γι αυτά που βλέπουμε?Τί μας έκανε ο Δώνης και είμαστε εμπαθείς μαζί του?Βλέπετε κάποια προσπάθεια ισορροπημένης και με σχέδιο ανάπτυξης η οργανωμένης αμυντικής λειτουργίας?Εγώ με τα λίγα πράματα που ξέρω απο ποδόσφαιρο δε βλέπω.Μπορεί να κάνω λάθος .Αν εσεις βλέπετε κάτι άλλο διατυπώστε τη γνώμη σας (χωρίς ειρωνείες παρακαλώ).
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μπραβο στο ΛΑΟ σημερα για την μεγαλη του εμφανιση.
Καλο ξεκινημα στον ΠΑνελληνιο συνδεσμο.

Τραγικο στησιμο ομαδας απο δωνη.
Προστιμο σε Λαζαρ.Αυτα μονο με ΠΟΚ επιτρεπονται και λικι.Αχρειαστη κοκκινη.τσαμπα αγχος

Υ.Γ Ξεχασα πως ειναι να χεις τερμα, μπραβο χακομπο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Κυρ 04 Νοέμ 2012, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

καλα...και αυτός δεν ηταν καλυτερος...απλα θα σου θυμίσω οτι και το γκολ ακομα απο αριστερα μπηκε. και επίσης...επειδη μου εκανε εντύπωση αυτό το παληκαράκι ο Σπυρόπουλος και τον παρακολοθούσα, θυμάμαι τουλάχιστον 4 περιπτωσεις που τον κερδισε, με τις 3 να κατέληξαν σε σέντρα φαρμάκι στην περιοχή μας.

ΥΓ,Εννοω οτι...η σεντρα στο γκολ βγηκε απο αριστερα!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

guardian4 έγραψε:Μπραβο στο ΛΑΟ σημερα για την μεγαλη του εμφανιση.

Πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

το κοψε τις προτροπες δειχνει μαγκια τσαμπουκα ναουμ και τετοια? επιμενω σε αυτο που λεω κριτικη σε καποιον κανεις αν γνωριζεις το αντικειμενο και το γνωριζεις αν το εχεις κανει δεν μπορω εγω να κανω κριτικη σε εναν οικονομολογο και να ειμαι κηπουρος και προσοχη αλλο η καφενειακη κριτικη που κανουμε ολοι και αλλο με δηθεν επιχειρηματα τα οποια εχουμε σπουδασει στο play station Υ.Γ δεχομαι οποιαδηποτε αποψη αντιθετη με την δικια μου την μαγκια κλανια απο πληκτρολογιο δεν την δεχομαι απο κανενα και αυτο δεν ειναι μαγκια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”