Βαθμολογία Στοιχήματος 2012-13
Re: Βαθμολογία Στοιχήματος 2012-13
Φάγαμε πούτσ@ αυτήν την αγωνιστική αλλά τουλάχιστον δεν χάσαμε την επαφή με την κορυφή και το έπαθλο των 200.000 ευρώ. 

καλησπερα....
η βαθμολογια μετα την 8η αγων. θα βγει μετα κ απο την 9η μαζι?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

η βαθμολογια μετα την 8η αγων. θα βγει μετα κ απο την 9η μαζι?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Tρόμε.....είχες αναλάβει τη βαθμολογία του Στοιχήματος .....άμα ''βαρέθηκες'' πεστο μας σε παρακαλώ να κανονίσουμε να το αναλάβει άλλος.
Επίσης απέσυρες απο το imageshack όλα τα screens?Why?
Επίσης δεν έχεις ποστάρει τη βαθμολογία της 8ης και της 9ης αγωνιστικής.Σε παρακαλώ στείλε στο email του site το τελευταίο screenshot από τη βαθμολογία.
Αν ''βαρέθηκες'' όφειλες να μας το πεις.......
Επίσης απέσυρες απο το imageshack όλα τα screens?Why?
Επίσης δεν έχεις ποστάρει τη βαθμολογία της 8ης και της 9ης αγωνιστικής.Σε παρακαλώ στείλε στο email του site το τελευταίο screenshot από τη βαθμολογία.
Αν ''βαρέθηκες'' όφειλες να μας το πεις.......

Το παιχνίδι συνεχίζεται.
Παρόλο που ο "Τρόμος" μας "πούλησε" ή "βαρέθηκε" (μακάρι να κάνω λάθος, ελπίζω να μην παίζει κάτι άλλο με το παληκάρι), δεν βγάζει την βαθμολογία του στοιχήματος και έχει αποσύρει και όλες τις προηγούμενες από το imageshack, (αυτό τώρα πάλι πως το εξηγείς;), προσπάθησα να τις υπολογίσω πάλι από την αρχή.
Για τυχόν λάθη ελπίζω να μην πέσεται να με φάτε.
Όποιος θέλει μπορεί να ξανακοιτάξει τα αποτελέσματα των αγώνων και τα πονταρίσματά του και εαν βρει κάποιο λάθος να ενημερώσει. Γιατί όπως λέει και η υπογραφή μου δεν είμαι αλάθητος.

ΥΓ: Τρόμε δεν σέβεσαι λιγάκι τους υπόλοιπους εδώ μέσα;
Παρόλο που ο "Τρόμος" μας "πούλησε" ή "βαρέθηκε" (μακάρι να κάνω λάθος, ελπίζω να μην παίζει κάτι άλλο με το παληκάρι), δεν βγάζει την βαθμολογία του στοιχήματος και έχει αποσύρει και όλες τις προηγούμενες από το imageshack, (αυτό τώρα πάλι πως το εξηγείς;), προσπάθησα να τις υπολογίσω πάλι από την αρχή.
Για τυχόν λάθη ελπίζω να μην πέσεται να με φάτε.

Όποιος θέλει μπορεί να ξανακοιτάξει τα αποτελέσματα των αγώνων και τα πονταρίσματά του και εαν βρει κάποιο λάθος να ενημερώσει. Γιατί όπως λέει και η υπογραφή μου δεν είμαι αλάθητος.

ΥΓ: Τρόμε δεν σέβεσαι λιγάκι τους υπόλοιπους εδώ μέσα;
Τι να πει κανείς .... ΜΠΡΑΒΟ ρε ARMY, γιατί αυτό που έκανες ήταν όντως από το πουθενά. 

Ποινη -3 στον Τρομο για αυτα που εκανε (για να τον πιασω και στη βαθμολογια
)

Τρένο πάω λέμε..
Να πιάναμε και στην πραγματικότητα κάνα στοίχημα καλά θα τανε αλλά έχω γεμίσει όλους του κουβάδες της γειτονιάς..

Να πιάναμε και στην πραγματικότητα κάνα στοίχημα καλά θα τανε αλλά έχω γεμίσει όλους του κουβάδες της γειτονιάς..

- alex ntepo
Έχω να δηλώσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με την επίδοσή μου, για άνθρωπος που έχει παίξει στοίχημα καμιά 30αριά φορές στην πραγματικότητα. Ένα μεγάλω ευχαριστώ στον ARMY που έκατσε κι έκανε όλη αυτή τη δουλειά! I'm coming up as an outsider!!!
Αφού έβγαλε ο moican4 τη βαθμολογία στα του Π.Α.Ο.Κ. ας τη δώσω και εγώ.
Η βαθμολογία λοιπόν μετά και από τη 10η αγωνιστική.

ΥΓ1:Odi μια χαρά τα πας.
ΥΓ2:Πάντα να τα υπολογίζεται και μόνοι σας για τυχόν λάθη μου. Ευχαριστώ.
Η βαθμολογία λοιπόν μετά και από τη 10η αγωνιστική.

ΥΓ1:Odi μια χαρά τα πας.
ΥΓ2:Πάντα να τα υπολογίζεται και μόνοι σας για τυχόν λάθη μου. Ευχαριστώ.
- Μπαρκαρούτσος
Σκέφτομαι να σταματήσω, όχι επειδή έχω 29 βαθμούς και θέλω να τα παρατήσω, αλλά επειδή οι βαθμοί δεν μετριούνται από κομπιούτερ, αλλά ανθρώπους.. Οπότε, ένα βάρος λιγότερο στον ARMY!
ARMY, μπράβο σου που αποφάσισες να αναλάβεις την καταμέτρηση!
ARMY, μπράβο σου που αποφάσισες να αναλάβεις την καταμέτρηση!