Ivan_4 έγραψε:Αν δω τον Γιάννου βασικό σε αυτό το παιχνίδι, δεν θα το αντέξω...
Ας περάσουμε και ας δω βασικό το Ζήση στα 40 του
Ivan_4 έγραψε:Αν δω τον Γιάννου βασικό σε αυτό το παιχνίδι, δεν θα το αντέξω...
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δυστυχώς το πρωί της Πέμπτης πλέω για Τήνο για τις θερινές διακοπές φάση β΄! Το είχα κανονίσει πριν μάθω ότι εκείνη τη μέρα παίζουμε το κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδο στους ομίλους! Θα λείψω καμια 10αριά μέρες και θα χάσω και το παιχνίδι στο Περιστέρι (3 Σεπ) που το είχα δει live 3 χρόνια πριν, παρέα με τον γερο-Μάξιμο!
Caballo Viejo έγραψε:Η διοίκηση και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ (ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ασύγκριτα σπουδαίο και μεγαλύτερο) αναλαμβάνουν τεράστια ευθύνη έναντι της ιστορίας μας επιτρέποντας την μετακίνηση οπαδών στην Βιέννη.
Επειδή σ’ αυτή τη μεγάλη μας ιστορία έχουν δυστυχώς γραφτεί με μαύρα γράμματα και οι γνωστοί γενίτσαροι που έχουν επανειλημμένα καταστρέψει τον ΠΑΟΚ, ποιος μας εγγυάται κύριοι Βρύζα και Σαββίδη ότι δεν θα είναι παρόντες και στη Βιέννη για να βγάλουν πάλι τα απωθημένα τους;
Όποιος λοιπόν αντέχει την Πέμπτη να κοιτάει την κερκίδα περιμένοντας τη συντέλεια για τον ΠΑΟΚ και λιγότερο τι θα γίνεται στον αγωνιστικό χώρο, του εύχομαι καλό κουράγιο. Προσωπικά τέτοιο μαρτύριο δεν θα το αντέξω κι ας έχω τραβήξει πολλά στη ζωή μου.
Καλή τύχη λοιπόν στην ομάδα κι εύχομαι ο μεγάλος Θεός να μας λυπηθεί.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Super-League/%CE%9C%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-/24-141405.html#ixzz24rpnJWsV
Caballo Viejo έγραψε:Η διοίκηση και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ (ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ασύγκριτα σπουδαίο και μεγαλύτερο) αναλαμβάνουν τεράστια ευθύνη έναντι της ιστορίας μας επιτρέποντας την μετακίνηση οπαδών στην Βιέννη.
Επειδή σ’ αυτή τη μεγάλη μας ιστορία έχουν δυστυχώς γραφτεί με μαύρα γράμματα και οι γνωστοί γενίτσαροι που έχουν επανειλημμένα καταστρέψει τον ΠΑΟΚ, ποιος μας εγγυάται κύριοι Βρύζα και Σαββίδη ότι δεν θα είναι παρόντες και στη Βιέννη για να βγάλουν πάλι τα απωθημένα τους;
Όποιος λοιπόν αντέχει την Πέμπτη να κοιτάει την κερκίδα περιμένοντας τη συντέλεια για τον ΠΑΟΚ και λιγότερο τι θα γίνεται στον αγωνιστικό χώρο, του εύχομαι καλό κουράγιο. Προσωπικά τέτοιο μαρτύριο δεν θα το αντέξω κι ας έχω τραβήξει πολλά στη ζωή μου.
Καλή τύχη λοιπόν στην ομάδα κι εύχομαι ο μεγάλος Θεός να μας λυπηθεί.