44.Matheus Coradini Vivian

Άβαταρ μέλους
DC

Re: 44.Matheus Coradini Vivian

Δημοσίευση από DC »

"Έχω πολύ όρεξη να προσφέρω"
Εικόνα

Ο Βιβιάν Ματέους παρουσιάστηκε αρχικά από τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Φωτογραφήθηκε με φανέλα του ΠΑΟΚ. Αργότερα ακολούθησαν δηλώσεις με μεταφραστή της ΠΑΕ και τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη ελληνική ομάδα ο ΠΑΟΚ με καλή παρουσία και στην Ευρώπη. Αυτό με έκανε να έρθω, και για τους ένθερμους οπαδούς, που αποτελούν κίνητρο ειδικά για έναν Βραζιλιάνο όπως εγώ.»

Για το αν έχει πάρει πληροφορίες για την ομάδα: «Πράγματι έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους για να πάρω πληροφορίες. Επειδή ο ΠΑΟΚ όπως είπα και πριν έχει κάνει καλή ευρωπαϊκή πορεία, αποτελεί κίνητρο. Και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.»

Σε ποιους τομείς θα προσπαθήσει να προσφέρει; «Αυτό που μπορώ να προσφέρω είναι η όποια ποιότητα μου ως αμυντικός καθώς και η εμπειρία μου προς τους νέους. Από αυτό ζω κι έχω πολύ όρεξη να προσφέρω.»

Για τον αγώνα με τη Ραπίντ δήλωσε: «Εγώ νιώθω έτοιμος, έχω προπνηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα και μόνος μου, αλλά σίγουρα ο κοουτς θα κρίνει. Έχω όρεξη αλλά εξαρτάται από τον προπονητή και πως θα με κρίνει. Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα.»

Για τις διαφορές σε σχέση με άλλες ομάδες που αγωνίστηκε: «Αυτό που με έκανε να προτιμήσω την ομάδα, είναι η πρόκληση της Ευρώπης, κατά τα άλλα σε όλα τα μέρη η μπάλα είναι στρόγγυλη.»
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BD%CF%82
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Matheus Coradini Vivian

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

baneprelevic361 έγραψε:Καλή δύναμη και σταθερότητα με πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ!

+ όσα θες

σταθερότητα - σταθερότητα - σταθερότητα

εξάλλου δεν τον πήραμε για να φτιάχνει παιχνίδι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Περιμενα κτ καλυτερο αλλα μακαρι να βγει και να με διαψευσει...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Αν βγεί ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ, θα βγείς να πείς "Περίμενα κάτι Χειρότερο";

:opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:D Ας βγει παικτουρα και θ α πω οτι θελεις... :D :D
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Μέχρι και στη φάτσα θυμίζει τον Μαλεζά! Ελπίζω να αποδειχθεί καλύτερός του στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

εχει κανεις το μανατζερ να ανεβασει τα ποσοστα του?
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Olorin έγραψε:Μέχρι και στη φάτσα θυμίζει τον Μαλεζά! Ελπίζω να αποδειχθεί καλύτερός του στο γήπεδο.

Εμένα μου φαίνεται σαν ο τρίτος αδερφός της οικογένειας Ίβιτς!!! :P
thanasisla

Δημοσίευση από thanasisla »

ίδιος με τον tom cruise είναι.... :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

σε αυτη τη φωο θυμιζει τομ κρουζ ειναι αληθεια....αλλα γενικα ενηκει στην κατηγορια ΄΄ομορφαντρ α ΄΄μου...

Επισης φαε κανα γυρο κ ματεους ...π αδυνατος εχει κτ χερακια σαν του γεωργιαδη....Εδω δεν ειναι γαλλια θα σε φανε οι γυμνασμενοι αθλητες της λιγκας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

Ενδιαφέρον στατιστικό που κανείς δεν επεσήμανε μέχρι τώρα: Η αμυντική τετράδα πλέον θα περιλαμβάνει 3 Βραζιλιάνους! Όχι και το πιο παρήγορο πράγμα του κόσμου, αλλά τουλάχιστον αφού δεν ήρθε ο Μαρκ Άντονι ήρθε ο Ματέους. Το παράδοξο είναι ότι όπως και ο Μαρκ, είναι και αυτός Βραζιλιάνος και έπαιζε επί σειρά ετών στη Γαλλία. Αν τον έβαζε και σε σολάριουμ ο Βρύζας θα μας τον περνούσε για τον Μαρκαντώνη χαλαρά :opaokara:

Όπως και να' χει και πέρα απ' το χαβαλέ καλώς ήρθες παιχταρά, μακάρι να γίνεις το καλύτερο σέντερ μπακ που είχαμε ποτέ. Υγεία και καλή αρχή.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

DC έγραψε: "Έχω πολύ όρεξη να προσφέρω"
Εικόνα

Ο Βιβιάν Ματέους παρουσιάστηκε αρχικά από τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Φωτογραφήθηκε με φανέλα του ΠΑΟΚ. Αργότερα ακολούθησαν δηλώσεις με μεταφραστή της ΠΑΕ και τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη ελληνική ομάδα ο ΠΑΟΚ με καλή παρουσία και στην Ευρώπη. Αυτό με έκανε να έρθω, και για τους ένθερμους οπαδούς, που αποτελούν κίνητρο ειδικά για έναν Βραζιλιάνο όπως εγώ.»

Για το αν έχει πάρει πληροφορίες για την ομάδα: «Πράγματι έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους για να πάρω πληροφορίες. Επειδή ο ΠΑΟΚ όπως είπα και πριν έχει κάνει καλή ευρωπαϊκή πορεία, αποτελεί κίνητρο. Και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.»

Σε ποιους τομείς θα προσπαθήσει να προσφέρει; «Αυτό που μπορώ να προσφέρω είναι η όποια ποιότητα μου ως αμυντικός καθώς και η εμπειρία μου προς τους νέους. Από αυτό ζω κι έχω πολύ όρεξη να προσφέρω.»

Για τον αγώνα με τη Ραπίντ δήλωσε: «Εγώ νιώθω έτοιμος, έχω προπνηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα και μόνος μου, αλλά σίγουρα ο κοουτς θα κρίνει. Έχω όρεξη αλλά εξαρτάται από τον προπονητή και πως θα με κρίνει. Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα.»

Για τις διαφορές σε σχέση με άλλες ομάδες που αγωνίστηκε: «Αυτό που με έκανε να προτιμήσω την ομάδα, είναι η πρόκληση της Ευρώπης, κατά τα άλλα σε όλα τα μέρη η μπάλα είναι στρόγγυλη.»
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BD%CF%82

Οι λευκοι βραζιλιανοι ποδοσφαιριστες ειναι συνηθως....ποιο σοβαροι τακτικα απο τους μαυρους.
Εγω πιστευω θα βοηθησει.....μακαρι να βγει δευτερος Κοντρερας.

Υ.Γ.τωρα που τον ξαναβλεπω....αν ηταν αξυριστος με λιγα γενια.....
.....ιδιος Γκαγκαλουδης ειναι :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Δεν τον έχω δει να παίζει, παρά μόνο βιντεάκια, που βάζουν και τις καλύτερες φάσεις του καθενός. Οπότε ολοκληρωμένη άποψη για την αξία του, δεν μπορώ να εκφέρω. Γενικά δεν μου γεμίζει το μάτι, αλλά μόνο και μόνο επειδή φοράει τον δικέφαλο στο στήθος, εγώ θα τον βλέπω Maldini...
Καλή πορεία να έχεις και μακάρι να μας θυμίσεις έστω λίγο τον μεγάλο Κόνδορα...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Παιδιά ένα είναι το σίγουρο... Από τα βίντεο δεν μπορούμε και δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα! Απόδειξη;

[youtube]QoRoBWw_jYw[/youtube]
[youtube]yuvGV61E1AA[/youtube]
[youtube]i_6IRVI5ijU[/youtube]
[youtube]VdLqzwhI5vY[/youtube]

Θέλετε κι άλλα...;
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

Για Μπάφι και Σάκη τα έχουμε πει, μην τα ξαναλέμε. Τοτέμ και οι δύο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”