Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 4-1,MVP,Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 4-1,MVP,Σχολια και παραλειπομενα
Eiμαστε αξιοι της μοιρας μας...Ολη την βδομαδα λεμε για τις προκλησεις του ματς και παλι τσιμπησαμε το τυρακι σαν γνησιοι μακακες...Δεν εχω διαθεση ουτε μπραβο να πω στα παιδια που τα αξιζανε.
Κριμα...2 κοκκινες καμια 10 ρια κιτρινες τι ειναι αυτα μωρε?
Ο Κακος επαιξε παλι το παιχνιδακι του...ειμαστε για λυπηση ειλικρινα...τα ιδια καθε φορα και μυαλο δεν βαζουμε.
Εχω κι αλλα να γραψω αλλα θα συγχιστω περισσοτερο και δεν θελω.
Κριμα...2 κοκκινες καμια 10 ρια κιτρινες τι ειναι αυτα μωρε?
Ο Κακος επαιξε παλι το παιχνιδακι του...ειμαστε για λυπηση ειλικρινα...τα ιδια καθε φορα και μυαλο δεν βαζουμε.
Εχω κι αλλα να γραψω αλλα θα συγχιστω περισσοτερο και δεν θελω.
το σκορ με τέτοιες ομάδες πρέπει να είναι 6-7 με μηδέν παθητικό.
4άρα τους έχουμε ρίξει και στις καλές τους εποχές.
ο Αγκάθο και ο Καπετάνος θα έπρεπε να είχαν βγει από το πρώτο με κόκκινη.
Γεωργιάδη ούτε για bal boy κάνεις... τι γίνετε?
ο Κλάους αν δεν έβαζε το γκολ θα έτρωγε πολύ κράξιμο... γιατί ακόμα δεν έχει μάθει ότι
το τσιγάρο το ανάβουμε μετά το σεξ, όχι πριν, δηλώσεις και μαγκιές χορτάσαμε.
Ένα άλλο που με τρελαίνει είναι ότι εκτος απο Κάτσε κάθε πιτσιρικάς που παίζει θα γεμίσει τατού, θα κάνει τα μαλλιά
μοικάνα η δεν ξέρω γω... έλλειψη παιδείας? Σοβαρότητας.. anyway με ξενερώνει απίστευτα..
Εγώ ΠΑΟΚ είδα 45 λεπτά, μετά είμασταν στο επίπεδο του Ατιτλου
4άρα τους έχουμε ρίξει και στις καλές τους εποχές.
ο Αγκάθο και ο Καπετάνος θα έπρεπε να είχαν βγει από το πρώτο με κόκκινη.
Γεωργιάδη ούτε για bal boy κάνεις... τι γίνετε?
ο Κλάους αν δεν έβαζε το γκολ θα έτρωγε πολύ κράξιμο... γιατί ακόμα δεν έχει μάθει ότι
το τσιγάρο το ανάβουμε μετά το σεξ, όχι πριν, δηλώσεις και μαγκιές χορτάσαμε.
Ένα άλλο που με τρελαίνει είναι ότι εκτος απο Κάτσε κάθε πιτσιρικάς που παίζει θα γεμίσει τατού, θα κάνει τα μαλλιά
μοικάνα η δεν ξέρω γω... έλλειψη παιδείας? Σοβαρότητας.. anyway με ξενερώνει απίστευτα..
Εγώ ΠΑΟΚ είδα 45 λεπτά, μετά είμασταν στο επίπεδο του Ατιτλου
Ναι αλλά ο Καπετάνος και ο Κασναφέρης τελείωσαν το παιχνίδι κανονικά!

Πιάστηκαν στα χέρια Λόρενς-Γιαννιώτας!
Από Απόστολος Παγώνης | Κυριακή, 30 Σεπ 2012 22:35
Super League
Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
Email
Οι Λόρενς και Γιαννιώτας δεν έμειναν στα του... αγωνιστικού χώρου. Οι δύο παίκτες προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους με το ξύλο στην φυσούνα!
Η κατάσταση στην Τούμπα ξέφυγε και μετά το πέρας του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Οι Λόρενς και Γιαννιώτας που είχαν μία έντονη αψιμαχία στο γήπεδο και κατόπιν τούτου αποβλήθηκαν πιάστηκαν στα χέρια στα αποδυτήρια.
Η ένταση και τα νεύρα χτύπησαν... κόκκινο και τα πράγματα λίγο έλλειψε να φτάσουν σε πολύ άσχημο επίπεδο. Τελικά οι πιο ψύχραιμοι τους χώρισαν και τα πνεύματα ηρέμησαν σιγά σιγά...
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/330205-piastikan-sta-xeria-lorens-gianniotas
gazella
αχαχαχα θα ήθελα να το δώ....

Από Απόστολος Παγώνης | Κυριακή, 30 Σεπ 2012 22:35
Super League
Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
Οι Λόρενς και Γιαννιώτας δεν έμειναν στα του... αγωνιστικού χώρου. Οι δύο παίκτες προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους με το ξύλο στην φυσούνα!
Η κατάσταση στην Τούμπα ξέφυγε και μετά το πέρας του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Οι Λόρενς και Γιαννιώτας που είχαν μία έντονη αψιμαχία στο γήπεδο και κατόπιν τούτου αποβλήθηκαν πιάστηκαν στα χέρια στα αποδυτήρια.
Η ένταση και τα νεύρα χτύπησαν... κόκκινο και τα πράγματα λίγο έλλειψε να φτάσουν σε πολύ άσχημο επίπεδο. Τελικά οι πιο ψύχραιμοι τους χώρισαν και τα πνεύματα ηρέμησαν σιγά σιγά...
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/330205-piastikan-sta-xeria-lorens-gianniotas
gazella
αχαχαχα θα ήθελα να το δώ....

Αντι να τους ριξουμε αλλα 2 τεμαχια στον παπαναστασιακο,τους κανουμε και fair play…A ρε Δωνη πονοψυχε…τωρα λουσου τα….
Εσυ καραφλοκορακα εισαι μεγαλος μπ@ν@ς…...
Εσυ καραφλοκορακα εισαι μεγαλος μπ@ν@ς…...
ΛΟΙΠΟΝ. MVP Robert που εκανε 2 τρομερες ασιστ, 2-3 επισης τροπερες καθετες και σε ολο το παιχνιδι ηταν πολυ καλος!
επισης Γλυκος 2-3 πολυ καλες αποκρουσεις και πολυ φωνη στην αμυνα!!
εττο καλος, φωτακης καλος, λιαμ επισης πολυ καλος, λαζαρ μαυρα χαλια προσωπικα! ηθελε ντε και καλα να σκοραρει και φανηκε ασχημα, πολλα λαθη κτλ... Αθανασιαδης κακος, κατσικας κακος, κουμαλο μετριος, λινο λιγα πραματα, κατσε μου ψιλοαρεσε... γεωργιαδης πουθενατζης
επισης Γλυκος 2-3 πολυ καλες αποκρουσεις και πολυ φωνη στην αμυνα!!
εττο καλος, φωτακης καλος, λιαμ επισης πολυ καλος, λαζαρ μαυρα χαλια προσωπικα! ηθελε ντε και καλα να σκοραρει και φανηκε ασχημα, πολλα λαθη κτλ... Αθανασιαδης κακος, κατσικας κακος, κουμαλο μετριος, λινο λιγα πραματα, κατσε μου ψιλοαρεσε... γεωργιαδης πουθενατζης
- DigitalFan
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 4-1,MVP,Σχολια και παραλειπομενα
Οχι fair play οικονομια δυναμεων πιο πολυ.
Mvp λαζαρ .Μεχρι το 70 πολυ καλοσ ο ετο .Κανει ωραια κινηση στο πρωτο γκολ.Αδύναμος κρίκος κουμαλο .
Το 4-5-1 φαινεται να αποδίδει
Mvp λαζαρ .Μεχρι το 70 πολυ καλοσ ο ετο .Κανει ωραια κινηση στο πρωτο γκολ.Αδύναμος κρίκος κουμαλο .
Το 4-5-1 φαινεται να αποδίδει
η απωλεια ειναι η αποβολη του λορενσ,αφου τον κατσικα θα τον αντικαταστησει ο βιβιαν που λογικα επιστρεφει..
λογικα ο λορενσ χανει οφη, αεκ και βλεπουμε...
λογικα ο λορενσ χανει οφη, αεκ και βλεπουμε...
- Caballo Viejo
Το κόμπλεξ του Κάκου με τον ΠΑΟΚ είναι απίστευτο. Έφυγε χαμογελώντας σαρδόνια για μια ακόμα φορά, αν και τον κάναμε πάλι μάγκα με τις βλακίες του Κατσικά και κυρίως του Λώρενς.
Όσο για το ερπετό τι να πει κανείς για την κατάντια του σε κάθε επίπεδο. Ποτέ τους δεν είχαν λίγη τσίπα κι ας όψεται μοναχά ο Δώνης και οι επιλογές του στο Β΄ημίχρονο για γύρισμα προς τα πίσω. Κάπως έτσι χάθηκε ευκαιρία για τη μεγαλύτερη τσόντα της ιστορίας τους και αποδεκατιστήκαμε κι από πάνω. Αι-σιχτίρ.
Όσο για το ερπετό τι να πει κανείς για την κατάντια του σε κάθε επίπεδο. Ποτέ τους δεν είχαν λίγη τσίπα κι ας όψεται μοναχά ο Δώνης και οι επιλογές του στο Β΄ημίχρονο για γύρισμα προς τα πίσω. Κάπως έτσι χάθηκε ευκαιρία για τη μεγαλύτερη τσόντα της ιστορίας τους και αποδεκατιστήκαμε κι από πάνω. Αι-σιχτίρ.
α και κατι ακομη περαν του ματς το σημα του παοκ ειναι με κλειστα τα φτερα αυτο σημερα δεν μου αρεσε μπορει παλια να το ειχαμε φορεσει για καποιο χρονικο διαστημα αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε ο βυζαντινος ο παοκ εχει το δικο του σημα
Τετράμπαλο στο σκουλίκι και μετά συντήρηση δυνάμεων. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες.
Οι μικρές το γυρνάνε στον τσαμπουκα για να αποφύγουν το 5ο.
Κορυφαίος ο Ρομπέρ (ξεσκίστηκε στα πάρε-βάλε), που αν έμπαιναν όλες οι ασίστ του το κοντέρ θα έγραφε 7 και πολύ κοντά του ο Γλύκος.
Όταν τινάζεις στον αέρα ένα παιχνίδι του 4-1 και αφήνεις και τον νικητή με 9 παίκτες, τότε σε λένε κάκο και είσαι μαλ@κας.
Μπράβο στην ομάδα και τον προπονητή.
Τρία πονταλάκια και ας περάσει ο επόμενος.
Οι μικρές το γυρνάνε στον τσαμπουκα για να αποφύγουν το 5ο.
Κορυφαίος ο Ρομπέρ (ξεσκίστηκε στα πάρε-βάλε), που αν έμπαιναν όλες οι ασίστ του το κοντέρ θα έγραφε 7 και πολύ κοντά του ο Γλύκος.
Όταν τινάζεις στον αέρα ένα παιχνίδι του 4-1 και αφήνεις και τον νικητή με 9 παίκτες, τότε σε λένε κάκο και είσαι μαλ@κας.
Μπράβο στην ομάδα και τον προπονητή.
Τρία πονταλάκια και ας περάσει ο επόμενος.
Πουστ@σκούληκα που για άλλη μια φορά έδειξαν τι πάει να πει βρωμιά ....
Το τετράμπαλο , όσο και να ξενερώσαμε στο τέλος , έγραψε . Έγινε αυτό που έπρεπε με πολύ καλή εμφάνιση κατά διαστήματα . Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ο Κάκος το γ@μησε το ματς. Θεωρώ ότι δεν είχε δόλο(απλά είναι παπάρας) , αλλά άφησε το ματς αναίτια όταν πρωτοξεκίνησαν οι βλαχομαγκιές των ερπετών. Αφού δε τις έκοψε μαχαίρι στην αρχή ήταν βέβαιο πως σε κάποια φάση θα γινόταν το μπαμ όπως και έγινε. Από εκεί και πέρα οι κάρτες , δίκαια, πήγαν σύννεφο. Αλλά ρε λακαμα , αν ήθελες το έκοβες και δε γινόταν τίποτα από την αρχή.
Από τις πιο π@υστικες εμφανίσεις ομάδας τη τελευταία πενταετία στη Τούμπα.
Συνεχίζουμε δυνατά
Το τετράμπαλο , όσο και να ξενερώσαμε στο τέλος , έγραψε . Έγινε αυτό που έπρεπε με πολύ καλή εμφάνιση κατά διαστήματα . Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ο Κάκος το γ@μησε το ματς. Θεωρώ ότι δεν είχε δόλο(απλά είναι παπάρας) , αλλά άφησε το ματς αναίτια όταν πρωτοξεκίνησαν οι βλαχομαγκιές των ερπετών. Αφού δε τις έκοψε μαχαίρι στην αρχή ήταν βέβαιο πως σε κάποια φάση θα γινόταν το μπαμ όπως και έγινε. Από εκεί και πέρα οι κάρτες , δίκαια, πήγαν σύννεφο. Αλλά ρε λακαμα , αν ήθελες το έκοβες και δε γινόταν τίποτα από την αρχή.
Από τις πιο π@υστικες εμφανίσεις ομάδας τη τελευταία πενταετία στη Τούμπα.
Συνεχίζουμε δυνατά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 30 Σεπ 2012, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.