Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 22/9/12, 19:30 NS2/HD

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες της ομάδας
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 22/9/12, 19:30 NS2/HD

Δημοσίευση από shark4 »

Argonaut4 έγραψε:.όλα τα ματσάκια ξεκινάνε απο το Χ και κάτω.

Μεχρις στιγμης ολα τα ματσακια ξεκινανε με κλαρινο στο 1ο ημιχρονο και με υπερπροσπαθεια στο 2ο για ανατροπη ....

Ευχομαι αυτο να λαβει τελος στο ματς με την θυγατρικη της κοκκινης ΔΕΚΟ στη θρακη....
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Πιστευω οτι θα κερδισουμε, με καλη εμφανιση!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πιστεύω παρόμοιο ματς με το Αστέρας- ΠΑΟΚ πέρισυ στην Τρίπολη ή όπως το 99% των παιχνιδιών μας στην Ξάνθη.

1-0 , 1-1 , 0-0

Μακάρι να διαψευστώ.
Άβαταρ μέλους
marcusm

Δημοσίευση από marcusm »

Κλειστο ματς με ελαχιστες φασεις. 0-1 με Λορενς να τρεχει στα καγκελα και γεια σας.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

1200 εισιτήρια εξασφάλισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι του Σαββάτου, με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που πραγματοποιήθηκε.

Το εισιτήριο θα κοστίζει 25 ευρώ και η Ξάνθη, δεν είχε πρόβλημα στην παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ, στο πέταλο των φιλοξενούμενων. Αντιστάσεις δεν προέβαλε, ούτε η αστυνομική διεύθυνση της περιοχής και έτσι, οι δύο ΠΑΕ συμφώνησαν να δοθούν 1200 εισιτήρια, για τις ανάγκες των φίλων του ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Σε λίγο αναμένεται να γίνουν γνωστές και περαιτέρω λεπτομέρειες...

24
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

γουστάρω. καρντάσια ετοιμαστείτε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Προσοχή σε προβοκάτσια....

ΠΡΟ ΣΟ ΧΗ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Θα χει ενδιαφέρον να δούμε αν μετά απο΄την τόση κουβέντα εδώ για το 15ευρω για τον αστέρα, να δούμε τι επιπτώσεις θα έχει το 25ευρω στην ξάνθη.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Argonaut4 έγραψε:Μόνο νίκη για να αρχίσει και επίσημα το άγχος στο σκατοβάζελο....!

Δύσκολο ματς όσο ήταν και το ματς στον Ατρόμητο .....όσο και αν υποτιμάτε την Ξάνθη.

Η ομάδα δεν έχει σύστημα μεχρι στιγμής ούτε σταθερό κορμό....όλα τα ματσάκια ξεκινάνε απο το Χ και κάτω.

Τη μπάλα χαμηλά και χαλαρώστε μερικοί για να μην προσγειωθούμε απότομα.

εσυ και αρκετοι ακομη ειμαι σιγουρος θα χαρειτε πολυ με μια ηττα.οποτε αστα τα μονο νικη δεν πειθετε.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

υπάρχει και η ενδιάμεση λύση. νίκη με κακή εμφάνιση + τύχη όπως πχ προχθές και να ειμαστε ικανοποιημένοι και να κράξουμε και δωνη ή αλλιώς Γ.Δ.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

gergeo4 έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Μόνο νίκη για να αρχίσει και επίσημα το άγχος στο σκατοβάζελο....!

Δύσκολο ματς όσο ήταν και το ματς στον Ατρόμητο .....όσο και αν υποτιμάτε την Ξάνθη.

Η ομάδα δεν έχει σύστημα μεχρι στιγμής ούτε σταθερό κορμό....όλα τα ματσάκια ξεκινάνε απο το Χ και κάτω.

εσυ και αρκετοι ακομη ειμαι σιγουρος θα χαρειτε πολυ με μια ηττα.οποτε αστα τα μονο νικη δεν πειθετε.

τι σε κανει να το λες αυτο? εχεις καποιο παραδειγμα απο παλιοτερα σχολια?
εγω +φωνω με αυτα που λεει, στο μονο που εχω αντιθετη αποψη ειναι πως η ξανθουλα δεν ειναι
στην ιδια δυναμικη με τον χαλκηδονα, παραυτα ναι, κ εγω νομιζω πως δεν ειναι ευκολο ματς, αλλωστε αν θυμηθεις σχεδον παντα (εκτος απο λιγες περιπτωσεις) μας δυσκολευει αυτη η ομαδα.

Υ.Γ δεν εχω την προθεση να κανω τον δικηγορο κανενος απλα εκφραζω κ εγω την αποψη μου χωρις να εχω την διαθεση να δημιουργισω κοντρες....

Υ.Γ2 σε βεβαιωνω πως σιγουρα δεν ειμαι απο αυτους που θα χαρουν αν χασουμε, οπως παντα για 1-2 μερες θα εχω τις μαυρες μου κ δεν θα θελω να μιλησω σε κανεναν...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η σύνθεση που, κατά τη δική μου και μόνο άποψη, είναι η καλύτερη:

Jacobo
Etto - Khumalo - Κατσικάς - Σταφ
Φωτάκης - Lazar
Γεωργιάδης - Lawrence - Lino
Αθανασιάδης

Στο πρώτο ημίχρονο να παίξουμε στυλ Santos: Αργό παιχνίδι, με πολύ κοντινές όλες τις γραμμές. Αν κρατήσουμε το μηδέν παθητικό, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δραπετεύσουμε με τη νίκη.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

gergeo4 έγραψε:

Δεν υπάρχει ΠΑΟΚΤΣΗΣ που να πονάει την ομάδα και να χαίρεται με αρνητικό αποτέλεσμα.
Αντίθετα υπάρχουν παοκτσηδες που τα χάλια της ομάδας, τους αφήνουν αδιάφορους και με ένα θετικό αποτέλεσμα καλύπτουν τα προσωπικά υπαρξιακά τους προβλήματα.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

Αποστολε
καλη η συνθεση που εγραψες αν κ θα ηθελα τον Κατσε στου Φωτακη κ εκεινον σε αυτη του Γεωργιαδη, οπως προχθες δηλ,
οπωσδηποτε εαν βαλει Σταφ κ Λνο να ειναι οπως λες κ οχι αναποδα
εαν ο γεροΛινο ειναι σε μερα πιστευω πως ετσι απο αριστερα θα κανουμε παπαδες,
φυσικα κ ο Σταφ να ειναι καλυτερος απο προχθες...

Υ.Γ ο Κουμαλος δε νομιζεις πως πρεπει να κατσει λιγο παγκο??
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σύνθεση που, κατά τη δική μου και μόνο άποψη, είναι η καλύτερη:

Jacobo
Etto - Khumalo - Κατσικάς - Σταφ
Φωτάκης - Lazar
Γεωργιάδης - Lawrence - Lino
Αθανασιάδης

Στο πρώτο ημίχρονο να παίξουμε στυλ Santos: Αργό παιχνίδι, με πολύ κοντινές όλες τις γραμμές. Αν κρατήσουμε το μηδέν παθητικό, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δραπετεύσουμε με τη νίκη.

O Σταφ είναι τραγικός,πρέπει να κάτσει στον πάγκο..Από εκεί και πέρα Κάτσε-Λάζαρ και μπροστά τους ο Πέλκας με δεξιά τον Γεωργιάδη (επειδή δεν υπάρχει καλύτερος) και αριστερά τον Ρομπέρ (για τον ίδιο λόγο) και μπροστά Λόρενς-Κλάους.

Εκτός αν βάλει δεξιά τον Φωτάκη και αριστερά τον Ρομπέρ,ο οποίος για μένα είναι καλύτερος του ανύπαρκτου Γεωργιάδη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”